Starea ta interioara influenteaza atmosfera si energia din jurul tau, inclusiv in interiorul casei tale. Practicile de atragere a energiei pozitive in casa ta sunt importante pentru a te ajuta sa te simti mai bine si mai in siguranta. Multi oameni isi doresc sa dea credinta in credintele lor spirituale si sa utilizeze diverse tehnici, antrenamente si ritualuri pentru a curata energetic locuinta lor.

Iata moduri eficiente prin care poti sa atragi energia pozitiva in spatiul tau.

Atmosfera curata pentru eliminarea energiei negative

Unul dintre cele mai eficiente lucruri pe care le poti face pentru atragerea energiei pozitive in casa ta, este sa curati intretii chiar si cele mai mici colturi. Curata-ti casa, ofera-i ei o stralucire si un aer proaspat. Acest lucru se poate face prin curatarea si curatarea tapiteriei, a mobilei ,a periilor perdelelor, a podelelor si pervazurilor. De asemenea, nu uita sa cureti atat pe dinafara cat si pe dinauntru toate geamurile.

Atunci cand curatati, asigurati-va ca va ganditi fara teama si frica, inconjurandu-va de gandurile si sentimentele tale pozitive. Acest lucru vă va ajuta să eliminați energia negativă.

Uzati ierburi, arome si lumini

Utilizarea ierburi aromatice, cum ar fi lavanda, verbina sau dafinul, va ajuta la imbunatatirea starii generale a spatiului dvs. Acestea pot fi utilizate sub forma de lumanari parfumate sau uleiuri aromatice, care pot fi plasate pe perdele, rame de geam si pardoseli pentru a imbunatati atmosfera locuintei tale. Acest lucru va va ajuta sa atrageti energia pozitiva si sa va pastrati invelitoarea spirituala curata si catifelata.

In plus, este important sa imbunatatiti lumina naturala si artificiala prin introducerea de draperii deschise, lumanari sau lampadare. Luminile calme si temperate vor oferi o atmosfera de confort si vor armoniza starea ta interioara. Fii atent la tipul de luminile pe care le folosesti, alegerile nerezonabile precum lumina alba puternica pot sa creasca stresul si sa scada conferandu-le stilului tau.

Utilizati simboluri si culori care sa atraga energia

Simbolurile si culorile sunt cunoscute ca fiind puternice vindecatoare, care ne ajuta sa ne conectam cu intelepciunea spirituala, sa ne crestem vibratiile si sa atragem energia pozitiva.

Pentru inceput, poti alege culori si materiale calduroase, in culori cum ar fi albastrul regal, movul, bejul si visiniul. Aceste culori sunt benefice in afirmarea sperantelor si viseleor tale, te vor inspira si te vor energiza. In plus, poti adauga flori sau elemente naturale precum :

  • Plante precum iasomia, trandafirul, rudbeckia, mirtul si babiana;
  • Obisecte precum fluturi, cristale, pietre mici cu aspect stralucitor, conuri de pin sau lumanari.

In final, este important sa te relaxezi si sa te bucuri de energia creata in camera ta. Energia pozitiva te va ajuta sa te simti mai bine si mai intreg atunci cand te bucuri de ea. De asemenea, ai putea incerca sa aduci in casa ta obiecte care sa te inspira personal si sa te ajute sa iti atingi telurile. Cicrul de atragere a energiei pozitive e continous, si poate fi alimentat sau redus in mod constant. Asadar, nu uita sa iti mentii spatiul in acord cu starea ta interioara si sa iti pastrezi optimismul si increderea in tine!