Cu fiecare zi ce trece, genele false devin din ce in ce mai intalnite la nivel international. Uitati de genele care se destrama , de eruptiile dure si de super glue-ul care lasa pete. Deviaza atentia catre genele false care va permit sa creati cea mai glamourata privire, fara prea mult efort. Genele false sunt cele mai bune solutii atunci cand incercati sa va schimbati look-ul intr-un mod rapid si eficient.

Spre deosebire de genele false stufoase din trecut, genele de astazi sunt aproape insesizabile si se potrivesc perfect cu forma fetei, indiferent de cea mai buna masura. Acest articol va ofera informatii despre genele false, care sunt principalele beneficii ale acestora , cum sa aplicati corect genele, produsele cele mai bune gene false si multe altele.

Descrierea generala a genelelor false

Genele false sunt frumusetea extrema si luariusetea la cel mai inalt nivel. Cele mai bune produse de gene false sunt confectionate din fibre sintetice sau din par natural, fiind atasate pe un band adeziv. Pentru a obtina look-ul dorit, exista gene false cu densitate diverse, dimensiuni , forma , latimie si mulțime de stiluri.

Echipa voastra de frumusete va recomanda genele false folosite de catre celebritatile de top din industrie, cum ar fi Kim Kardashian, Gigi Hadid și mulți alții. Acestea ofera acelasi look glamour și subliniaza frumusetea naturala a unei persoane.

Beneficii principale ale genelelor false

Genele false ne ofera frumusețe și luariusete cu multe beneficii. Aceste beneficii includ:

•Infrumusetarea naturala– Genele false sunt cunoscute pentru infrumusetarea privirii in mod natural. Acestea sunt non-invazive, fara durere si sigure pentru ochi. De asemenea, ofera un aspect de durata și sunt mai sanatoase pentru pielea si genele tale.

•Distanțarea genelelor- Daca folositi gene de marimi diferite, puteti obtine textura și volumul iar genele tale pareau semnificativ mai lungi și mai dese.

•Look glamour – Genele false va permit sa creati look-uri glamuroase, la fel ca cele folosite de vedete. Cu aceste gene false, puteti face fata cu haine de designer si avea cea mai buna privire posibila.

•Mai putina machiaj – Folosind gene false, nu este nevoie sa folositi prea mult machiaj. Acestea dau look-ului tau un impuls glamour contribuind in acelasi timp la economisirea timpului.

Cum se aplica genele false

Aplicarea corecta a genelelor false va poate oferi mai multa stralucire fizicului tau si garanteaza ca obțineți cea mai buna privire. Genele false pot fi aplicate acasa, tinand cont de pasii de mai jos:

  1. Pregatește-te – Inlaturati urmele de machiaj, parfumul si produsele cosmetice, incepand cu zona genei si aplecati capul in jos si priviti spre tavan.

  2. Aplicarea adezivului pe banda – Puneti un fir de adeziv pe banda si lasi sa stea timp de 1-2 minute. Cand banda incepe sa se lipeasca de degetul vostru, atunci este gata pentru a fi aplicata.

  3. Aliniati si aplicati – Aplicati genele false perpendicular pe suprafata petelor de gene. Aliniati cu atentie marginile genei in primul rand, și așadar, ajustezi delicat banda cu gene pe pleoape.

  4. Verificati – Priviti in oglinda si asigurati-va ca genele false sunt pe locul potrivit si se aliniaza perfect cu genele reale.

  5. Machiati-va – Folositi o baza de pleoapa pentru a face tranzitia dintre genele false si genele autentice, si dati o nota de stralucire machiajului cu o perie de umplere a culorii pentru a masca linia adeziva.

Cel mai bun gen fals – Top produse

Iata topul produselor noastre preferate de gene false, care va va oferi cea mai buna privire:

•ARDEL Elegant 3D False Eyelashes

•1Mii & Lise Lashes 20-Pack Bulk Eyelashes

•Minal majorete Lashes

•Ardell Wispies Tribale 6 Multi-Pack

•ESPOIR Handmade Luxury Wispy False Lashes

•Kiss #41 Look-a-Likes Softy Lashes

•Ardell Natural Lash Trio

•Huda Beauty Classic Lash Samia

•Town Beauty Real Mink Fur Lashes

•Luxury By Suzie Naked Mink Lashes

In zilele noastre, avantajele pe care genele false ni le ofera sunt nelimitate: look-uri luxoase și glamour, infrumusetarea naturala a ochilor și economisirea timpului.

Genele false sunt cele mai bune scurtaturi pentru obtinerea de look-uri la inalte standarde, fara efort suplimentar sau investitii financiare mari. Urmati pasii de mai sus, iar genele false vor capta cu siguranta atentia tuturor.

Speram ca acest articol v-a oferit informatii si sfaturi despre cum sa obtineti cea mai buna privire folosind genele false. Avand in vedere cele spuse mai sus, merita sa incercati aceste produse.