Amuletele Feng Shui sunt folosite de mult timp pentru a restaura energia in camerele in care sunt pozitionate. Acestea sunt cunoscute ca fiind ghiduri spirituale, de asemenea, sunt considerate ca fiind simboluri vii ale bunastarii. Amuletele Feng Shui pot fi folosite cu succes pentru a decora casa si pentru a deschide calea norocului si a abundentei. Acest articol are scopul de a explica care sunt principalele tipuri de amulete Feng Shui, cum trebuie pozitionate, in ce scop, si care sunt simbolurile de baza ce trebuie luate in considerare.

Ce sunt amuletele Feng Shui?
Amuletele Feng Shui sunt obiecte decorative sau figurine ce sunt folosite in scopuri spirituale si religioase. Acestea sunt folosite pentru a restabili balanta energetica in casa si pentru a aduce noroc, bucurie, speranta si bani. Cu ajutorul lor, pot fi realizate schimbari pozitive profunde in casa ta si iti poti apropia obiectivele profesionale. Exista mai multe tipuri de amulete Feng Shui ce pot fi folosite, cum ar fi obiectele din ceramica, statuetele si figurinele, ornamentele arhitecturale si ornamentele speciale.

De ce sunt considerate ca fiind amulete de noroc?
Potrivit superstitiilor feng shui, obiectele decorative, cum ar fi amuletele, pot fi folosite pentru a influenta norocul, prosperitatea si starea emotionala a celor din casa. Aceste obiecte pot provoca schimbari pozitive in energia ce exista in interiorul casei, lucru ce va avea un impact asupra vietii persoanelor ce stau in interiorul casei si vor simti aceste schimbari.

Simbolurile principale ce trebuie luate in considerare
Inainte sa cauti amulete Feng Shui, trebuie sa te familiarizezi cu simbolurile ce sunt folosite in aceste amulete. Simbolurile amuletei Feng Shui se numesc „sin-shi”, ceea ce inseamna „cei trei buni feng shui”. Aceasta presupune urmatoarele:

• Dragostea: dragostea este considerata a fi un simbol al norocului si al armoniei. Acest simbol poate fi reprezentat prin o inima sau orice alt obiect care ne aminteste de dragoste.
• Coltul Norocului: este simbolizat prin orice obiect de culoare galbena. Acest obiect poate fi o broasca testoasa sau un leu.
• Succesul: este simbolizat prin pauni si flori. Paunii simbolizeaza respectul si aprobarea, in timp ce florile simbolizeaza schimbarea de saptamana.

Cum sa pozitionezi amuleta Feng Shui
In functie de simbolul ce este vazut pe amuleta Feng Shui, acestea trebuie amplasate in camerele in care acestea vor interactiona cu cei din casa. Amuletele ce simbolizeaza dragostea, ar trebui amplasate in camera de zi sau in dormitoare. Amuletele ce simbolizeaza norocul ar trebui amplasate langa intrare sau in birou. Toate aceste amulete ar trebui sa ramana alaturi de persoanele ce le cumpara si nu ar trebui sa fie date persoanelor straine.

Decorarea casei cu amulete Feng Shui poate fi usor de facut. Acest lucru se poate face descoperirea simbolurilor feng shui, cum ar fi dragostea, norocul si succesul si in selectarea unor amulete care sa simbolizeze acestea. Apoi, trebuie sa ai grija sa pozitionezi amuleta in orice camera acestea vor fi plasate si sa le lasi doar pentru tine si sotia/sotul tau. Acest lucru va simboliza energia norocului, a prosperitatii si a dragostei in casa ta.