Piscinele sunt mult mai mult decat simple piscine de acasa. Exista milioane de piscine care cu siguranta nu arata ca cele din cartierul nostru. Piscinele spectaculoase, bizare, cum ar fi cele din aceasta lista, detin titlul pentru cele mai neobișnuite piscine din lume.

 1. Piscina în mare de la Marquis Los Cabos

Fiecare bazin de inot de la Marquis Los Cabos Resort din Mexic suspendat deasupra unui ocean albastru adanc. Aceasta construcție incredibila este concepută ca o “suport terasare uriasa” pe care se afla o piscina decorată cu exotice plante tropicale si design futurist. Puteti da un pic de clatita, sau chiar sa sariti in piscina de deasupra apelor albastru-verzui de deasupra. Aceasta piscina suspendata poate fi vazuta din toate camerele hotelului, oferind o panorama incredibila.

 1. Piscina Infinite, în Dubai

Infinite Pool face parte din Infinity Tower – cea mai înaltă structură din Dubai, 79th etaj. Această piscină incredibilă oferă cea mai prodigioasă priveliște asupra Golfului Arabiei, acasă la 335m deasupra nivelului marii – cea mai înaltă vedere pe care o putem avea. Aici se poate bucura de o arhitectură impecabilă, luxos și tot comfortul unei piscine moderne.

 1. Indoor sky pool

Unul dintre cele mai neobișnuite piscine din lume este spaţiul de relaxare si inot, botezat cu numele de Indoor Sky Pool, cuprins de cladirea London Shell. Acesta este singurul piscină aflată în interior, dar într-o alta dimensiune – una din turnurile pozitionate pe acoperisul clădirii, deasupra norilor. Atunci când veți ajunge acolo cea mai frumoasă priveliste o veți avea asupra orașului London.

 1. Piscina din Sfântul Domingo

În centrul unui stil de viată laid-back dintr-un sat de pescari, Normandina le ofera clientilor săi foarte entuziaști una din cele mai inventiv construite piscine din lume. Aceasta piscină, parte din Hotelul Normandina, este ceruta în micul club local, atmosfera si stilul lor rustic, dar simultan măsurat pentru a se potrivi cu împrejurimile ei.

 1. Piscina Pequena, San Alfonso

Una din cele mai exotice și mai frumoase piscine din lume este cea cunoscută sub numele de Piscina Pequena. Este un grup de doar 10 piscine într-o grădină înconjurată de vegetație, care duc la mare, in apropiere de San Alfonso Del Mar Resort din Chile. Sistemul de pompare al piscinei asigura o curățenie neegalată.

 1. Nong Nooch Tropical Garden, Thailanda

Nong Nooch Garden din Thailanda oferă turiștilor și localnicilor o zona de șantier de construcții și petrecere a timpului liber, nu doar o priveliște spectaculoasă a vegetației luxuriante, dar si o piscină grandioasă, construită pe lângă plantația de palmieri. Orașul Nong Nooch a devenit cunoscut în lumea intreagă datorită acestei vestite piscine.

 1. Piscina cazadora în Puerto Vallarta

Cascade Pool, situata in celebrul Hotel Casa Velas din Puerto Vallarta in Mexic, este una dintre cele mai neobisnuite piscine din lume. Această piscină amplasata in mijlocul gradinii luxuriante are forma unui râu împărțit în mai multe canale, iar în la partea de sus se gaseste o cascadă la care se poate relaxa, în fața cascădei se ajlngând o terasă unde se pot servi cocktail-uri.

 1. Caribbean Sea Water Pool

Una din cele mai exotice piscine este cea a Caraibei plina de maree. Situat într-unul dintre cele mai deservite si frumoase resorturi din Caraibe, aceasta piscina reprezintă o combinatie intre relaxare si explorare, in mijlocul unui golf albastru si a unui cadru culinar excelent. Caribbean Sea Pool este o piscină mare creata în partea de sud a insulei si parte din una dintre cele mai spectaculoase peisaje din Caraibe.

 1. Le Pavillon și piscina sa în Mandalay, Myanmar

Le Pavillon este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume, situat în Mandalay, Myanmar. Acest hotel intrebuinteaza tehnologie moderna si tehnologii vechi. Piscina in stilul tradițional arată ca un lac, decorat cu mozaicuri și oferind un strop de comoditate in peisajul sau incredibil. Un porțelan frumos și designul istoric oferă un sentiment mistic și leagă trecutul și prezentul și este locul perfect pentru a se relaxa și recuperate energia.

Cele 10 Cele Mai Neobisnuite Piscine Din Lume

 1. Piscina în mare de la Marquis Los Cabos
 2. Piscina Infinite , în Dubai
 3. Indoor sky Pool
 4. Piscina din Sfântul Domingo
 5. Piscina Pequena, San Alfonso
 6. Nong Nooch Tropical Garden, Thailanda
 7. Piscina cazadora în Puerto Vallarta
 8. Caribbean Sea Water Pool
 9. Le Pavillon și piscina sa în Mandalay, Myanmar
 10. Piscina subterana de la Laucala Island

Piscina subterana de la Laucala Island

O destinație exclusivă, plină de lux și cu un mediu inconjurator perfect, Laucala Island Resort este situat în apropierea insulei Fiji. Acest resort oferă una dintre cele mai spectaculoase piscine din lume. O natură magnifica si decorurile tradiționale Fijian pline de culoare înconjoară această piscină subterană senzatională, contribuind la o atmosferă foarte speciala.