Nunta este un eveniment important pentru orice mireasă. Acesta marchează începutul unei noi vieți, alături de sufletul tău pereche. Încerci să faci ca această zi să fie perfectă. Îți alegi inelul potrivit, rochia perfectă și coafura perfectă.

Unele dintre cele mai frumoase coafuri romantice pentru mirese sunt cei mai bun mod de a arată minunat într-unul dintre cele mai speciale momente ale vieții tale. Iată 14 idei de coafuri romantice pentru mirese, care să te inspire.

 1. Părul desprins și încadrat de flori

Această coafura dulce este perfectă pentru o nuntă romantică. Asigură-te că ți se adaugă câteva cântece în părul desprins pentru un look boem și seerosses mișto. Pentru un plus de grijă și strălucire, adaugă câteva flori în extensii.

 1. O codiță încadrată de flori

Dacă doreşti să adaugi un strop de romantism la nunta ta, încearcă această coafură. Coada de cal cu florile împletite în ea face ca această coafură să arate minunat. Pentru a face această coafură chic, asigură-te că ți se adaugă vârfuri îndoite la căderea de pe față și în partea din spate.

 1. O mare adunare

  Această coafură vă permite să vă arătați frumusețea naturală și îți oferă un look modern și elegant. Această coafură poate fi completată cu a uri de tivuri, ace împletite sau șuvițe de păr în cascadă. Aceste elemente te vor ajuta să obții acea priveliște romantică, fără a fi prea încărcată.

 2. Ooul de păsăre încadrat de flori

Această coafură reamintește de momentele romantice, pline de romanticism. O vei adora în mod special dacă ai părul tip bob lung. Această coafură classică se poate bucura și de un plus de stil dacă așa cum ai țesut în păr și unele flori alese.

 1. Coordonarea cu diadema

Această coafură clasică, este perfectă dacă vrei să arăți romantică dar și modernă. Este încă o coafură clasică, dar adăugând o diademă la ea, poți face ca această coafură să fie și modernă.

 1. Părul buclat încadrat de flori

Acesta este perfectă coafură dacă vrei să arăți ca o prințesă. Puțin bucle libere și adăugându-le câteva flori te poți bucura de un look romantic.

 1. O desfășurare de păr

Dacă vrei să-ți arăți toată strălucirea naturală, o verdeața ușor desfăcută te poate ajuta să obții acea atmosferă romantică pe care o dorești.

 1. Părul cu diademe și flori

Acesta este un look romantic și modern deopotrivă și poate fi obtinut prin asamblarea unei diademe cu câteva flori împletite în păr.

 1. Bucle libere

Această coafură dulce este perfecta pentru o nunta lina și romantică. Poți alege un look boem sau chiar poți adăuga câteva flori în păr.

 1. Bretonul cu diademe

Un par subtire si un breton usor o pot pune in valoare pe o mireasa. Aceasta coafura te poate face să arăți încărcată și modernă. Diadema simplă este cheia asamblării unei coafuri care sa se potrivească stilului vizual al nuntii tale.

 1. Șuvițe lungi și onduleuri

Acesta este un look clasic și romantic, care nu se demodează niciodată. Șuvițele lungi și onduleurile delicate oferă un look dulce și romantic.

 1. Coafura cu volum

O coafură cu volum poate face o mare diferență în look-ul tău pentru nuntă. Acest look vă va da o notă de romantism și poate fi personalizat cu ajutorul unei țeslas, asemănător unei gomule.

 1. Coafura cu flori și țesături

Această coafură modernă și romantică se poate obține prin adăugarea unei țesaturi delicate, a unor flori, catifelate și a unei diademe, acestea imbogatind look-ul și ținându-se împreuna tesatura si florile.

 1. O codiță cu cosita

Coditele sunt întotdeauna un look romantic și mereu la moda. Un plus de romantism poate fi adăugat țesăturii cosita. Această coafură o să aducă un plus de cele la nunta ta și te va face să arăți minunat.