Subiectul utilizarii ojei semipermanente nu este unul nou; de ani de zile, femeile folosesc oje semipermanente pentru unghii care au aspect si rezistenta indelungata. Ojele semipermanente sunt ceva mai greu de aplicat decat o mâna o oja traditionala, dar oferă o rezistenta sporita si sunt, de asemenea, mult mai spectaculoase si persistente decat ojele normale. In cele ce urmeaza vom discuta despre principalele branduri ce au aparut pe piata de profil din ultimii ani, oferindu-va astfel informatiile necesare pentru a lua cea mai buna decizie atunci când alegeti oja semipermanenta.

1. Tipuri de oje semipermanente

Inainte de a discuta despre cei mai buni producatori de semipermanente, este important sa discutam mai intai despre tipurile de oje semipermanente disponibile.

Gel

Gelurile sunt forma cea mai comuna de oje semipermanente. Acestea sunt aplicate direct pe unghii si se usuca sub un lampa UV. Oualele sunt rezistente la apa si pot dura pâna la patru sau chiar sase saptamâni, intinzând si netezind unghiile înainte de a fi indepartate.

Acrygel

Acrygelurile sunt de asemenea o optiune populara de oje semipermanente, caci sunt rezistente si ofera o finisare perfecta. Acrygelurile sunt format din un amestec de rasina si acrilic si se efectueaza la acelasi mod ca si cel folosit la unghiile false. De asemenea, se usuca sub un lampa UV si poate dura chiar si doua luni farra sa arate urme de deteriorare.

Porcelan

Porcelana este cea mai simpla forma de a aplica oja semipermanenta. Acestea sunt aplicate direct pe unghii, la fel ca si gelurile, dar se fac un amestec de gel si acrilic. Dupa ce s-a aplica, se usuca tot sub un lampa UV, dar ar trebui sa se realizeze si un corectare si conturare. Se presupune ca aceste varietati pot avea o durata mai lunga decât celelalte, ajungând chiar la trei luni.

2. Top 5 branduri de oje semipermanente

In ceea ce priveste brandurile de mai jos, toate se fac sa aiba in vedere rezistenta si frumusetea.

1. OPI

OPI, un brand cu o recunoastere foarte mare, produsele sale fiind considerate printre cele mai bine formualte. Se compune din toate tipurile de produse specifice domeniului – geluri, porcelan, acrygel, etc. Acestea sunt la randul lor foarte rezistente si subtiri, oferindu-va cu adevarat un aspect spectaculos.

2. Sensationail

Sensationail este un brand pentru manichiura acasa, proiectat special pentru a usura aplicarea ojelor. Acest lucru se reflecta si prin calitatea produselor sale, fiecare gel sau acrygel Sensationail sa fiind extrem de subtire, usor de aplicat si rezistent la apa.

3. CND

Brandul CND ofera o varietate mare de produse – de la modele simple si pâna la modele extravagante – care sunt foarte populare printre femeile din intreaga lume. Acestea oferă un aspect duradator si rezistent la apa, produsele CND oferind si ele un aspect placut si de durata.

4. Louvi

Un alt brand important este Louvi care ofera produse destinate celeor care doresc un aspect neted si rezistent la apa si ramâne la fel pentru mai multe saptamâni. Acestea au un aspect original datorita produselor Louvi si sunt, de asemenea, rezistente la apa.

5. SuperNail

Printre cei mai buni producători de oje semipermanente se numara si SuperNail. Acestea au un aspect durabil si frumos, oferind un aspect perfect chiar si pentru cei cărora le plac ojele deschise. Acestea au o textura neteda si dureaza pâna la 15 saptamâni.

3. Care este cea mai buna optiune?

Fiecare dintre brandurile de mai sus oferă produse de cea mai buna calitate, insa totul se reduce la preferintele tale.

In primul rând, daca esti incepatoare si vrei sa te familiarizezi cu ojele semipermanente, iti recomandam branduri precum OPI, Louvi sau Sensationail. Acestea sunt cele mai usor de aplicat si asigura o rezistenta destul de buna.

Pentru cei care doresc unghii rezistente si creative, rasplatind cu designuri originam mai elaborate, produsele CND si SuperNail sunt exact ceea ce iti trebuie. Acestea sunt rezistente, usor de aplicat si ofera un rezultat duradator.

4. Cateva sfaturi de baza

Ca sa ne asiguram ca intr-adevar obtinem cea mai buna experienta, exista cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont.

  • Folositi oja care se potriveste unghiilor voastre. Verificati intotdeauna produsele si cititi eticheta pentru a va asigura ca aveti cea mai buna sinaxa de produse.

  • Pastrati unghiile curate si sanatoase. Verificati ca nu aveti infectii sau alte defecte inainte de a aplica oja.

  • Când cumparati produse, asigurati-va ca sunt autentice si expirate în termenul mentionat pe ambalaj.

  • Asigurati-va ca produsele sunt pastrate in conditi de siguranta si ca se folosesc dupa instructiunile mentionate in ambalaj.

  • Daca vrei un aspect durabil, aplica-ti mereu stratului protector pe unghii si sa-ti mentii unghiile intr-o stare buna.

Ojele semipermanente sunt devenite foarte comune in ziua de azi, persoanele preferand aceasta modalitate pentru a-si mentine unghiile frumoase si durabile. Cu toate instuirile prezentate mai sus despre produse si top 5 branduri, speram ca v-am putut oferi cateva informatii utile in alegerea unei oje semipernanente care sa corespunda cu necesitatile voastre.