Designul original al cadourilor de Valentine’s Day a evoluat considerabil de-a lungul anilor, creativitatea fiind cea care ofera un concept unic celor care aleg sa le faca cadou celor dragi. Cu toate acestea, modul de a aduce ceva frumos celor inimii voastre ramanand aceeasi, prin trasmiterea unui mesaj de la o inima la alta intr-o zi plina de iubire – Valentine’s Day.

Iata cateva idei originale si inspirate de traditiile zilei de Valentine’s Day pentru care sa va suprindeti persoana iubita:

1. Cadouri unice

Cadourile personalizate, unice si cu siguranta placuta, spun lucruri vizibile despre atentia pe care i-o acordati iubitului/ei, precum si dragostea si daruirea voastra. Ele pot fi concepute intr-o varietate de forme: de la lumanari cufundate in lapte de ceara si cutiute cu specialitati culinare pregatite de voi, la lumanari ornamentate frumos si bijuterii impodobite cu swarovski.

2. Cadourile potrivite

Majoritatea persoanelor isi aleg cadourile specifice zilei de Valentine’s Day, cum ar fi inimioare, trandafiri, ciocolata si pahare de cristal, sugerand astfel sentimentul cadoului, sentiment ce va fi intarit prin versurile scrise cu drag pe cardul special sau chiar si prin mesajul de multumire care poate fi trimis. De asemenea, cadourile potrivite sunt acele cadouri precum Cartile de Ozi sau cadourile personalizabile cu numele iubitului/ei.

3. Cadouri traditionale

Cadourile clasice sunt cele care tin de infatisarea, cum ar fi rochia, maneca scurta sau geacrfa, ce vor fi purtate de noua iubire. De asemenea, produsele cosmetice sau chiar produsele de ingrijire a pielii sunt excelente optiuni traditional, prin intermediul carora puteti dovedi ca sunteti constienti de nevoile sale.

4. Cadourile precedente

Cele mai frecvente produse ale zilei de Valentine’s Day sunt cu siguranta cele care revin de fiecare data, cum ar fi cadouri exotice, flori si dulciuri, ce dovedesc mesajul specific al zilei, dar si sentimentul din inima voastra fata de ei. Cele mai intalnite produse care fac parte din categoria de baza sunt: trandafiri rosii, cosuri de flori, inimioare de ciocolata si accesorii speciale.

Idei Moderne

1. Cadouri frumos prezentate

In ziua de azi, majoritatea produselor clasice au fost inlocuite cu article moderne si frumos prezentate, cum ar fi cosurile de picnic pline de delicii, carosele de praline si cutiile vintage impodobite cu articole artisanale lucrate manual. Aceste articole constituie un mod ideal de a trezi recunoasterea iubitului/ei pentru afectiunea pe care i-o porti si pot fi adaugate in diferite buchete incantatoare.

2. Cadouri digitale

Astazi, cele mai populare cadouri au evoluat in sensul digitalizarii, asa ca cadourile indulcite, cutiile de cadouri si pachetele de cosmetice sunt deja prezente sub forma de aplicatii. Avantajele acestei vieti digitale sunt accesul la o gama vasta de produse, fata de cele traditionale, care poate fi adoptata prin intermediul unor site-uri web si aplicatii.

3. Cine-i ofera ce

Daca sunteti reticent la a va gandi la un cadou pentru iubita/iubitul vostru, pielea poate fi o sclava ideala aleasa cu usurinta pentru cei cu dispozitie efervescenta. In timp ce majoritatea persoanelor vor prezenta cadouri simbolizand sentimentul total, daca alegeti cadouri intampinand standardul setat de persoana iubita, cu siguranta ca acesta va genera un efect atat de profund asupra acesteia, incat aceasta sa fie tinuta minte pentru totdeauna.

4. Cadouri handmade

Cu toate ca se poate opta pentru a cumpara constant cadouri, unele persoane vor intodeauna sa se intoarca la produsele traditionale, cum ar fi cadourile handmade. Acestea sunt unele dintre cele mai populare cadouri care sunt prezente la majoritatea sarbatorilor si se constituie in deosebi de cele moderne prin prisma contravalorii lor emotionale, aspecte ce se interpreteaza mult mai usor si care le confera un efect profund asupra tuturor celor implicati – si celui care ofera si celui care primeste acea dovada de dragoste si iubire.

5. Cadouri private

Pentru cei care doresc sa faca ceva mai special pentru iubita/iubitul lor, exista varianta unor cadouri private, cum ar fi colindele, cartile de orez sau chiar scrisori inspirate si trasee pe harta. Adaugarea detaliilor private, cum ar fi zilele speciale, amintiri sau chiar mesaje mesaje, este tot ceea ce se cere pentru a oferi acestoras sentimentul ca sunt speciali.

Indiferent de cadourile alese ca modalitate prin care sa demonstrati sentimentele voastre, ceea ce conteaza cu adevarat este sa intelegeti ca urarea iubirii si afectiunii unei persoane scrie mai mult decat orice cadou pe care il puteti face. Acestea fiind spuse, nu exista modalitate mai buna prin care sa faceti aceasta zi memorabila decat sa va ganditi la toate ideile originale si inspirate de Valentine’s Day pentru a veni cu un concept unic de supriza extraordinar.