Bijuteriile sunt un element esențial al unei apariții perfecte. În același context, unghiile frumoase sunt masterful unei transformări ulterioare. Există o mulțime de forme disponibile și nu toate pot fi realizate acasă. Dacă sunteți un salon de înfrumusețare profesionist sau dacă sunteți pe cont propriu, aveți nevoie de echipamente performante. Deși puteți obține instrumente la prețuri convenabile, prețul unei freze de unghii poate fi unul considerabil.

Așadar, vă recomandăm să cumpărați cea mai bună freză de unghii. Acest articol va aborda toate aspectele importante din spatele unei astfel de achiziții. Ne va reaminti achiziția de astăzi, așa că haideți să începem!

1. Tipuri de freze de unghii

Primul pas pentru alegerea celei mai bune freze de unghii este cunoașterea tuturor alternativelor disponibile. Există trei tipuri principale de astfel de produse, astfel:

 1. Freza de unghii rotativă – Se reamintește de cea mai veche formă de freze. Aceste produse sunt echipate cu o membrană ceasornică rotativă. Acestea se folosesc pentru a lăsa suprafața unghiilor în poziția dorită. Există, de asemenea, accesorii suplimentare disponibile pentru a vă oferi mai multă flexibilitate și versatilitate.

 2. Freze de unghii de dragoste – Acestea sunt echipate cu discuri abrazive. Acestea sunt adesea limitate la viteze reduse, dar transmit o energie ridicată către suprafața unghiei. Aceste produse sunt perfecte pentru a vă ajuta să faceți unghii curate și netede.

 3. Freza de unghii cu aspirație – Acestea sunt în special folosite pentru lucrul cu suvite. Aceste produse sunt dotate cu un ventilator care permite extracția reziduurilor create în timpul procesului de frezare. Aceasta permite îndepărtarea murdăriei și a cioburilor. Acestea sunt, de asemenea, foarte utile pentru prevenirea inhalației cioburilor de unghii. Aceste produse sunt, în general, foarte scumpe.

2. Mușcăturile de unghii: ce trebuie să știți

Este necesar să terminați cu freze de unghii de calitate înainte de a trece la frezele de unghii. Munca ta ar trebui să se reducă la retușuri și înfrumusețare. Mușcăturile de unghii sunt instrumente foarte utile în această etapă. Dacă alegeți să le folosiți, trebuie să știți o mână de recomandări de bază. Mai întâi, alegeți un set care să includă mai multe bucăți.

Principalele tipuri de mușcături sunt:

 1. Cuticula: Acestea sunt destinate netezirii și îndepărtării cuticulelor de pe unghii. Aceste instrumente pot fi, de asemenea, utilizate pentru a indeparta murdaria din unghii.

 2. Acidul Pumice: Acesta este perfect pentru lăturile unghiilor. Acesta poate fi folosit pentru a îndepărta petele de pe unghii.

 3. Escavatorul: Acesta este cel mai bine folosit pentru a îndepărta cernelurile.

 4. Bigul de cuticule: Acesta este ideal pentru netezirea unghiilor.

Mușcăturile de unghii pot varia în funcție de producător. Așadar, ar trebui să vedeți modelele disponibile și să determinați care dintre ele se potrivesc nevoilor dvs. ideal.

3. Cerințe suplimentare

Va trebui să faceți câteva achiziții suplimentare înainte de a selecta cea mai bună freză de unghii. Acestea pot fi, de asemenea, incluse în oferte speciale. Unele dintre achiziţiile necesare sunt:

 1. Subțireluri şi placă suport: Puteţi opta pentru un pachet care conţine mai multe subțireluri și placi suport pentru a păstra frezele de unghii. Acestea sunt destinate pentru a preveni răspândirea cioburilor de unghii.

 2. Ecrane de protecție: Acestea sunt destinate pentru unghii. Acestea sunt adesea din plastic și sunt menite să protejeze mâinile de cioburile frezei.

 3. Seturi de metal: Acestea sunt freze speciale destinate pentru a taia metalul. Acestea sunt, de obicei, construite din inox, care sunt foarte rezistente la coroziune.

4 Lista cu cele mai bune freze de unghii

Toate cele de mai sus ne-au condus la alegerea produselor. Prin urmare, iată o listă cu cele mai bune freze de unghii din 2020.

 1. Dremel 7300-PT: Acesta este un produs profesionist, perfect pentru a da unghiilor dvs. forma dorită. Acest produs are un design modern și este echipat cu un sistem robust. Puteți regla viteza pentru diferite tipuri de frezare și are un preț accesibil.

 2. Gizmozit Freza de unghii: Acesta este un instrument versatil și fiabil. Medicii și designerii de unghii îndrăgesc acest produs. Are, de asemenea, suportul special pentru aspirație și plăci speciale pentru suportul discurilor.