Celebritățile sunt cunoscute pentru excentricități, iar o formă de excentricitate devenită tot mai populară în ultimele decenii constă în asigurarea diferitelor părți ale corpului. Conceptul de asigurare a corpului nu e noutate în cultură și și-a păstrat popularitatea în ultimele decenii, iar celebritățile de top sunt dovada că este ceva inacceptabil pentru ei și doresc să se asigure că sunt în siguranță chiar și atunci când suferă deteriorări permanente. Aici, ne vom uita la cele mai remarcabile celebrități care au decis să-și asigure parti din corpul lor.

1. David Beckham – picioare

Unul dintre cei mai faimoși fotbaliști din lume, David Beckham, a decis să-și asigure picioarele sale pe care se bazează aproape toată cariera lui de succes în fotbal. Totul s-a bazat pe un acord valabil în valoare de 200 de milioane de dolari cu același nume. Acesta a luat forma acelui contract și a reprezentat primul caz cunoscut când un fotbalist a decis să-și asigure picioarele de jucătorul pe care toată lumea îl știe.

2. Tom Jones – glas

Tom Jones ia decis să-și asigure glasul său inconfundabil și a luat această decizie în urmă cu mai mulți ani. O primă asigurare este luată în 2005, imediat după ce glasul lui Jones a început să se degradeze. Media a rămas vâlvă în jurul asigurării glasului, care ar fi trebuit să fie în mare parte protejată în cazul pierderii, îmbolnăvirii sau afecțiunilor vocale cu care s-ar putea confrunta.

3. Justin Timberlake – dans

Ca unul dintre puținii artiști care are o prezență atât de puternică în lumea muzicii, dar și în lumea filmului, Justin Timberlake are una dintre cele mai bine păstrate mister din diferitele domenii pe care le-a căutat. Și pentru a-și proteja performanțele sale, Justin a decis să își asigure talentul său în dans. Este cunoscut că Timberlake a lucrat îndelung pentru a se asigura că poate proteja talentul său în dans împreună cu corpul său în general.

4. Mariah Carey – voci

Cea mai mare vedetă de la Hollywood a decis să-și asigure vocii sale în valoare de 35 de milioane de dolari. Mariah Carey și-a asigurat vocii sale perechea ei, ca fiind una dintre cele mai prețioase trăsături pe care le are în lumea sa de divertisment. Se spune că această asigurare a incluse un referat medical reglabil prin care ea dovedește că mediul său și stilul de viață nu au influențat pe partea sa vocală.

5. Keith Richards – degetul mare de la mână

Unul dintre cei mai faimoși chitariști rock ai tuturor timpurilor, Keith Richards, s-a gândit să se asigure împotriva oricărui tip de accident nedorit. În ceea ce privește această măsură de protecție, Keith Richards a ales să-și asigure degetul mare de la mână. Astfel, în cazul în care s-ar întîmpla ceva cu acest deget sau i-ar lipsi ceva vital pentru a formula muzica saui a face acele riffs, ar fi încă protejat financiar.

6. Dolly Parton – sâni

Creditați-o sau nu, Dolly Parton și-a asigurat sânii ei destul de faimoși. Ea și-a asigurat sânii ei la vârsta de 35 de ani, care ar fi în jur de 1 milion de dolari la asigurare. Acolo, ea a implementat o asigurare „Operațiunea Seif”, care nu numai că are un nume foarte amuzant, dar și că poate merge chiar și mai departe decât orice alt contract publicitar sau orice alt tip de drepturi de imagine pe care le poate obține Dolly Parton.

7. Taylor Swift – picior

Taylor Swift și-a asigurat piciorul ei stâng, dreptul de a continua să se bucure de o experiență frumoasă prin dans și alte activități. Acest lucru s-a întâmplat în urma unui eveniment stilat atunci când s-a lansat turneul său mondial 1989 World Tour. Aici, Taylor și-a asigurat piciorul pentru că ea să-și poată menține imaginea cu privire la felul în care se mișcă, chiar și la vârsta de 30 de ani.

8. Jennifer Lopez – solduri și fund

Și dacă vorbim despre vedete care-și asigură trupul lor, putem uita Jennifer Lopez, care a intrat într-un contract secret de 1 milion de dolari pentru a-și asigura trupul. Cu această asigurare, se pare căJennifer Lopez va ușura asigurarea cu soldurile și fundul ei faimoase care sunt deja unele dintre cele mai cunoscute și cele mai bine asigurate din industria de showbiz.

9. Kim Kardashian – fund

Kim Kardashian a decis să se asigure împotriva oricărui tip de problemă care ar putea să apară la fundul ei, în urma unor evenimente sau chiar accidente.