Când vine vorba de fitness și antrenamente de forță și rezistență, un sac de box a devenit o piesă esențială de echipament. Sacul de box este un mod ideal de a construi puterea brațelor, a coreului, a pectoralilor și a picioarelor. Folosit de sportivi de box, de luptătoare MMA și chiar de CrossFitters, sacul de box a prins contur și și-a câștigat mulți fani care îi apreciază eficiența. Dacă vă întrebați ce este, cum să-l folosiți și cum să alegeți unul potrivit pentru nevoile dvs., să începem.

Scopul Sacului de Box

Sacul de box este un echipament excelent pentru a vă îmbunătăți forța, precizia mișcărilor, încheieturile și coordonarea. Testează și îmbunătățește consecutiv viteza, reflexele, reflexele rapide și rezistența generală a corpului, precum și precizia strângerilor. Sacul de box este perfect pentru a construi și dezvolta mai multe grupe musculare decât alte antrenamente.

Cum Se Folosește Un Sac De Box

Folosirea unui sac de box are câteva șmecherii pe care trebuie să le înțelegeți dacă vreți să aveți rezultate maxime. Primul sfat este să puneți apostolii, înfășurați în fracțiile speciale și să vă strângeți puternic. Balanța mișcărilor va avea un rol în aceasta, alinierea suficientă și stabilitatea vă vor ajuta să obțineți rezultate mai bune. Al doilea sfat este să încercați să vă deplasați pe tot parcursul antrenamentului. Urmați-vă propriile forțe și dificultăți și lucrați-vă de la partea de jos. Al treilea sfat se concentrează pe exerciții mai lungi, în care combinați mușchii pe care îi antrenați. Opagoniți diferite tipuri de putere și de lucru pe mari suprafețe.

Tipuri de Sacuri de Box

Există diferite tipuri de sacuri de box pe care puteți opta, în funcție de alegerile dvs.

Sacuri Grele

Sacurile grele se folosesc mai ales pentru a construi rezistența și puterea de bază. Ele sunt mai mari și pot fi umplute cu monede, nisip și chiar cu partiții. Se luptă de obicei în runde, făcând-o mai conformă cu antrenamentul din sala de forță.

Sacuri Ușoare

Sacurile ușoare sunt destinate celor care sunt mai interesați de viteză și precizie. Acestea sunt fabricate din materiale mai ușoare și au dimensiuni mai mici. Sunt ideale pentru antrenamentele rapide și ușor de îndoit.

Jandarme

Jandarmele se folosesc în special pentru lovituri și lovituri mai profunde. Acestea sunt fabricate dintr-un material durabil, cum ar fi pluta sau vinilul. Se potrivește deasupra unui sac de box pentru a adăuga o extra modificare și extra provocare și pot fi cu adevărat potrivite pentru lucrul picioarelor.

Sacurile Freestyle

Sacurile freestyle sunt concepute pentru a acoperi o gamă largă de lecții de lucru. Acestea sunt fabricate din materiale mai ușoare și au o formă orizontală, ceea ce permite o miscare mai mare și un numai bun control asupra mixurilor.

Alegerea Celui Mai Potrivit Sac de Box

Când vine vorba de criteriile de selecție pentru sacul de box, există două aspecte principale pe care trebuie să le luați în considerare, dimensiunea și greutatea. Dimensiunea sacului va depinde de forța ta. Dacă ești un boxer cu experiență, atunci ai nevoie de un sac mai mare și mai greu. Cât de greu vă confruntați sacul de box depinde de genul de antrenament pe care îl faceți. Dacă începeți doar, vă sugerăm să începeți cu un sac mai ușor și să creșteți treptat greutatea.

Materialul Sacului de Box

Materialul sacului de box diferă foarte mult în funcție de model. De obicei, materia principală este sintetică, firele de poliester sunt cele mai populare datorită longevității și reducerea costurilor. Dacă vă uitați la ceva mai lent în primul rând, pluta, vinilul și chiar pielile sunt tot ce poate găsi. Aceste materiale modern, de calitate superioară, sunt formate și tesute odată cu tehnologia care reduce semnificativ zgomotul.

Regulile De Siguranță Pentru Sacul de Box

Înainte de a vă angaja în orice fel de antrenament cu sac de box, trebuie să fiți siguri că înțelegeți regulamentul de siguranță care vine împreună cu ea. Este important să vă înarmați corect și să purtați echipamentul de protecție. Folosiți-vă mănușile inclusiv când lucrați cu sacul de box.