Tocmai ati decis ca vreti sa aveti o experienta de Spa completa si sa o reproduceti acasa. Desigur, aceasta este o idee minunata si aveti nevoie de ghidul corect pentru a va asigura ca aceasta experienta sa fie unica. Pe parcursul urmatoarelor 10 pasi, veti primi detalii despre prepararea ideala a spatiului dvs., alegeri de produse profesionale pe care le puteti folosi, precum si sfaturi si trucuri pentru a recrea in intimitatea dvs. abilitatea unui solist de Spa.

I. Prefața: 

Spa-ul este cunoscut pentru a oferi în mod tipic servicii de masaj si tratamente corporale. Acestea sunt de obicei combinate cu aromoterapie, tratamente faciale si alte forme de relaxare. Vă rugăm să rețineți că, pentru a obține în mod adecvat beneficiile pe care le oferă spa, este important să acordați atenție produselor pe care le folosiți.

II. Prezentarea 

Spa-ului acasa:
Un spa acasă oferă ceea ce saloanele profesionale nu au: intimitatea și liniștea necesare unei experiențe confortabile. Specialistul în spa preventiv acasă nu trebuie să lipsească din programare și poate, de asemenea, să își ofere oprogramare la o oră mai convenabilă, atunci când este mai liniștit și relaxat.

III. Salutul remedierii: 

Pentru a începe spa-ul acasă, este important să începeți prin a pregăti spa-ul dvs. Acest lucru poate însemna amenajarea unei zone în care să se desfășoare procedurile de spa și să se constituie ceea ce vom numi „zonele spa” și „zonele non-spa”.

Zonele spa sunt acele părți ale spa-ului dvs. care sunt create pentru a oferi toate produsele și serviciile de spa. Acestea includ locații precum jacuzzi-urile, saunele, canapelele de masaj, mesele de masaj și spațiul în care se prepară produsele pentru tratament.

O zonă neocupată va fi spațiul unde vă puteți relaxa și pregăti pentru spa, cum ar fi o zonă de meditație sau de yoga. Aceste spații ar trebui să fie cât mai libere de încărcătură și împrăștiate cu elemente spa care să ofere un sentiment de liniște și relaxare.

IV. Componențele spa-ului la domiciliu: 

Există mai multe produse profesionale pe care le puteți folosi pentru a recrea spa-ul acasă. Majoritatea produselor pe care le folosiți pot fi împărțite în următoarele categorii:

 1. Uleiuri și produse pentru masaj.
 2. Produsul base.
 3. Masca și produse faciale.
 4. Aparate și tratamente corporale.

Uleiurile folosite în practicile de spa sunt bogate în acizi grași esențiali și au proprietăți antiseptice, care ajută la îmbunătățirea stării generale a pielii. Acizii grași esențiali sunt bine gândiți pentru a fi, de asemenea, nutritivi și absoarbați rapid în piele.

Produsele de bază, cum ar fi scrub-urile și acizii peeling, sunt eficace în accelerarea procesului de împrospătare și exfoliere a pielii. Acestea oferă îmbunătățirea straturilor și a celulelor pielii prin îndepărtarea celulelor moarte și a acumulărilor.

Măștile sunt formulate pentru a ajuta la detoxifierea și regenerarea pielii, și sunt utilizate pentru tratamente faciale, cum ar fi:

 1. Măștile de curățare;
 2. Măștile de hidratare;
 3. Măștile de exfoliere;
 4. Măștile de reducere a ridurilor și liniilor fine.

Aparatele și tratamentele corporale includ parafango, masajul și tratamentele cu căldură, care sunt ideale pentru stimularea circulației sângelui și pentru stimularea procesului de vindecare. Aceste tratamente sunt, de asemenea, bine gândite pentru tonifierea țesuturilor moi și pentru îmbunătățirea flexibilității.

V. Parametrii spa-ului acasa: 

Odată ce echipamentul și produsele sunt selectate, puteți începe pregătirile spa-ului acasă, prin crearea unui mediu spa pentru a recrea experiența unui solist spa profesionist. Câteva sfaturi:

 1. Alegerea luminii. Se recomandă folosirea luminii sobre și calde, precum lampioanele, lămpi de masaj, lămpi de aromaterapie și lumânări.

 2. Setarea muzicii. O parte importantă a recreării spa-ului acasă este muzica. De aceea, asigurați-vă că muzica pe care o selectați să fie cât mai liniștitoare și relaxantă.

 3. Alegerea produselor. Produsele pe care le folosiți joacă un rol important în toate procedurile de spa și ar trebui să fie profesionale, recomandate și certificate.