Hamacele sunt cele mai populare piese de mobilier de exterior de la începutul anului 2019. Acestea sunt cele mai confortabile, versatil si usor de utilizat, decoratiuni exterioare ideale pe care le poti aduce in casa ta sau gradina ta de la simplitatea si rasfatul unei selecții de designuri.

Din ce în ce mai multa lume folosesc hamace intre casa si gradina, oferindu-si confortul si relaxarea benefica pe care le pot aduce, astfel încât acestea devin din ce în ce mai populare. Iată în continuare toate informatiile de care ai nevoie pentru a alege cele mai noi modele de hamace ale anului 2019 și pentru a te bucura de această piesă de mobilier modernă.

Cum aleg un hamac potrivit pentru mine?

Daca esti in căutarea unui hamac bun si vrei sa te relaxezi in el, trebuie sa stii ca exista modele pentru toate gusturile, astfel încât sa ai unele informatii esentiale inainte de a cumpara unul.

Inainte de a alege, este foarte important sa ții cont cat mai mult posibil de gradientul de prindere si tipul de hamac. Acestea sunt cruciale pentru a face alegerea cea mai bună pentru tine.

Gradientul de prindere

Gradientul de prindere este o componenta importanta de luat in considerare. Se refera la modul în care se prinde hamacul. Exista mai multe tipuri de asamblare cum ar fi racheta, garou, prindere la perete, suportul de hamac si chiar deschiderea. Ce tip de sistem se potriveste cel mai bine pentru nevoile tale?

Rachetele sunt un sistem de prindere convenabil și versatil, care poate fi utilizat cu ușurință în exterior și poate fi redus și marit pentru a se potrivi diferitelor suprafete.

Garoul de prindere se utilizeaza pentru hamacele mai mari si mai zdravane, cu cadre metalice si se prind la pereti sau streasina pentru a oferi rezistenta si stabilitate.

Prinderea la perete poate fi poziționata pe orice tip de suprafata, cum ar fi un cadru metalic sau un suport de hamac specializat și poate oferi o forma simpla de atarnare pentru toate tipurile de hamace.

Suportul de hamac are in centru un suport metalic special creat pentru a sprijini hamacul de 10 ori mai mult decat ar face-o barele. Este un sistem ideal pentru cei care au nevoie de rezistenta si stabilitate mai bune.

Deschiderea este rezervata pentru hamacele ceva mai mici sau mai joase si este o forma simpla de atarnare pentru o bucata de par, un lemn sau un suport de hamac specializat.

Tipul de hamac

Un alt aspect important de luat in considerare este tipul de hamac. Exista mai multe tipuri de hamace, dar cele mai populare sunt hamacele cu arbori, hamacele suspendate, hamacele cu împletituri fine si hamacele din materiale textil. Fiecare dintre acestea are avantajele și dezavantajele sale, deci sunt ideal de luat in considerare.

Hamacele cu arbori au in centru un arc de alamă sau bambus si sunt intotdeauna facute pentru a fi cat mai usoare si rezistente. Sunt câteva modele excelente disponibile care oferă o bună stabilitate, deoarece ele se întind, permitând astfel o rezistenta mai mare a modelelor.

Hamacele suspendate sunt recomandate celor care doresc ceva mai confortabil si versatil. Acestea sunt concepute pentru a se conforma la orice forma si se prind pe orice suprafata dorita.

Hamacele cu țesături fine sunt foarte frumoase si isi fac treaba foarte bine in a oferi confortul dorit. Cu toate acestea, motivul principal de a fi ales este designul lor unic. Acestea ofera un aspect elegant si minimalist, astfel încât sa se potriveasca cu orice decor.

Hamacele din material textil, in special din bumbac, sunt cele mai populare de pe piata, deoarece sunt ieftine si rezistente. Sunt acoperite cu un material rezistent care va face ca hamacul sa reziste in fata expunerii la razele ultraviolete și a intemperiilor.

Cele mai noi modele de hamace ale anului 2019

Cu tehnologia și designul adăugând funcționalitate si atractivitate, anul 2019 are cele mai frumoase modele de hamace ce pot asigura încă un nivel de confort de neegalat pana acum. Iata ce modele se gasesc pe piata in acest moment.

Hamacul suspendat quadrips

Este one dintre cele mai noi modele de hamace pe piata și este confectionat din material textil rezistent, renforțat cu 400 de bare, cu un rezultat mai bun decat mostrele inferioare. Transformă hamacul intr-o zona de relaxare moderna care ofera o adevarata protectie, asa cum s-ar astepta de la un interior de design modern.

Hamacul cu muzica Lakewood

Hamacul cu muzica Lakewood ofera proprietarii ceva de neegalat in zona de relaxare. Din ce in ce mai multe modele vin echipate cu bluetooth, astfel încât proprii lor proprietari sa se relaxeze in noul lor hamac ascultand muzica preferata. Designul este modern și stilat, lucru care face ca acest hamac sa fie un must have in acest an.

Hamacul Miami

Miami este un hamac cu scânduri confectionat din bambus si vinil, dotat cu 200 de bare, care îl face mult mai versatil. Acest hamac se remarca prin suprafata foarte lata a cadrului si a panoului de vibrare a boltei, permițându-vă să aiba distractii mai multe in el.

Hamacul cu suport Clary

Hamacul Clary inclusion suportul special datorita caruia poate suporta pana la 20 de ori mai mult decat un arbore sau un cadru metalic obisnuit. Acest design frumos și durabil este ideal pentru cei care doresc sa se relaxeze in curtea lor.

Hamacul cu împletituri fine bine proiectat

Este ideal pentru cei care prefera un design elegant si minimalist.