Premiile Grammy sunt una dintre cele mai importante si mai prestigioase burse de onoare acordate in industria muzicala an de an. Cele mai bune albume, cantece, compozitori si artisti sunt recunoscute si premiate in fiecare an si cu fiecare premiu, aducem in discutie unde au purtat acele vedete la ceremonie si cum au avut grija sa arate de minune.

In acest ghid, vom discuta despre unele dintre cele mai memorabile aparitii de la Premiile Grammy de-a lungul timpului. Iti vom arata cum au cautat sa ia acest domeniu vestimentar cu stilul lor si au special sa se diferentieze in moduri uimitoare. Veti vedea cele mai bine imbracate vedete pe covorul rosu atunci cand au urcat sa-si ia premiul si cum au avut grija sa se asigure ca vor fi de neuitat.

Incepand cu Momentele Cele mai Inalte

 1. Celine Dion, Premiile Grammy din 2018

Celine Dion a facut una dintre cele mai memorabile aparitii la Premiile Grammy 2018. Vedeta a purtat cu succes un model de trena pe masura creat de Zuhair Murad, in care-a consolidat versatilitatea vestimentara. Aceasta alegere a demonstrat curajul si abilitatea sa de a cataloga look-ul sau extravaganta, stilat, fara a exagera.

 1. Kristin Cavallari, Premiile Grammy din 2014

Kristin Cavallari a ales in 2014 sa poarte cu succes un model de unire strapless de la Roberto Cavalli, care completeaza perfect imaginea sa delicate si prezenta sa pe covorul rosu. Acesta a avut un efect elegant si foarte feminin asupra vedetei si a demonstrat ca poate fi sexy si sofisticata in acelasi timp.

 1. Rihanna, Premiule Grammy din 2012

Rihanna a prezentat un look cu impact la Premiile Grammy 2012. Ea a ales un model Azzedine Alaia si a fost una dintre cele mai bine imbracate vedete din acea seara. Acest design a fost o receptie favorabila pentru fanii sai si i-a aratat lumii ca poate arata dulce si rau in acelasi timp.

 1. La La Anthony, Premiile Grammy din 2019

La La Anthony a facut o tinuta de impact pentru premiile Grammy 2019. Vedeta a ales sa poarte cu succes o rochie de Hollywood Ball desenata de designerul Nadine Merabi si a facut o alegere inovatoare care a pus in evidenta stilul sau. Aceasta rochie a fost din dantela si a oferit o privire mai puțin conventionala asupra acestei vedete de pe covorul rosu.

 1. Lady Gaga, Premiile Grammy din 2012

Noi cu totii ne amintim tinuta controversata a lui Lady Gaga la ceremonia de la Premiile Grammy 2013, iar aceasta a demonstrat ca exista o diferenta intre a fi o companie si a face o declaratie completa si memorabila. Cu aceasta alegere vestimentara, Lady Gaga si-a schimbat look-ul sau si l-a adaptat ideilor sale creative, punand in evidenta dinamismul sau.

 1. Taylor Swift, Premiile Grammy din 2010

Taylor Swift a fost de neuitat la Premiile Grammy din 2010. Vedeta a purtat cu succes un model strapless Elie Saab, care i-a pus perfect uniforma si a fost moderna fara a fi prea pretentioasa. Cu aceasta alegere, Taylor a reusit sa arate ca poate sa poarte o tinuta clasica si in acelasi timp sa isi exprime inteligenta si feminitatea.

 1. Alicia Keys, Premiile Grammy din 2015

Alicia Keys a facut o aparitie memorabila la Premiile Grammy din 2015. Cu o tinuta inspirata din Era Tudorilor, vedeta a ales un Christian Siriano pe masura si a oferit o interpretare moderna si feminina a premiului. Acest detaliu a fost o alegere de inspiration pentru fanii sai si a creat momentele memorabile ale ceremoniei.

 1. Beyonce, Premiile Grammy din 2017

Cel mai bine imbracat ales al serii a fost Beyonce la premiile Grammy din 2017. Cu o tinuta neagra si moderna creata de Peter Dundas, vedeta a demonstrat ca poate fi provocatoare si subtila in acelasi timp. Aceasta alegere a, de asemenea, transmis un mesaj feminist si social, iar asta inseamna ca a meritat mofturile.

Cele Mai Bune Prezente Vestimentare Amanuntite

 1. Convertible Create:

Anul acesta s-a vazut o tendinta populara in randul vedetelor care au aparut pe covorul rosu al Premiile Grammy, aceea a rocilor convertible. Acestea au fost creatii ingenioase care au inclus elemente din mai multe stiluri vestimentare si nu s-au conformat unui singur standard. Vedetele au ales sa poarte rochii care se pot schimba, prin transformari in mai multe structuri si lungimi, astfel incat sa se asigure ca nu lasa multe de dorit.

 1. Tinute masculine

In modul lor unic, femeile au facut acest lant de Premii Grammy sa arate ca un prize-show, purtand costume clasice masculine. Acestea au oferit un stil inovator si, in acelasi timp, le-a dat vedetelor posibilitatea sa se distreze si sa poarte ceva diferit de ce vine in mod normal standardul. Acesta a fost un pas curajos pentru vedete, care au aratat ca pot sa mearga cu stilul lor si sa faca din aceasta seara una de neuitat.

 1. Momente de culoare

Vedetele au fost premiate pentru curajul lor de a duce la limita modelele colorate la Premiile Grammy. Doresc sa iasa in evidenta pe covorul rosu, ceea ce au reusit cu eleganta si tact, pradand publicul de spectacolul pe care l-au facut aseara. Momentele de culoare au oferit si mai multa energie publicului si aduceau cu surpriza de la inceputul ceremoniei.

 1. Tinute excentrice

Excentricitatea a fost cu siguranta unul dintre elementele principale care au pus vedetele in evidenta la Premiile Grammy. Peste tot pe covorul rosu erau vedete care aratau absolut infricosatoare si care au adus puțin superba si joaca in modul lor unic. Cu aparitiile lor neprevazute, aceste vedete au devenit principalele teme de discutie ale serii, demonstrandu-si diversitatea in ceea ce priveste alegerile lor vestimentare.

 1. Coafuri Creative

Membri celebrii ai ceremoniei au aratat si coafuri creative si neobisnuite, precum Lorde, care a purtat o țesătură maronie cu bucle pe margini.