O coafura de petrecere poate oferi oricarui look un upgrade instant. Chiar si cu par scurt exista multe optiuni care va transforma in scurt timp stilul. Indiferent daca prefereti sa-ti rezervi ore la un hair-stilist sau sa-ti varisezi singur parul, exista mai multe moduri in care sa-ti aduci parul in tendintele actuale si sa iasa cu o coafura moderna. Iata cinci coafuri de petrecere perfecte pentru par scurt.

 1. Coafuri de petrecere pentru ocluziune 

  Ocluziunile sunt unul dintre cele mai populare stiluri pentru parul scurt si sunt foarte versatil. Puteti crea foarte usor coafuri lejere pentru zilele calduroase, sau mai sofisticate pentru petreceri. Pentru a crea aceasta coafura, primele lucruri pe care trebuie sa le faceti sunt sa obtineti un pre-ajutator de par impreuna cu un gel de par de bun calitate. Aplicati gelul de par in parul de deasupra liniei frontale si pe crestetul capului pentru a obtine o ocluziune. Lasati parul sa se usuce. Utilizati un peria supla pentru a asigura ca toate firele de par sunt in liniile corecte si a obtine un look cat mai perfect. Pentru a crea mai mult volum, incercati sa aplicati in prealabil putin spray de bucle.

 1. Scoica aplatizata 

  Aplatizarea parului este o alta optiune foarte buna pentru o coafura de petrecere superba si moderna. Pentru aceasta coafura, trebuie sa folositi un gel de par si un difuzor. Aplicati gelul cu o pasta sau o perie rezistenta pentru a obtine o coafura de schimbare radicala. Dupa ce gelul este aplicat, folositi o perie rotativa si un difuzor pentru a obtine un look sleek si stralucitor. Daca parul tau este deja ondulat, veti avea nevoie de un instrument de caldura pentru a elimina toate onduleurile. Acestea sunt cateva dintre cele mai populare optiuni pentru par scurt, deoarece este foarte usor de realizat acasa si transforma complet stilul.

 1. Coafura cu bucle 

  Buclele sunt perfecte pentru a se potrivi cu orice tip de par si cu orice lungime. O coafura cu bucle te poate transforma instant. Cu toate acestea, daca aveti par scurt, trebuie sa folositi o perie ondulata mica sau bucle de prindere pentru a obtine buclele pe care le doriti. Completati cu putin produs de fixare pentru a oferi buclelor volum si stralucire. Exista multe moduri in care puteti personaliza acest stil pentru a se potrivi perfect cu tema petrecerii si cu persoana dumneavoastra.

 1. Cocul lateral 

  Un coc lateral modern si elegant poate fi purtat fie la petreceri sau evenimente speciale fie in zile mai relaxate cand doriti sa obtineti un look lejer. Pentru aceasta coafura, parul scurt, creionul si o ondulatoare mica sunt necesare. Utilizati peria rotativa pentru a netezi partea de deasupra liniei frontale si creionul pentru a crea forma cocului. Dispune cocul pe linia laterala pentru un look elegant si pentru a-l prindeti in pozitie cu ajutorul betelor sau bentitelor.

 1. Coafuri exotice 

  Parul scurt poate fi la fel de exotic ca si cel lung. Daca alegi sa adoptezi un look la moda, cum ar fi un Mohawk sau o trena in scari, un gel de par puternic este esential. Pentru un look de iesit din comun, poti pune tepii in orice forma vrei. Acest look poate fi folosit pentru o seara interesanta si distractiva.

Coafurile de petrecere pentru par scurt sunt uneori mai usor de realizat si mult mai stralucitoare decat ale celor cu par lung. Cu putina creativitate si ceea ce ai la indemana, poti sa fii la fel de chic ca oricine si sa iei cu tine stilul. Gaseste forma si designul potrivit att pentru personalitatea ta si pentru evenimentul la care participi si vei iesi acolo cu un look de invidiat.