Coafurile pot face minuni când vine vorba de arta transformării. Dacă vă simțiți mereu înfriși și învechiti, treceți prin coafor sau răsfoiți această listă cu cele mai populare variante de coafuri care intineresc. Acestea sunt ideale pentru doamne și domnișoarele care doresc să își schimbe look-ul și să devină mai tinere.

Iată 10 coafuri care intineresc și care sunt potrivite pentru o varietate de stiluri și forme ale feței.

  1. Ondele Hollywood Pentru Femei

Ele oferă destul de multe volum și contribuie la o stare de prospețime și tinerețe pentru persoana care poartă această coafură. Acesta se poate crea cu ajutorul feței de ondulare și al unui uscător de păr.

  1. Bretonul Desfăcut

acest look se bazează pe fruntea acoperită cu par cârlionțat și bucle lejere care se desfășoară perfect pe ceafă și umeri. Acest stil este ideal pentru persoanele cu forma rotundă a feței.

  1. Tunsoare Bob Mediu

Această tunsoare permite să se arate uni bărbie mai marilor, care oferă o anumită feminitate și se simte extraordinara cu părul vopsit într-o nuanță vibrantă. Ondulatele straturi le face mai ușor de aranjat și contribuie la un look mai dinamic și modern.

  1. Bretonul Celebral

Acest stil de breton este cu siguranță modern și ușor de realizat cu ajutorul feței de ondulare. Această coafura adaugă și mai mult volum și scoate în evidență trăsăturile feței.

  1. Tunsoare Pixie

Această tunsoare foarte scurtă a generat un adevărat val din cauza look-ului modern și interesant. Această tunsoare este perfecta pentru femeile care doresc să pară mai tinere și sunt dispuse să lase părul să crească.

  1. Bretonul Sălbatic

Această variantă poate fi obținută cu ajutorul unui uscător sau diferite tipuri de spray-uri și face ca părul să arate mai liber și mai diafan.

  1. Cu Vârfuri Libere

O astfel de tunsoare satisface dorințele persoanelor care prețuiesc look-ul lejer și modern. Aceasta poate fi realizată cu ușurință prin folosirea de produse de styling create special pentru a obține și menține această formă deseori dorită.

  1. Bretonul Stepped

ca și în cazul altor coafuri, acestea au un look modern și lejer. Această variantă este mai joasă decât coafura tradițională și include câteva straturi mai lungi care fac ca definirea și extensia să fie expuse la vedere.

  1. Tunsoare Bob Lungă

Varianta tradițională a acestei coafuri intinereste și desăvârșește look-ul cu stil. Adaugă numeroase straturi în păr și oferă volum și strălucire pentru a permite volumizarea parului.

  1. Bretonul ondulat

Bretonul ondulat este o opțiune modernă și feminină pentru persoanele care doresc o coafură lejeră care să le aducă și mai multă tinerețe. Ondulând bretonul se pot obține forme complexe și aspecte distincte.

Acestea sunt cele 10 cele mai populare modele de coafuri intineresti. Acestea se pretează la diferite stiluri, forme ale feței și tunsoare care să ofere și mai multă tinerețe și prospețime. Dacă doriți să faceți o schimbare în ceea ce privește aspectul vostru și să radiați tinerețe și frumusețe, puteți apela cu încredere la oricare dintre aceste coafuri.