Inelele de logodna sunt cea mai importanta bijuterie pe care o poate purta un cuplu din dragoste. Astazi vorbim despre sute de modele deosebite de inele de logodna, prezentate in colectii noi și interesante. De la inele simple, pana la modele complexe, prezente mai jos veți găsi câteva exemple de inele de logodna care se pot alege pentru cea mai importanta propunere.

I. Inelele de logodna: semnificatie și traditii

Inelul de logodna este un simbol al dragostei și comitmentului pe care o persoana trebuie sa și-l asume in fața partenerului de viata. Spre deosebire de inelele de căsătorie, care se poartă după căsătorie, inelul de logodna reprezintă promisiunea fata de dragoste.

In Europa si Statele Unite ale Americii, inelele de logodna constau în 2 inele, dar în alte culturi, inelul se poarta pe o singură mână. În același timp, se poate purta un inel pe ambele mâini pentru a marca simbolul conectarii emotionale dintre doi parteneri.

Înainte de a purta inelul, trebuie sa țineți cont și de tradițiile unei culturi în particular. De exemplu, in alte culturi, se considera ca trebuie sa dăruiți un inel de logodna înainte de a merge la cununia religioasa.

II. Oferte de inele de logodna aparute in noua colectie 

Inele de logodna in stil clasic
Acestea sunt modele simple, concepute din metal. De obicei, sunt o parte dintr-un set format din doua inele, unul pentru barbă și inelul de logodna pentru femeie. Majoritatea aleg argintul și aurul pentru material,dar exist și modele inoxidabile.

● Inelele de logodna vesel și colorate
Acestea sunt inelele concepute din materiale mai moi, ceea ce le face sa fie și mai vesele și colorate. Un exemplu sunt modelele de lirice, bijuterii transparente care se pot personaliza după preferințe. De asemenea, se pot alege modele cu flori si cristale, opticale, cu designuri florale sau geometrice.

● Inelele de logodna clasice
Acestea sunt o parte dintr-un set format din doua inele, care simbolizează conexiunea dintre doi oameni care se apropie, prin cererea de a se căsători. Modelele clasice sunt concepute, de obicei, din metal usor, cum ar fi argintul si aurul.

● Inelele de logodna personalizate
Acestea sunt inele concepute pentru a se potrivi personalității și preferințelor unei persoane. Acest tip de inel poate fi personalizat cu diferite ornamente, inelele având forme, culori și chiar creații unice. Exemple de modele personalizate sunt cele cu blana ținta, topaz, safir sau diamante.

III. Unde gasim inele de logodna din noile colectii 

Exista o multitudine de magazine și colectii care oferă inele de logodna deosebite, incepând de la bijutere traditionale si jewellery shops, pana la magazine specializate pe nisa. De asemenea, se poate alege și o colectie online, fiind o alternativa convenabila si simpla de a alege un inel de logodna. Mai jos, veți găsi câteva modele de inele de logodna disponibile în noile colectii:

● Inele de logodna de la bijutere traditionale
Magazinele locale ofera multe exemple de inele de logodna diferite. Acestea se pot alege din colectii pregatite in magazin sau poti opta pentru un inel surpriza pe care sa i-l cumperi.

● Jewellery shops
Exista foarte multe magazine de calitate superioara prezente in lume care ofera inele de logodna deosebite, din diferite materiale. Mai jos poti vedea cateva modele noi din astfel de magazine:

– Aurora Solitaire inel
– Intertwining diamonds inel
– Logodni inel cu strasuri
– Solitaire Starburst inel

● Magazine specializate pe nisa
Magazinele specializate oferă inele de cea mai buna calitate, realizate manual și cu cele mai bune materiale. Unele modele noi din aceste magazine sunt:

– Logodna inel cu cristale Swarovski
– Solitaire Elisa inel
– Ceramic ring roses
– Logodna inel cu cristale
– Logodna anneau diamond

● Colectii online
O colectie online ofera o mare varietate de inele de logodna deosebite, la preturi accesibile. Unele exemple de modele din astfel de colectii sunt:

– Logodni inel cu perle
– Inel de logodna Hammered
– Logodni inel vintage
– Logodni inel cu diamante
– Logodni inel cu corali

IV. Comanda unui inel de logodna 

Achiziționarea unui inel de logodna nu se face intamplator. Cu atât mai mult cu cât inelul trebuie sa se potriveasca personalitatii și stilului vestimentar al celui care urmeaza sa-l poarte. Prin urmare, trebuie sa țineți cont de câteva lucruri importante și sa luati suficient timp pentru a face cea mai buna alegere:

● Alegerea ținutelor
Alegerea ținutelor se face in functie de materialul din care este confectionat inelul. De exemplu, un inel cu o bijuterie naturala, cum ar fi perle rubin, sau un inel dintr-un material mai moale cum ar fi perlă, se recomanda sa se poarte cu mănuși.

● Determineți stilul
Înainte de a achiziționa inelul de logodna trebuie determinat stilul corect. De exemplu, un inel clasic si simplu arata foarte bine cu o tinuta office,in timp ce unul cu design mai complex poate face parte din un look fashionable.

● Determinați dimesniunile
Dimesniunile sunt cel mai important factor.