Celebritatile sunt adesea privite pentru felul in care arata, motivul pentru care multi dintre noi suntem incuriositi de felul in care ele ajung sa fie atat de frumoase si sculptate, si chiar sa detina forme perfecte, cu numeroase vedete care sunt admirate pentru cat de incantatoare sunt.

Formele lor perfecte sunt adesea datorate regimurilor alimentare riguroase si orele inimaginabile de antrenamente pe care aceasta le face, precum si unele tratamente estetice sau chiar interventii chirurgicale, ce definesc media actuala cu privire la felul in care arata o persoana in forma perfecta.

Iata cateva dintre cele mai cunoscute celebritati cu forme perfecte:

1. Jennifer Lopez

Unul dintre cele mai recunoscute nume in ceea ce priveste formele perfecte, Jennifer Lopez are o tona de muschi al tuturor formelor care o fac sa apara fascinanta la fiecare pas. J.Lo este cunoscuta pentru ceea ce numesc “abdomenul ei de abanos”, ca si-a modelat in mare parte si tonat corpul printr-un plan strict de workout si yoga, in plus fata de alimentatia acesteia.

2. Cristiano Ronaldo

Acesta este cu siguranta una dintre cele mai bune forme ale corpului in fotbalul mondial si nu numai. Acest fotbalist superstar este cunoscut pentru unul dintre cel mai tonifiat corpuri, iar acesta se datoreaza antrenamentelor dificile si variate, precum si alimentatiei stricte si sanatoase pe care ia respectat-o în mod constant.

3. Kim Kardashian

Kim a transformat cu succes corpul ei in cea mai stralucitoare forma prin antrenamente regulate si o alimentatie cu foarte putine alimente bogate in calorii si grasimi, iritandu-si metabolismul prin schimbari frecvente in regimul de antrenament si alimentatie. Curbele si tonusul muschiului Kim sunt atotculoare pentru formele perfecte.

4. Kelly Brook

Aceasta poate fi descrisa ca avand o forma perfecta, aceasta mame fiind un model de top. Faimoasa si frumoasa femeie incepe cu o încărcare de dimineata pe banda de alergat si interval de exercitii de putere si mers pe jos, iar alimentatia ei include fructe, ierburi proaspete si proteina din surse naturale.

5. Hugh Jackman

Acest actor australian nu pare niciodata sa invete cuvintele „imbatranire”. Cu un corp cu bicepsi iesiti in evidenta si abdomene atotculoare, Hugh pare ca s-a dat pe spate cu forma sa perfecta. Dieta sa se bazeaza pe alimentele din surse naturale si consumul restrictiv de zahar, precum si antrenamentul ridicat in sala de gimnastica.

6. Taylor Swift

În plus față de talentul ei muzical, Taylor se poate lăuda cu unul dintre corpul tonifiat si denivelat din lume. În ciuda faptului ca are mai mult inaltime decat asa se considera normal, Taylor pare ca se intalneste perfect cu tonifierea formelor sale. Antrenamentele ei obișnuite se concentrează în special pe tonifiere și definirea abdomenului și a brațelor.

De la recomandarile de mai sus, ar trebui sa fie destul de clar ca daca vrei sa ai formele perfecte ca cea a celebritatilor, atunci exista trei chei, alimentatie sanatoasa, exercitii fizice regulate si, acolo unde este necesar, un pic de ajutor chirurgical sau de frumusete. Cu aceste elemente cheie, formele dorite sunt la indemana oricui.