TikTok este acum la fel de importantă precum Instagramul sau chiar Pinterestul pentru a fi la curent cu ultimele tendințe în materie de modă. Cu milioane de creatori de conținut și trend-setteri care își exprimă stilurile unice pe plăformă, TikTok influențează moda, de la îmbrăcăminte la încălțăminte și accesorii, precum și mai departe. 

Acest lucru poate fi extrem de intimidant, astfel încât să vă facem viața mai ușoară, iată un ghid al tendințelor de modă TikTok pe care trebuie să le știți, în 2020.

Tendințele de modă pe TikTok

Una dintre cele mai populare tendințe de modă TikTok sunt prezentate de creatorii de conținut codificați ca „baddies”. Acestor creatori de conținut le place să se îmbrace în haine hei, care se caracterizează prin blugi pe care îi poartă tehuiți, cardigane și jachete mai scurte, precum și cele mai îndrăznețe culori și imprimeuri pe care le poți găsi. Dacă dorești să îți actualizezi garderoba și să te îmbraci ca un baddie tiktoker, trebuie să adaugi în garderoba ta câteva elemente.

Îmbrăcăminte

Un denim pe care să-l poarteți foarte scurt este esențial pentru a fi un baddie pe TikTok. Optează pentru o pereche de blugi mom fit, care leagă în partea de jos și care au rama croșetată. Sunt foarte populare în acest sezon, fiind accesibile și ieftine.

Mai poti obtine stilul baddie TikTok cu cateva piese vestimentare speciale:

• Veste: opteaza pentru o vestă salopetă într-o nuanță acidulată sau într-o culoare vie puternică, precum fucsia sau albastru electric. Adaugă o curea statement pentru a înclina stilul de baddie.

• Haine distorsionate: Întotdeauna actualizat pe TikTok, hainele distorsionate sunt opțiunea perfectă pentru a obține un look bigtock baddie în 2020. Optează pentru o piele sau șosete deconstruite și acoperă-le tăieturilor cu nasturi strălucitori sau nasturi.

• Rochii: O cuadros sau o rochie mulatâ îți pot oferi perfect lookul baddie pe TikTok. Și, dacă îți plac accentele vintage, optează pentru o rochie în carouri sau o rochie “babydoll” poate oferi un aer cool.

• Piei: Esti creativ și nu ai ezitat să experimentezi? Pielea este ideală pentru a enunta un look baddie pe TikTok. Optează pentru o jachetă neagră sau piele de vinil, astfel încât să ai cea mai modernă ținută.

Accesorii

Accesoriile sunt un element esențial în lookul baddie TikTok. Porți-ti buzele și încrezețe-te pentru câteva accesorii texturate și îndrăznețe, precum:

• Bijuterii: O modalitate bună de a accentua un look baddie arr TikTok este să adaugi câteva bijuterii vibrante. Alege accesorii mari și veninoase, precum cercei cu nostalgii și brățări cu încrețitudini.

• Pantofi trendy: Pantofii sunt esențiali pentru a complete Baddie TikTok-ul. Poți opta pentru un pantof de basketbal sau o pereche de pantofi cu un aspect îndrăzneț și modern. Sau poți alege o pereche de pantofi cu cusătură elastică sau sneakers cu cristale strălucitoare.

• Pelerine sau posete: Un hei foarte important pentru a obține look-ul baddie TikTok este să optezi pentru pelerine și posete. Optează pentru o pelerină sau un poset vintage, precum și pentru una hipo din material sintetic.

• Ochelari: Ochii sugerează un look elegant și modern. Alege un accesoriu precum ochelarii de soare mari și îndrăzneți, poate cu o formă îndrăzneță, o culoare vie, o clipire neobali pentru a obține un look cool care să se potrivească cu vibe-ul baddie TikTok.

Hainele și încălțămintea albastră

O altă tendință de modă TikTok ingenuă este îmbrăcămintea sau încălțămintea albastră. Creatorii de conținut optează adesea pentru denim sau șosete albastre cu mâneci scurte, ca să zicem și alegerea unei perechi de blugi albastri sau chiar o șosetă albastră precum cea de pantofi sport oferă un look curat și albastru. Pantofi negri și șosete albastre sunt o cheie importantă a acestui trend.

Îmbrăcămintea miresei

Un alt trend TikTok care a căpătat câteva cântece se numeşte haine pentru mireasă. Acesta constă în prinzul de haine de mireasă pentru a fi purtat în mod casual. Mireasa poate opta pentru un set complet de haine sau chiar pentru articole separate, inclusiv pantofi în tonuri pastelate, Un look este complet atunci când îmbrăcămintea pentru mireasă se însoțește de un buchet boho sau de flori de primăvară.