Inconjoara-te de oameni fericiti!
Ati auzit fraza : „Florile cresc in directia vantului”. Aceasta metafora se aplica si la modul in care poate influneta atmosfera sociala sau comportamentul nostru compania pe care o alegem. Oamenii fericiti si fericiti au capacitatea sa ne influenteze in cadrul grupului, aducand un gust de optimism in viata noastra.

Cand ne inconjoara de oameni fericiti si optimisti, sansele sunt mari ca sa gasim, de asemenea, fericirea. Aceasta este una dintre cele mai bune decizii pe care oamenii o pot lua.

Echilibru

Pe de alta parte, important este sa nu ne bazam doar pe opinia altora pentru a face alegeri. Un echilibru necesar e sa avem si anumiti prieteni care sa ne indemne sa facem alegeri mai bune si sa ne imunizeze din punct de vedere spiritual in fata diferitelor influente.

Oamenii fericiti – ce sa stii despre ei

Oamenii fericiti sunt in mod natural foarte optimisti si au intotdeauna vederi pozitive asupra lucrurilor, indiferent de circumstante. Acestia si frondeaza de obicei situatiile neplacute cu putere si curaj, si arata intotdeauna ca se poate.

Vocea lor este calda, iar atitudinea lor ii face usor sa devina lideri naturali pe care altii il urmeaza cu usurinta. Sunt in mod constant mai creative si de obicei sunt in cautare de diverse modalitati de a face lucrurile mai interesante.

Beneficiile avantajoase

  1. Atmosfera pozitiva – cand sunt inconjurati de oamenii fericiti, crearea unei atmosfere pozitive devine usoara. O atmosfera pozitiva poate fi destul de motivanta si incurajatoare, si ajuta la cresterea productivitatii.

  2. Abilitatea de a gestiona reusitele si esecurile – oamenii fericiti vad esecurile ca pe o parte a dezvoltarii si intelegerii, dar la fel de mult ca un motiv si absenta unei inselatorii sentimentale. Acestia pot gestiona cu usurinta victoriile si esecurile, mentinandu-si starea de spirit optimista.

  3. Sanatatea mintala si emotionala este imbunatatita – in interiorul unei grupe sociale create cu o atmosfera pozitiva, sanatatea emotionala se imbunatateste, oferind emotionala, sociala si fizica beneficii.

cum sa intri in contact cu oamenii fericiti

  1. Identifica oamenii din mediul tau – intai de toate, trebuie sa iti aduci aminte persoanele fericite si ottimiste din mediul tau. Acestia pot fi prietenii tai sau colegii de munca.

  2. Gandeste pozitiv – oricand apelezi la prietenii tai sau la noua ta companie, adapteaza-te si ganditi pozitiv. Gandeste-te la ce vei castiga daca vei fi acolo. Daca gandurile tale sunt pozitive, atunci vei simti si tu acel optimism mai usor.

  3. Participa la evenimente care sa te faca sa te simti bine – asa cum am spus deja, oamenii fericiti raman in mijocul oamenilor similare si cauta participa la evenimente care sa ii faca sa se simta bine si sa rada. Daca nu gandesti ca astfel de evenimente se pot gasi in orasul tau, incercati sa luati calea online.

  4. Alatura-te unui grup optimist – prin folosirea internetului puteti gasi grupuri dictate pe anumite interese sau dorinte. Ati putea sa va alaturati- unui grup de optimisti, care se intalnesc cu regularitate pentru a vorbi frumos si pozitiv si pentru a construi o comunitate sustinator te mare.

Oamenii fericiti sunt un bun pentru sanatatea ta mentala si de asemenea ofera beneficii sociale. Ascultand oamenii asa cum pozitivi si optimisti, tu poti obtine un sentiment de satisfactie, care te poate ajuta sa faci alegeri mai bune pentru tine si sa iti imbunatatesti personalitatea in general.

Concluzia pe care trebuie sa o tragem este ca notiunea de „incadrare de oameni fericiti” nu inseamna neaparat sa ai nevoie de prea multi prieteni, ci de incredere si recunostiinta ca avem nevoie de persoane faine si pozendi in toata lumea ca sa ne simtim bine si lumenoase!