Gentile sunt un accesoriu indispensabil oricarei femei. Indiferent de preferinte, fiecare femeie poate gasi ceva potrivit pentru ea din varietatea disponibila de genti de fashion. Acestea pot fi purtate in anumite contexte sau pur si simplu, pentru a denota stilul tau personal.

In 2018, colectii noi de genti sunt lansate pentru a se potrivi fiecarui eveniment special, look casual sau ocazii elegante. Iata ce modele sunt in tendinte anul acesta.

  1. Genti de umar

Gentile de umar au ramas la moda si in 2018 si se afla la carma marilor tendinte de fashion. Gentile de umar sunt potrivite pentru transportul zilnic si se potrivesc fiecarui stil, de la robe de party la jeansi. Cele mai populare modalitati de astazi sunt cele supradimensionate sau cu barete curbate.

  1. Genti Hobo

Gentile Hobo sunt foarte populare anul acesta si ofera un look elegant momentului. Acestea sunt imitate dupa stilul poncho, si poarta in moda, infrumusetand stilul tau. Amprenta lor mare adauga volum manerului si se potriveste cu ocazii informale.

  1. Genti cu umar detasabil

Gentile cu umar detasabil sunt modele perfecte pentru un look smart si sunt mereu populare. Sunt usor de purtat si pot fi detasate daca doresti sa le folosesti fara umar. Ele pot fi folosite la birou sau la evenimente elegantaptru adauga un look casual si provocator.

  1. Genti de piele

Gentile de piele sunt inca in top si sunt preferate de multi designeri faimosi. Ele au un design simplu si classic, si sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Gentile de piele pot fi purtate la aproape orice eveniment si ofera un look casual si relaxat chiar si celor mai elegante robe.

  1. Genti din paie

Gentile din paie se pare ca sunt urmatoarea punte in moda 2018. Ele sunt cele mai relaxate si flexibile genti si se potrivesc la o varietate de evenimente, de la plaja,partii sau chiar intalniri formale. Naturalitatea si simplitatea lor le face preferate de multi.

  1. Genti de birou

Gentile de birou sunt parte din tendintele urbane, care ofera un stil provocator. Acestea sunt adesea fabricate din piele sau material sintetic si pot fi rosii, negre sau maronii. Ele sunt usor de purtat si adauga un aer chic si modern.

Gentile de dama nu vor sa dispara prea curand, de performanta lor si avantajele, acestea fiind printre preferatele femeilor. Aceste modele anul acesta isi dirijeaza atentia spre diferite evenimente, indiferent ca vorbim despre o intalnire de afaceri, o iesire la cina sau petrecere la plaja. Alegeti o geanta potrivita pentru fiecare ocazie si nu ezitati sa experimentati noi tendinte, pentru a va crea propriul stil personal.