Cele mai binevrate seriale coreene sunt adorate de fani din intreaga lume si au reusit sa capteze interesul unui public din ce in ce mai mare si sa se bucure de o subscrie de cea mai buna calitate. Acestea sunt, in general, cele care provoaca empatie si trag de inimile viewerilor lor si prezinta teme interesante, astfel incat sa ramana atat inteleasa, cat si captivata. 

In mod traditional, serialele coreene au fost luate cu asalt de fanii din intreaga lume, iar cu fiecare nou admirator, ele au crescut in cinste si popularitate. Iata mai jos zece dintre cele mai bune seriale coreene din toate timpurile, adaptate cu succes pentru publicul international și extrem de respectate si admirate.

1. Mr. Sunshine

Mr. Sunshine este un serial coreean care se desfasoara in anul 1900, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial alui Japoniei. Este un spectacol foarte intelectual si captivant, cu un casting excelent, in care Lee Byung-hun, Kim Tae-ri, Yoo Yeon-seok, Kim Min Jung și Byun Yo-han joaca roluri pe ecran. Spectacolul furnizeaza o mare varietate de teme populare, de la dragoste la vremurile mai rele si pune in lumina cum aratau problemele politice si efectele lor asupra stilului de viata la acea vreme.

2. May Queen

May Queen este un spectacol de dragoste extrem de interesant și entuziasmant, care provoaca empatie. Acest serial a reusit sa abordeze temele importante cu delicatețe și sa impodobească prezentarea lor cu scene emotionante. Spectacolul se invarte in jurul lui Han Ji Hye care joaca rolul lui Han Eun Sung, o tanara care trece prin greutatile vietii pentru a obține ceea ce-i dorește și care isi gaseste motivatia in ciuda toate obstacolelor.

3. Rooftop Prince

Rooftop Prince este un serial TV coreean amuzant și distractiv ambalat intr-o istorie pe care o puteti privi si cu ochiul mintii. Personajul principal, Lee Gak (Park Yunchul), este un print pe numele sau adevarat, Yong Tae Yong, care afla de o incantare care-l transporteaza in secolul 21, unde infrunta seria de descoperiri și experiențe cu care se confrunta din cauza acesteia. Alaturi de print, acesta este insotit de trei dintre soldatii sai legea care joacal rolul de paznici și protectori cand vin in contact cu aceasta lume noua și fascinanta si diferita fata de a lor.

4. Goblin/The Lonely, Shining Goblin

Goblin / The Lonely and Shining Goblin este un spectacol de fantezie si dragoste, care aduce combinația perfecta de emoție și entuziasm. Spectacolul spune povestea lui Kim Shin (Gong Yoo), un goblin care provoaca norocul tuturor pe care-i intalnesc in viata, dar care nu poate gasi pacea inimii sale. Kim Shin este ajutat de un vraci (Lee Dong-wook), care este ultima persoana care-i poate oferi adevarata odihna. Toate acestea sunt, evident, conturate de numeroase mistere si figuri interesante.

5. Another Miss Oh

Unul dintre cele mai populare seriale coreene al ultimelor timpuri. Al doilea Oh Hae-Young (Seo Hyun-jin) are o poveste interesanta de spus; aceasta intalneste un baiat pe nume Park Do-Kyung (Eric Mun) care a crescut langa fratele sau gemel, care a murit sub circumstante misterioase cu un an inainte. Desi se afla fata in fata cu aceeeeeasi persoana, ea traieste sentimente diferite fata de ea si, incetul cu incetul, realizează ca el este o parte de ea.

6. Answer Me 1997

Answer Me 1997 este o istorie care se invarte in jurul celor mai vechi clipe ale vietii adolescente, perspectiva pe care o prezinta se roteste in jurul celor saisprezece ani care reprezinta temporalitatea subiectului. Povestea are ca si protagonisti pe idolii Hoya & HYeri si vorbeste despre nenumarate memorii de draggingoste, de sacrificii si deori toate emotiile tineretii de care toti ne-am bucurat o data si pe care le-am simtit. Spectacolul in sine canalizeaza perfect acest amestec de sentimente si emotii.

7. My Love From the Star

My Love from the Star este un spectacol de fantezie destul de romantic, inspirat de literatura clasica coreana si care provoaca sentimente profunde de sublimitate si sentimente de dragoste exaltanta. Spectacolul prezinta povestea si istoria lui Do Min Joon (Kim Soo Hyun) care a fost trimis pe Pamantul de catre parintii sai pentru a-si lua razbunare pe cei care l-au ucis. Acesti se indragosteste in mod neasteptat de actrita cheie, Cheon Song-Yi (Jun Ji Hyun).

8. Healer

Healer este un thriller coreean foarte entuziasmant și captivant in care Ji Chang-wook joaca rolul lui Seo Jeong-Hoo, un wizard IT si un „Curier”, care utilizeaza nume de cod „Healer”. El se bucura de o slujba bine platita, cu o mare importanta fata de viata secreta a lui, cand descopera informatii sensibile care i-ar putea distruge viata. In acest sens, Ji Chang-Wook prezinta magnific evenimentele.

9. Secret Garden

Secret Garden este un spectacol coreean care prezinta cu mare detaliu emotiile si sentimentele prin modul absolut fascinant in care a fost realizat. Spectacolul Se invarte in jurul unui schimb de trupuri si spirit intre Hyun Bin și Ha Ji Won care au fost amandoi in fire personaje despre care știm mult. Fara indoiala, aceasta varinta inovatoare a combinatiei intre acele doua persoane extrem de talentate s-a bucurat de un succes substantial și si-a clintuit pana și stiiile.

10. Kill Me, Heal Me

Kill Me, Heal Me este o drama coreeana, o poveste plina de suspans, care se invarte in jurul lui Cha Do-hyun (Ji Sung). Do-hyun sufera de tulburare de personalitate multipla din cauza traumei din copilarie si in consecinta, el trebuie sa se lupte in fiecare zi cu numeroase personalitati care se manifesta.