Cele mai bune filme de comedie au rasfoit Internetul in 2020, captand zeci de mii de fan si milioane de vizionari. Un lucru este sigur – comedie nu se restrange niciodata, si toti iubim sa ne relaxam si sa ne relaxam cu ajutorul ei, surazand si simtind mai bine dupa ce am petrecut ore bune ascultand vesele.

In 2020, filmelor de comedie nu le-a lipsit efectul distractiv, producatorii reusind sa pastreze o conexiune cu publicul si sa lanseze titluri comentate si longevive.

Aici am adunat cele mai bune filme de comedie din 2020, care au captat inima noastra si, de asemenea, au ramas in istorie. Cu toate ca anul nu a fost general prielnic pentru mediumul de film atat de odihnit, 2020 a adus o gama interesanta de comedii.

  1. Parasuta (2020)

Parasuta a fost ridicata la inaltimile cinematografiei in 2020, cu multe premii, un IMDb de 9,4 si milioane de fan. In Parasuta, protagonistul Jai versatil ia decizia de a-si schimba complet viata. Ea parcurge drumul transformarii ei, care va avea implicatii enorme asupra povestii.

In Parasuta, Jai il intalneste pe Shaukat, un corector de zbor, care a reusit sa-i deschida ochii asupra unui nou capitol in viata lui. Impresionat de dezechilibrul sau emotional si confuz, Jai incearca sa citeasca calea lui si sa se transforme in persoana pe care o visa tot timpul.

Parasa unei intorsaturi uimitoare, luand publicul pe o cale in care rade si se indragosteste, in aceasta comedie pasionanta si emotionanta.

  1. Uber Eats (2020)

Uber Eats a venit cu un deens sobru asupra toate subiectele zilelor noastre. Directed by Sudhanshu Pandey, acest film a adus un plus de bucurie vietii culturii noastre.

Uber Eats are o distributie star, cum ar fi Bella & Doubai, care joaca un cuplu care se confrunta cu lipsa de bani si provocarile cotidiene. Aceste doua vesele privesc cultura filmei de comedie, pentru a face bat sau chiar a schimba situatia lor.

Ele incearca cu entuziasm sa faca ultima taiere, cu orice ar fi, si toate actiunile lor sunt amuzante si interesante. Acest film este bun si face doar ca tu sa te relaxezi.

  1. Jolly LLB 2 (2017)

Jolly LLB 2 a ridicat startul pentru filme de comedie din 2017, castigand campionate in fata publicului. Cu un IMDB de 7.7 si multi fan, acesta a reusit sa bata recorduri de mai mult de un an.

Filmul are o distributie puternica, actors cum ar fi Akshay Kumar, Huma Qureshi si Saurabh Shukla, unii dintre cei mai buni actori care au produs filme de comedie. Jolly LLB 2 are o poveste interesanta si pun ochiul pe aspectele justitiei.

Acest film ofera o perspectiva mai sanatoasa a reprezentarii judiciare. Este o poveste captivanta care construieste rasul tuturor si va face sa simtiti ca aveti insotitori in acest film energic.

  1. Kaadal Petrol pum (2020)

Kaadal Petrol Pump a schimbat adezivul in filmsul de comedie din 2020, regizand toate visele. Cu multi actori care vin din orase mai mici, acest film aduce o privire unica asupra mediului si culturii din viata lor.

Prin acest film distractiv, directorul Karthi Subbaraj reuseste sa aduca audienta in randul lor. Amintirile acestora si farmecul personajelor le va capta pe public.

Un lucru interesant despre Kaadal Petrol Pump este ca prefera sa se amuze si sa isi foloseasca ideile. Acesta creeaza o microscopie culturala care nu poate fi judecata asa cum este.

  1. Lagal Raha Hai (2020)

Lagal Raha Hai, regizat de Sudhanshu Pandey din nou, are de asemenea, actori talentati din orase mai mici, cum ar fi Manoj Bajpayee si Saurabh Shukla, la care se adauga Joe Debroy si Viraf Patel.

Toti actorii vin din bacgrounduri diferite si isi interpreteaza personajele din Lagal Raha Hai perfect. Acest film se scufunda intr-o poveste care are loc intr-un oras non-descript din India.

Filmul abordeaza teme provocatoare cu subtilitate si umor, amestecand sentimentele de tristete si tristete. Publicul va fi captivat de importanta actele, personajele si situatiile sa. Absurditatea desigur, este un plus important in atmosfera filmului.

  1. Shubh Mangal Zyada Saavdhan (2020)

Shubh Mangal Zyada Saavdhan a fost unul dintre cele mai bune filme de comedie din 2020, avandu-si locul nu numai in producatorii de award, ci si in topurile de anylsting.

Filmul are un IMDB de 8.4 si castigat inimile majoritatii. Acesta joaca cu Jitendra Kumar si Neena Gupta, si urmareste povestea unui cuplu care se lupta pentru acceptarea lor de catre familia lui.

Cu Shubh Mangal Zyada Saavdhan, publicul constientizeaza contextul scenei sociale in care traieste povestea sa si implicatiile sale. Acest film ii prezinta oamenilor concepte precum discriminarea si intoleranta, intr-un mod uman si impresionant.

  1. Chintu Ka Birthday (2020)

Chintu Ka Birthday regizat de Saurabh Bhardwaj, a devenit un succes in ianuarie 2020, fiind primul film de comunication care a coincis cu izolarea din criza coronavirus. Aceasta resimte poate perspectiva de a fi antidotala la starea noastra si ne-a facut sa ne intoarcem la o poveste care aduce bucurie in cotidian.

Acest film ofera modul in care dorinta si speranta pot supravietui mai departe toate limitarile si dificultatile. Shintu inca joaca jocuri si incearca sa-si sceleasca petrecerea de ziua de nastere chiar si atunci cand lucrurile nu se vad cat se poate de bine pentru familia si prietenii lui.

Dincolo de pandemie si suferinta pe care o arata, Chintu Ka Birthday arata un drum mai curat de gasire a bucuriei.

Exista zeci de filme de comedie care au captat Internetul in 2020.