Cerceii au reprezentat intotdeauna simbolul feminității și încă mai sunt considerați un obiect prioritar al garderobei unei femei. Cerceii, rabdatori si credinciosi, sunt prietenii lor de totdeauna și mereu pot fi împrumutați la momentele importante. Cerceii sunt piese care se pot asorta la rochii, pantaloni, bluze cu diverse modele și culori. Fie ca sunt din aur, arint sau platină, acești accesorii tind sa fie consacrate și nu ies niciodata din moda.

Istoricul Cerceilor

Cerceii au fost purtati de-a lungul istoriei, deopotriva barbati si femei. Există mai multe tendinte și forme ale unor cercei vechi, căutate mult de colecționari.In ciuda faptului ca cerceii sunt considerati a fi accesorii tipic feminini ei nu au fost intotdeauna asa. Acestia au fost purtati deopotriva de regi și regine ca simbol al puterii și statutului lor. Acesti cercei aveau simboluri religioase ce puneau accent pe prestigiu și putere.

Cerceii in prezent

In prezent cerceii sunt piesele prin care femeile pot sa isi exprime stilul. Forme, dimensiuni, materiale și culori sunt la fel de diferite si variate. Modelele cu designuri moderne, orificii mici, cercei statement sunt la moda. Exista, de asemenea, o gamă bogată de modele clasice care sunt și se vor menține încelectii preferate. Cerceii sunt confecționați din diferite materiale:

• Aur: este un material alegere preferată pentru nenumaratele sale caracteristici. Cerceii din aur sunt excelenți conducători ai căldurii și nu se degradează și se vor menține intotdeauna. Acest material este foarte eficace in a rezista la mucegai și microbuci virali. Se preteaza și imprimează foarte bine orice forma, contribuind la aspectul final al cercelul,facandu-l mai atractiv.

• Argint: acesta este un metal alb lucios și foarte molic. Acest material se alege pentru luciu si durabilitatea sa. Diferenta in luciu dintre aur și argint depinde de gradul de procesare al acestuia.

• Platina: este mai scump decat aurul dar se intrebuintează foarte mult in crearea cerceilor datorita finetei si durabilitatii sale.

Atunci cand vine vorba de cercei, femeile pot purta orice model, orice forma sau culoare. Iata cateva exemple:

• Cercei Minimalisti: sunt adesea alcatuiti din diferite metale precum argintul, aurul sau platina, au modele ez toate si rezumate, bine definite și sunt simpli si directi;

• Cercei Statement: acestia au aspecte plin de culoare cu pietre prețioase și alte elemente decorative, simbolizează rezistenta și irezistibilitatea;

• Cercei Rotunzi: acest tip de cercei se potrivesc cu tinutele feminine clasice, pot fi folositi cu tricouri și rochite fluturatoare;

• Cercei Clasici: cei classici pot fi alcatuiti din aur alb sau galben, aceiași pietre sau perle;

• Cercei Stick: aceste cercei sunt adesea cu forme lungi orientale, metrici, moderni sau chiar abstracti.

Accesorizarea

Potrivirea cerceilor este cheia uneui look modern și primitor. Sublinierea unor caracteristici pozitive este importanta, ceea ce inseamna ca atunci cand optezi pentru ei, iti trebuie neaparat sa tii cont de formele fetei si de outfit-ul pe care il porti. Cele mai potrivite cercei vor fi alegerile subtile.

Daca ai o fata rotunda, incearca sa alegi forme alungite, eventual in forma de inimioara, pentru a evidentia trasaturile faciale. Pentru femeile cu o fata ovala, formele rotunde sunt cea mai potrivita alegere. Cerceii sunt usor de purtat si ofera un look mai special.

Atunci cand vinzi cerceii

Cerceii sunt un accesoriu elegant pentru tinutele femeilor, astfel incat investitia dvs. in acestea va fi una profitabila. Porcesul de a vinde cerceii se rezuma la cateva elemente fundamentale:

• Alegerea unor modele de cercei de calitate de la producatorii renumiti;

• Alegerea unei dimensiuni a cerceilor in conformitate cu standardele;

• Realizarea unui brand care sa se iveasca in fata clientilor;

• Anduranta la inovare prin adaugarea unor noi colectii;

• Oferirea unor disconte convenabile clientilor

• Furnizarea unui pachet și sistem la livrare gandite la nevoile clientului;

• Gasirea unor platforme online adecvate pentru prezentarea si vanzarea cerceilor ;

• Creatia de campanii de marketing impresionante;

• Selecatarea unor magazine specializate sau hipermarketuri unde sa se poata introduce produsele tale.

Pentru a obtine un profit acceptabil din cercei este nevoie sa ai in vedere toate aceste aspecte si sa crezi in calitatea designurilor tale. Cu atat mai mult, clientii vor fi atrasi de originalitate și originalitatea produselor tale.

Cerceii sunt tradiționali, frecvent prezenți în cultura noastră, putand fi prezenti la orice eveniment, datorita varietatii enorme de modele si dimensiuni si a gamei variate de materiale din care pot fi facuti. Acestia sunt accesorii simple care aduc un plus de prospețimes tinutelor feminine și masculi. Fiind libere de a alege un model iubit, femeile pot sa se exprima cu stilul lor unic si de sine statator și sa adauge ceva unic ținutelor lor.Bucura-te de libertatea ta si alege ce cercei preferi!