Acum se poate spune că aproape fiecare dintre noi știe ce este un selfie. În această lume obsesionată de media socială, regimul de fotografiere în rândul vedetelor precum și al persoanelor obișnuite a devenit extrem de popular.

Singura problemă care ne împiedică să obținem acele formidabile selfie-uri de vedetă, este ceea ce producătorii de top știu deja că este ceva mai mult decât a avea un fund bun și un zâmbet strălucitor – este abilitatea de a ști cum să fotografiezi corect chiar și un selfie.

Pentru a răspunde la această întrebare, am găsit câteva reguli de aur pe care ni le transmit vedetele pe care le urmăm zilnic, și cu care se asigură că fiecare filmare pe care o postează este fotogenica.

  1. Folosește un aparat foto profesional

Indiferent dacă sunteți fotograf profesionist sau doar un novice, cea mai bună modalitate de a obține o imagine incitantă este folosind o cameră foto profesionistă. Există o mulțime de modele de aparate foto pentru uz profesional pe care le puteți găsi la prețuri accesibile și sunt mai mult decât potrivite pentru producția unui selfie perfect.

  1. Ascunde ce nu vrei să arate pe imagine

Aceasta este probabil cea mai importantă regulă pe care toti profesionistii fotografiei și selfieuri vedete de top încearcă să o respecte. Știm cu toții că sunt momente când vrei doar să fii tu însuți pe poză, dar când vine vorba de a crea o imagine incitantă, ochii trebuie să se concentreze pe ceea ce contează și arată în cea mai buna lumina.

  1. Iluminarea și umbrele sunt elementele cheie

Ambiana luminoasă joacă un rol important în producția unui selfie clasic de vedetă, deoarece influențează imediat rezultatul final al imaginii. Mai mult decât atât, jocul cu lumina te poate ajuta să ascunzi ceea ce nu vrei să arăți pe imagine, sau să aduci în centrul atenției ceea ce dorești să se vadă.

  1. Explorează diversitatea unghiurilor

Unul dintre cele mai bune trucuri forajate de vedete pentru a obține un selfie perfect este să fotografiaze dintr-un unghi diferit sau inclinat. De exemplu, dacă ai un aspect larg al feței, e bine să te apleci într-o parte pentru a-ți contura trăsăturile, a pasa către unghiuri înclinate sau chiar a comuta între poze și selfie-uri.

  1. Urmărește modalitatea tradiționala de editare a fotografiei

Aceasta este încă o regulă de aur folosită în lumea selfie-urilor pregătite de vedete. Fără un pic de editare, imaginea dvs. arată ca și cum încă n-ai intrat în tărâmul fotografiei, motiv pentru care editarea și post-producția trebuie să fie absolut primele lucruri de care trebuie să ții cont dupa ce ai realizat o fotografie.

  1. Aliatul tău: filtru

Un simplu filtru îți poate schimba complet înfățișarea unei fotografii. Păstrând puterea luminoasă, plasând adâncime și accentuând fragmentele cheie ale imaginii, un singur filtru poate face minuni, într-adevăr.

  1. Pentru un selfie câștigător, adaugă un touch extra

Un selfie clasic și perfect are nevoie de vocea ta sau de acele charme personale pe care le aduci. Dacă vrei să scoți în evidență anumite zone sau dacă vrei să capteze și zâmbetul tău, atunci poți adauga accente suplimentare și elemente de design personalizate.

  1. Comunicate prin imagine

În ultimul rând, dar nu cel mai puțin important, folosiți fotografia ca modalitate de a vorbi un limbaj artistic și special. Fotografiază lipsa ta, exprimă o stare, surprinde o emoție și creează o poveste prin fotografie.

Prin urmare, acestea sunt regulile de aur folosite de vedete pentru selfie-ul (presupus) perfect. Fie că ești fotograful principal, fotograful de fundal sau doar un inspirat fotograful amator, aceste trucuri ar trebui să te ajute să obții un selfie motion picturesque, în care emoțiile să fie capturate și o poveste să fie conturată. Sperăm că vei folosi aceste regulator de aur de la vedete și că te vei bucura de realizarea unor selfie perfecte!