Ziua indragostitilor poate fi un bun prilej sa te relaxezi si sa iti petreci timpul cu persoana iubita sau cu prietenii. Pentru a te afunda cu totul in spiritul romantic, nu exista nimic mai potrivit decat sa vezi impreuna un film romantic. Cu ocazia acestei zile, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase filme romantice pe care sa le vezi.

Fie ca esti intr-o relatie sau singur, ziua indragostitilor e un prilej bun sa te bucuri de momentele romantice. Un mod perfect de a petrece aceasta zi speciala este sa vezi un film romantic. Apeleaza la o selectie de genuri care mai de care mai variate, de la melodrame istorice la comedii romantice. Iata cateva dintre cele mai bune filme romantice pe care sa le vezi de ziua indragostitilor.

Comedii romantice

1.500 Days of Summer – Acest film romantic se concentreaza pe viata lui Tom Hansen si a lui Summer Finn – doi tineri care se indragostesc si incerca sa stabileasca limite si conditii pentru iubirea lor. Indraznet si plin de detalii interesante, filmul transforma distractia si tristetea intensa in evenimente captivante.

 1. One Day – Emma si Dexter se intalnesc pentru prima data acum 20 de ani, pe ziua lor comuna de nastere si se impartasesc timpul lor liber in urmatorii ani, desi suntentiu cheia relatiilor lor de-a lungul anilor. Un film romantic indragostit de natura umana si de ce inseamna sa te bucuri de viata.

 2. Casablanca – Un classic imbatranit cu textura un film. Casablanca se intampla in secolul al XX- lea, povestea si intamplarile dintre Rick si Ilsa sunt emotionale si profunde, dovedind ca destinul de dragoste are nevoie de puterea de a-ti urma inima.

 3. La La Land – Un film modern cu un aspect vintage, La La Land urmareste povestea lui Mia si a lui Sebastian, un cuplu care se indragosteste dar este tinut departe de iubirea lor datorita viziunilor lor asupra vietii. Liniste si pace, acest film ofera un sentiment destul de autentic si simtitor de indragosteala.

 4. The Notebook – Unul dintre cele mai populare filme romantice, The Notebook poate aduce lacrimi si zambete simultan mai multor oameni. Povestea lui Allie si Noah este emotionanta si adinci, una din cele mai reale povesti de dragoste de pe marile ecrane.

 5. 10 de lucruri pe care le-am urat sa le stiu cand eram mai tanara – True to coming of age filmul 10 lucruri pe care le-am urat sa le stiu cand eram mai tanara arata adolescentul Cady Heron in cautarea propriul ei echilibru si achizitionarea maturitatii in ciuda provocarilor si limitarilor ei. Pentru fanii genului comentive acest film ofera o perspectiva interesanta si captivanta asupra intamplarilor de pe marile ecrane.

Drama melodrama

 1. Titanic – Acest film urmareste povestea de dragoste dintre Rose si Jack care se desfasoara in contextul infiorator al naufragiului Titanic. Urmata de multi fani, aceasta poveste historic aduce la viata impresionante scene de asumare a responsabilitatii, independenta si sacrificiu.

 2. The Fault in Our Stars – Aceasta drama, bazata pe romanul lui John Green, The Fault in Our Stars urmareste povestea de dragoste dintre Gus si Hazel. O poveste emotionanta despre lupta lor impotriva bolii si lupta cu destinul. Aceasta drama melodrama aduce cu sine momente emotionale profunde si simtitoare.

 3. Sleeping Beauty – In aceasta drama romantica imbina perfect povestea lui Aurora. Axata pe incredere, iubire si sacrificiu, aceasta poveste impresionanta urmareste transformarea lui Aurora dintr-o fata tanara intr-o femeie independenta.

 4. Pride and Prejudice – Acest film bazat pe cartea lui Jane Austen, Pride and Prejudice este un clasic romantic de neuitat. Urmareste povestea lui Elizabeth Bennet si Mr. Darcy care se antreneaza in cursa relatiilor lor pentru a schimba judecatile preconcepute si a invinge prejudecatile din calea iubirii lor.

 5. Romeo & Juliet – Bazata pe celebra oper lui William Shakespeare, Romeo si Julieta contine o frumoasa poveste de dragoste plina de mistere si tristete. Incepand de la o poveste cu final nefericit si pana la etichetarea obisnuita a familiei, aceasta drama aduce cu sine lectii adanci despre dragostea, responsabilitatea si curajul de a intelege pe cineva.

 6. Poveste de dragoste – Regizorul Mike Nichols detaliaza emotiile dintre two soldier intense si pline de intensitate in aceasta drama romantic. Aceasta poveste urmareste destinul lui Alley prinsa intre William si Jenny si destinul care li se ivea lor acoperirea sentimentelor lor si dorinta lor de a se relua.

Speram ca v-am oferit suficiente idei de filme romantice pe care sa le vizionati de Ziua indragostitilor. Fie ca urmariti comedii romantice sau melodrame dramatice, suntem siguri ca petrecerea cu iubitul sau cu prietenii este un mod bun si ocazional de a marca acest sentiment de dragoste la nivel mondial.