Celebritatea este prezenta in orice parte a lumii, iar oamenii incearca adesea sa se amuze si sa se distreze pe seama lor. Astfel, cum ar putea fi mai distractive decat bancurile cu celebritati? Umorul aduce zambete pe chipul celor apropiati si, de aceea, bancurile cu celebritati, sunt printre cele mai apreciate. Indiferent de domeniul de activitate al vedetelor, exista aceste bancuri care pot amuza intreaga lume.

Ce sunt bancurile cu celebritati?

Bancurile cu celebritati sunt spuse sau povestiri cu intreaga lume. Acestea au ca tema principala pe cei mai cunoscuti oameni si projectele lor de succes. Aceste glume au ca tema principala pe oamenii de succes din diferite domenii si ridiculizeaza intamplarile lor haioase. Bancurile cu celebritati sunt foarte populare printre oameni, deoarece fac referire la viata personajelor vedelor, in timp ce provoaca oamenii sa gandeasca in moduri creative si sa reactioneze din nou.

Care sunt locurile in care de obicei se spune acestea?

Bancurile cu celebritati pot fi si sunt adesea spuse in diferite locuri. Acestea sunt, de obicei, spuse la petreceri, in grupuri informale sau chiar in clasa. Oamenii se simt confortabil in prezenta vedetelor, deoarece acestea sunt persoane familiare, care pot fi usor de ironizat sau de facilitat. Oamenii pot chiar sa discute despre istoricul evenimentelor si sa se amuze cu anumite intamplari. Bancurile cu celebritati pot fi de asemenea de vazut si in filme, in spectacole distractive sau in anumite reviste.

Tipuri de bancuri cu celebritati

In timp ce bancurile cu celebritati pot varia foarte mult, exista cateva categorii principale in care se impart.

• Glume pe seama muzicienilor: in aceasta categorie, muzicienii sunt vazuti ca cantand fundamentele diferitelor genuri. Exemple pot fi: “O, toate persoanele care cred ca rapul e o muzica reala!”

• Glume pe seama actorilor/actritei: aceasta categorie vizeaza actorii/actritele care joaca in diferite pelicule si showuri distractive si care sunt cunoscuti pentru faptul ca joaca pana la aproape orice limite. Exemple pot fi: “Actorul de la James Bond a incercat sa se schimbe in bancnote”

• Glume pe seama liderilor politici si sportivilor: in aceasta categorie sunt incluse politiciani sau sportivi cunoscuti. Exemple de glume de aici pot fi: “Primarul a incercat sa repare un perete si el a gresit”

• Glume pe seama vedetelor de televiziune: aceasta categorie cuprinde vedetele care sunt foarte cunoscute din show-uri la televizor. Exemple pot fi: “Prezentatorul a vrut sa arate imaginea celui mai bun prieten al sau si el a gresit incercand sa prezinte o sticla de vin”

Cele mai populare bancuri cu celebritati

Iata cateva dintre cele mai populare bancuri cu celebritati care pot fi folosite pentru a obtine rasete garantate:

• “Kanye West a incercat sa se lase de fumat si a gresit incercand sa faca foc intr-o harta”

• “Beyonce a incercat sa-si aranjeze parul si a gresit incercand sa-i scuture demisolul”

• “Eddie Murphy a incercat sa faca o farfurie si a gresit incercand sa mearga cu masina”

• “Snoop Dogg a incercat sa faca o cafea si a gresit incercand sa aprinda lumanarea”

Chiar daca bancurile cu celebritati se pot usor depasi uneori, rasetele libere si distractia pe care acestea le ofera trebuie sa fie motivul primar pentru aceasta activitate distractiva. Bancurile cu celebritati sunt umorul la medicamentul cel mai perfect si isi gasesc locul la serile cu prietenii sau la petreceri familiale. Odată ce îți creezi propria colecție cu bancuri, vei fi întotdeauna pregătit să faci oamenii sa rada.