Pastrele este, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase si mai emotionante sarbatori din an. Este un moment perfect pentru a impartasi dragoste si reflecta asupra propriei vieti si bucurii din ce in ce mai rare. Cu ocazia Pastelui, oamenii sunt mai stardosi decat niciodata in a impartasi emotii cu cei dragi. Pentru acest motiv, unul dintre cele mai placute gesturi pe care le puteti face in aceasta perioada speciala este sa expediati mesaje de felicitari si urari de Paste tuturor celor apropiati.

Iata in continuare cateva idei de mesaje si urari de Paste impreuna cu imagini ce pot fi expediate sau postate pentru a fi impartasite cu totii:

Paste din belsug pentru cei dragi

Pastele poate fi un moment foarte frumos al implinirii unor teluri comune sau, mai presus de orice altceva, un moment pentru a impartasi dragoste cu cei dragi. Si de ce sa nu le oferiti partasilor vostri o doza generoasa de emotii pozitive si binecuvantate, alaturi de un mesaj de Paste care sa le aduca bucurie?

1.Iata mesajul nostru pentru voi: Sa aveti un Paste cat mai fericit din partea noastra!

2.Poate va uneori sa se avanta in necunoscut si sa aibă curajul de a schimba ceva. Ei bine, aceasta perioada ofera tuturor prilejul perfect. Acesta este mesajul meu pentru voi: Sa credeti in voi si sa faceti lucruri care va fac sa fie fericiti. Paste fericit!

3.Pentru aceasta perioada minunata, sa avem parte de multa iubire, respect, bunastare si impliniri. La multi ani de Paste!

Imagini de Paste

Chiar si o fotografie sau o selectie de imagini poate transmite la fel de bine un mesaj de Paste. Imaginea poate fi mai mult decat un simplu mesaj – aceasta poate duce cu gandul la nostalgie si la fonduri trecute sau poate transmite sentimente si sentimente de bucurie si fericire in prezent. Mai jos sunt prezentate cateva imagini frumoase care transmit mesaje de Paste:

1.Imagini de Paste vocativ- crestine: De Paste, va imaginati cateva lumanari aprinse, simbolul renasterii si al luminii ce va binecuvanteze. Imagini ca acestea va reamintesc asupra flacarii sperantei si a zorilor fericirii.

2.Imagini de Pasti cu mesaje: O imagine frumoasa poate aduce sentimente de bunastare si pace tuturor prin intermediul message-ului de sustinere si emotii pozitive.

3.Imagini de Paste cu ingeri: In cea mai frumoasa zi a anului, mesajul meu pentru dragii mei este sa ramana optimisti, sa aiba incredere in ei si sa creada in ingerii lor care ii vor binecuvanta mereu.

4.Imagini de Paste cu animale sau personaje de desene animate: Pentru a le aduce copiilor care cresc perspectiva binecuvantata a Pastelui, imagini frumoase cu personaje si animale, care transmit mesaje sperantei si bucuriei, pot contribui extraordinar de mult la crearea unui mediu incantator si plin de iubire.

Urari de Paste

Urarile de Paste sunt o alta modalitate de a va arata afectiune fata de cei dragi. Iata urmatoarele sugestii de urari de Paste care se pot trimite cuiva sau posta pe un site:

1.Sa aveti parte de cea mai binecuvantata zi de Paste si de o primavara instelata care sa va aduca multa speranta si bucurie!

2.Sa sarbatoriti Pastele fericit si sa aveti parte de pace, lumina si iubire!

3.Paste fericit! Sa luati parte la harul lui Dumnezeu si sa va efervesceasca inimile cu bucuria.

4.Pastele poate fi un moment perfect pentru a aduce inapoi fericirea in viata dumneavoastra si in vietile celor din jur. Paste fericit!

5.Dorim sa va trimitem, pe aceasta cale, cea mai buna dorinta de Paste: sa aveti parte de un an nou plin de speranta si bucurie!

6.Rasplatiti-va, incercati sa renasteti si sa luati calea cea dreapta. Aceasta este dorinta noastra pentru voi: Paste fericit!

7.Aceasta perioada poate fi un minut perfect pentru a recunoaste prezenta lui Hristos si de a impartasi empatie cu ceilalti. Paste fericit!

8.Dorim sa va trimitem cea mai buna urare: speranta sa vi-o aduca zorii acestei zile speciale, care sa va luminat fiecare pas!

Mesajtext de Paste

Mesajele de text sunt o modalitate rapida si usoara de a trimite felicitari cu ocazia Pastelui celor dragi. Iata cateva mesaje scurte si la obiect, care pot fi expediate sau postate pentru a impartasi bucuria Pastelui:

1.Sa aveti parte de pace si cea mai fericita de Paste!

2.Aducem vestea Pastelui cu bucurie si va uram Paste fericit!

3.Dorim sa impartasim urarea tuturor celor dragi: Paste fericit!

4.Sa fiti umpluti cu fericirea si bucuria Pastelui!

5.Celebrati Pastele cu bucurie si iubire!

6.Va dorim sa aveti parte de dragostea si de lumina cea mai mare!

7.Dorim sa impartasim cu cei dragi urarile noastre: Sa aveti parte de cea mai fericita Paste!

8.Si ceea ce avem de dorit pe aceasta minunat de Paste: Sa fericiti!

9.Iar urarea mea pentru toti cei din familie si pentru toti cei dragi este sa aveti parte de bogatia si de fericirea Pastelui!

10.Un zambet sa imbracati aceasta zi speciala! La multi ani de Paste!

Pastele este momentul perfect pentru a impartasi dragostea si emotiile si pentru a bucura pe cei dragi. Puteti trimite mesaje de felicitari si urari de Paste cu imagini sau text scurte sau va puteti implica mai mult si sa faceti ceva special in aceasta perioada. Indiferent de gestul pe care il veti face, sa stiti ca este importanta si ca va fi apreciat si luat in seama cu adevarat. Sa va bucurati de Paste si de bucuriile sale!