De-a lungul anilor, unghiile false au evoluat semnificativ. Aceste objecțiuni cosmetice se bucură de o creștere de popularitate în ultimii ani, deoarece persoanele de toate vârstele încearcă să obțină cele mai noi și mai creative tendințe. Mai mult decât atât, unghiile false sunt soluția perfectă pentru a obține o manichiură perfectă, fără a fi nevoie să mergeți la salon în mod regulat sau să faceți acasă.

Cu toate acestea, cu tendința schimbătoare, previziunile arată că anul acesta vor exista mai multe opțiuni de tendințe în materie de unghii false. Acest articol va face o scurtă prezentare a tuturor trendurilor celebre și vă va ajuta să ajungeți la concluzia corectă pentru ariea dumneavoastră.

Cuprins

I. Ce sunt unghiile false și cum se aplică?

 1. Tendințele unghiilor false pentru 2021
  A. Modernizarea unghiilor rotunjite
  b. Durabilitatea gelului și a acrilului
  c. Desenele florale și colorațiile Dazzle
  d. Unghiile Chrome și sidefire
  e. Unghiile cu acțiune oglindită
  f. Unghii cu mățe
  g. Stilul Tribal
  h. Unghiile fără cuticulă
  I. Unghiile spiralate

I. Ce sunt unghiile false și cum se aplică?

Unghiile false sunt adesea o opțiune preferată pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul unghiilor. Culoarea, modelele și textura unghiilor false resistente pot fi personalizate și sunt adesea mai mari decât unghiile dumneavoastră naturale.

Unghiile false sunt adesea aplicate la salon sau acasă cu ajutorul unor instrumente de specialitate. De obicei, începeți prin a regla, a curăța și a pregăti unghia naturală pe care doriți să o acoperiți cu o unghie falsă. Apoi, puteți aplica un adeziv la fiecare unghie și prinde-o ușor. După aceea, stilizați și modelați-vă unghia false pentru a se potrivi formei unghiei naturale și pentru a se asigura că adezivul este mai strâns în interiorul cuticulei.

 1. Tendințele unghiilor false pentru 2021

Cea mai bună parte a unghiilor false este că acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele individuale. Și, cu toate că nu există o regulă stabilă în ceea ce privește designul și stilul unghiilor false, ținând cont de tendința modernă, anul acesta vom vedea mai multe trenduri de unghii false.

A. Modernizarea unghiilor rotunjite
Unghiile rotunjite sunt preferate în acest an, în locul unghiilor mai ascuțite și ascuțite pe care le-am văzut în anii anteriori. Această tendință oferă un aspect mult mai propice și mai feminin. Unghiile rotunjite sunt potrivite persoanelor care doresc să aibă un aspect îngrijit, dar non-conformist în același timp.

B. Durabilitatea gelului și a acrilului
Gelul și acrilul au fost folosite în mod obișnuit pentru a crea unghii false mai rezistente și mai durabile. Aceste materiale sunt mai puțin predispuse la crăpare și se potrivesc mai bine decât unghiile laț. Ei bine, în 2021, vom vedea în continuare această tendință.

C. Desenele florale și colorațiile Dazzle
Unghiile care vor fi recomandate în această vară sunt împodobite cu elemente florale, precum flori imprimate și pictate manual. In plus, puteti opta pentru stralucirea spectaculoasa a unghiilor colorate, numite „Dazzle Color”. Această manichiură poate fi realizata prin îmbinarea unor șabloane de culori și texturi, spre deosebire de partea de jos, care se poate îmbunătăți prin aplicarea unei straturi de gel transparent înainte de a aplica șabloanele.

D. Unghiile Chrome și sidefire
Unghiile chrome și sidefire sunt și ele în vogă în 2021. Aceste tipuri de unghii au devenit trending în ultimul an, iar designul lor strălucitor și reflector poate fi obținut cu un lac special, numit lac cu efect fulg de argint. Acesta realizează un aspect metalic care arată foarte modern. Primul pas pentru a obține acest stil, este aplicarea acului polonez, apoi, aplicarea straturilor de lac.

E. Unghiile cu acțiune oglindită
Unghiile cu acțiune oglindită vor fi una dintre tendințele de unghii false care vor căpăta câștig de cauză în 2021. Aceste unghii au un design minimal și minimal, iar caracteristica lor principală sunt seturile de fâșii oglindite care se pot potrivi ușor în spațiile libere ale unghiei false.

F. Unghii cu mățe
Din ce în ce mai multe vedete optează pentru manichiura French Fade, realizată cu mățe de diferite forme și dimensiuni.