Piscinele gonflabile sau temporare sunt o optiune ideală pentru proprietarii de curți care doresc să se bucure de căldura verii. Oferta de piscine gonflabile este vastă, astfel încât alegerea corectă poate fi un proces complicat. Indiferent de preferințele și bugetul vostru, găsirea unei piscine temporare potrivite este la îndemâna fiecăruia.

Căldura verii începe să se apropie și, pentru majoritatea oamenilor, sezonul de piscină poate fi cel mai așteptat. Pentru cei mai norocoși, venim cu o listă de top 5 piscine gonflabile, astfel încât să vă puteți bucura de o răcoare perfectă în fiecare zi de vară. Fiind la îndemâna oricui, aceste produse se potrivesc tuturor nevoilor și bugetelor.

Cum alegem cea mai bună piscină gonflabilă?  

Atunci când vine vorba de alegerea unei piscine gonflabile sau temporare, există câteva lucruri importante de luat în considerare:

  1. Volumul și dimensiunile – Acesta este primul și cel mai important factor de care trebuie să țineți cont la alegerea unei piscine gonflabile. Există o varietate de dimensiuni și volum disponibile în funcție de nevoile fiecăruia. Se recomandă achiziționarea unei piscine care are o adâncime suficient de mare pentru a se potrivi tuturor membrelor familiei.

  2. Materialele – Este important să cunoașteți materialele din care se fabrică piscinele gonflabile. Cele mai populare piscine temporare sunt fabricate din PVC rezistent, care poate rezista la presiune și la impact.

  3. Dotările – Acestea sunt de obicei anexe la piscină și pot include umflătoare, pompă de filtrare, suprafețe pentru șezut și repararea kit-ului. Aceste dotări pot face liniștită întreținerea piscinii și curățarea.

Top 5 cele mai bune piscine gonflabile

Iată o listă a celor mai bune și apreciate produse de acest tip:

  1. Piscina gonflabilă Intex 28621e – O piscină fantastică ideală pentru cei care doresc să se bucure de căldura verii. Această piscină gonflabilă are un design rotund și poate rezista la 480 de litri de apă. Vine cu un rezervor de șase puncte de montare și este fabricată din materiale rezistente.

  2. Piscina gonflabilă Bestway 54002 – O altă opțiune grozavă pentru cei care vor să se bucure de căldura verii. Această piscină temporară are un design oval și poate rezista la 800 de litri de apă. Are șase puncte de montare și este fabricată din materiale rezistente.

  3. Piscina gonflabilă Intex 28364e – Vă oferă un volum suficient pentru 6 persoane. Acesta are un design oval și poate rezista la 640 de litri de apă. Produsul vine cu o pereche de adăposturi și un sistem de filtrare formidabil.

  4. Piscina gonflabilă Intex 28405e – O piscină ideală pentru cei care caută o opțiune mixtă, cu adăposturi deasupra și scări pentru a intra în ea. Acesta are un design dreptunghiular și poate rezista la 800 de litri de apă. Produsul are un sistem de filtrare și acoperire împotriva razelor solare.

  5. Piscina gonflabilă Intex 28212e – Un design mare și elegant al acestei piscine va completa cu succes orice curte. Are un design rotund și poate rezista la 740 de litri de apă. Produsul are opt puncte de montare și un sistem de filtrare.

Avantajele piscinelor gonflabile

✔ Facilitatea în ceea ce privește instalarea – Instalarea piscinelor temporare nu necesită prea multă muncă, și nu este nevoie sa cheltuiți bani pentru instalarea unui profesionist. Mai mult, piscinele gonflabile ocupă mai puțin spațiu, astfel permitându-vă să vă bucurați de relaxare într-un spațiu mai mic.

✔ Portabilitatea – Piscinele gonflabile pot fi mutate cu ușurință de la împerecheri la pește. Acest lucru este ideal pentru că cei mai mulți oameni urmâresc să se bucure de apele lor temporare în diferite locuri.

✔ Conservare a spațiului – Fiind în măsura de a fi transportate, acestea pot fi împăturite și păstrate ușor în aceeași carte după ce a fost utilizată. Acest lucru înseamnă că spațiul dvs. poate rămâne neatins.

Dezavantajele piscinelor gonflabile

✖ Durata de viață scurtă – Majoritatea piscinelor temporare tind să aibă o durată de viață mai scurtă decât piscinele permanente. Ambalajul poate fi adesea deteriorat și, în lipsa îngrijirii adecvate, piscina gonflabilă nu va mai fi în stare de funcționare.

✖ Este posibil ca piscina gonflabilă să se rupă – Acestea sunt produse foarte delicate, astfel încât este important ca utilizatorul să le folosească cu grijă. Alte animale sau obiecte în piscină pot duce la deformarea materialului.