Gogosile pufoase sunt o savoare savuroasa, traditionala si adorata de toata lumea. Sunt un plus minunat la orice mic dejun, brunch sau desert. Felul in care le prepari poate oferi o savoare unica in fiecare iesire in oras ieftin pentru a servi mic dejun delicious sau snack-uri pasnice. Gogosile sunt, de asemenea, optiuni gustoase pentru servirea deserturilor.

Iata cateva retete simple, rapide si fara complicatii in preparare, pentru a-ti permite sa te bucuri la maxim de balonarile gustoase:

  1. Reteta de gogosi clasice

Ingrediente:
 2 cesti de faina
 2 lingurite de praf de copt
 1 cana de lapte
 1 cana de zahar
 1 ou
 3 linguri de ulei
 3 linguri de unt
 1 praf de sare

Instrucțiuni:

 1. Incalzeste cuptorul la 500 ° F pentru a se pregati.

 2. Amestecați bine impreuna faina si praful de copt intr-un castron, adaugand apoi zaharul.

 3. Amestecati laptele cu oul intr-un alt castron si adaugati uleiul, untul si sarea.

 4. Se amesteca cele doua mixturi si se amesteca.

 5. Intindeti aluatul rezultat pana la 8 degete grosime.

 6. Taieți aluatul în bucăți rotunde.

 7. Puneti-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

 8. Coaceti-le in cuptorul incalzit timp de 8-10 minute, sau pana ce devin aurii.

 9. Lasati-le sa se raceasca.

 10. Enjoy!

  1. Reteta de gogosii cu diverse toppinguri

Ingrediente:
 2 cesti de faina
 2 lingurite de praf de copt
 1 cana de lapte
 1 cana de zahar
 1 ou
 3 linguri de ulei
 3 linguri de unt
 1 praf de sare

Topping-uri:
 Smântână
  Miere
  Brânză
 Marmeladă
 Ciocolată
 Fructe
 Nucă de cocos

Instrucțiuni:

 1. Incalzeste cuptorul la 500 ° F pentru a se pregati.

 2. Amestecați bine impreuna faina si praful de copt intr-un castron, adaugand apoi zaharul.

 3. Amestecati laptele cu oul intr-un alt castron si adaugati uleiul, untul si sarea.

 4. Se amesteca cele doua mixturi si se amesteca.

 5. Intindeti aluatul rezultat pana la 8 degete grosime.

 6. Taieți aluatul în bucăți rotunde.

 7. Puneti-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

 8. Presariți toppingurile preferate pe gogosi.

 9. Coaceti-le in cuptorul incalzit timp de 8-10 minute, sau pana ce devin aurii.

 10. Lasati-le sa se raceasca.

 11. Enjoy!

  1. Reteta de gogosi spectaculoase

Ingrediente:
 2 cesti de faina
 2 lingurite de praf de copt
 1 cana de lapte
 1 cana de zahar
 1 ou
 3 linguri de ulei
 3 linguri de unt
 1 praf de sare

Umpluturi si topping-uri:
 Marmelada
 Miere
 Fructe
 Ciocolata
 Zahar vanilat
 Cremă de migdale
 Nuca de cocos

Instrucțiuni:

 1. Incalzeste cuptorul la 500 ° F pentru a se pregati.

 2. Amestecați bine impreuna faina si praful de copt intr-un castron, adaugand apoi zaharul.

 3. Amestecati laptele cu oul intr-un alt castron si adăugați uleiul, untul si sarea.

 4. Se amesteca cele doua mixturi si se amesteca.

 5. Intindeti aluatul rezultat pana la 8 degete grosime.

 6. Taieți aluatul în bucăți rotunde.

 7. Umpleți una din bucăți cu toppinguri preferate.

 8. Acoperiti cu cea de-a doua bucata aluat.

 9. Puneti-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

 10. Coaceti-le in cuptorul incalzit timp de 8-10 minute, sau pana ce devin aurii.

 11. Lasati-le sa se raceasca.

 12. Enjoy!

  1. Reteta de gogosi rafinate

Ingrediente:
 2 cesti de faina
 2 lingurite de praf de copt
 3/4 cana de lapte
 3/4 cana de zahar
 1 ou
 3 linguri de ulei
 1 lingura de unt
 1 praf de sare
 1 lingurita de scortisoara

Umpluturi si topping-uri:
 Marmelada
 Miere
 Fructe
 Ciocolata
 Oțet balsamic
 Cremă de migdale
 Nuca de cocos

Instrucțiuni:

 1. Incalzeste cuptorul la 500 ° F pentru a se pregati.

 2. Amestecați bine impreuna faina si praful de copt intr-un castron, adaugand apoi zaharul.

 3. Adaugati și scortisoara pentru un gust picant.

 4. Amestecati laptele cu oul intr-un alt castron si adaugati uleiul, untul si sarea.

 5. Se amesteca cele doua mixturi si se amesteca.

 6. Intindeti aluatul rezultat pana la 8 degete grosime.

 7. Taieți aluatul în bucăți rotunde.

 8. Umpleți o bucata cu toppinguri preferate.

 9. Acoperiti cu cea de-a doua bucata aluat.

 10. Presariți toppingurile preferate pe gogosi.

 11. Puneti-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

 12. Coaceti-le in cuptorul incalzit timp de 8-10 minute, sau pana ce devin aurii.

 13. Lasati-le sa se raceasca.