Cerceii de aur și-au câștigat adoratori pe întreaga planetă. De la modele clasice și subtile la stiluri mai complicate și mai extravagante, cei care optează pentru aceste bijuterii le iubesc voluptoasele lor curbe și prevalentele culori aurii. Și designerii știu asta, astfel încât nu poate fi surprinzător faptul că în fiecare primăvară în fiecare an se lansează noi colecții de cercei de aur. Primăvara acestui an nu face excepție, și astfel la cei care vor să fie în trend le este oferită o mare varietate de colecții din aur.

Ce sunt cele mai noi colecții de cercei de aur pentru primăvara 2020?

În primăvară acestui an, designerii au venit cu o gamă largă de oferte, de la piese vintage până la modele moderne și extravagant. În cele ce urmează, vom detalia cel mai bine cele mai interesante colecții de cercei de aur.

Colecția “Flori de aur” de la Tiffany & Co.

Tiffany & Co. iese în evidență și de această dată cu o colecție de cercei de aur pe care se pot observa flori luxuriante. Aceste precedente cercei sunt delicate și fini, făcuți din aur alb 18K. Aceste cercei sunt disponibili la prețuri diferite și iau la formă flori delicate dispuse prin trei elemente: crestare în relief aurii, lăncișoare și capete duble imitând perle. Aceste cercei sunt perfecte pentru a fi purtați zi de zi și pentru a completa orice ținută.

Colecția “Tresor” de la Cartier

Colecția Tresor de la Cartier prezintă lucrări interesante și delicațe încorporate în pietre precioase.Modelele oferite sunt educateur, cu clame incrustate cu diamante, senzuale, cu panta precum și modele mai exotice și curajoase îmbrăcate în coral și onix. Este o gamă largă făcută de producători de joaillerie care își îndeplinesc datoria de a oferi clienților lor cele mai prestigioase daruri.

Colecția “Accesoriile Zarina” de la Bulgari

Bulgari poate fi recunoscut pentru dezvoltarea unor reunii de aur complet noi. Din această gamă, exemplificăm o opțiune interesantă și luxoasă, “Accesoriile Zarina.” Gama conține designuri complexe, geometrice și chiar bijuterii monogramate. Cerceii conțin elemente aurii pentru a captura rafinamentul unei perechi de cercei autentici, luxurianți. Aceste cercei sunt ideali pentru cei care căută lucruri numeroase și cu adevărat distincte pentru a le purta.

Colecția “Airesi” produsă de unii designeri independenți

În ultimii ani, tot mai mulți designeri independenți apar pe piața bijuteriilor și fac adesea obiecte interesante și captivante. Designerii independenți publică colecții precum “Airesi” din aur. Aceste lucrari sunt făcute pe comandă și sunt inspirate de o temă mai feminină. Motivul principal al acesteia sunt cârcotașe împrăștiate din aur. Aceste cercei sunt perfecte pentru acei căutători de unicat care doresc să își exprime personalitatea și să iasă în evidență .

Cerceii de aur care se ridică deasupra celorlalte

Dintre toate aceste colecții de cercei de aur, ni se pare că unele își mâncipiază autoritatea clasică și le ridică deasupra celorlalte. De exemplu, “Acros” de la Tiffany & Co. este un model mai suplu de cercei de aur alb, modelat în forma unei flăcări. Este o lucrare destul de simplă pe care o poartă cu ușurință și potrivit cu orice îmbrăcăminte.

O alta piesa care iese în evidență este “Coral”, de la Gucci. Aceste cercei de aur sunt lăudabile pentru ca iau în considerare artisticitatea bijuteriei, printr-o combinație cu misteriosul coral. Acestea sunt aproape ca niște cercei-muluri, cu mini-oglinda unica învelită în aur.

De asemenea, “Crescendo” de la Harry Winston este un model de cercei de aur scumpi mai divin. Acestea sunt structurate în etaje, interior virtual, cu mici detalii delicate. Aceste cercei dau o notă de clasă și demnitate.

Și în cele din urmă, “Chic de Chic” de la Hermes. Aceste cercei luminoase iau o formă destul de comuna dar în același timp interesantă. Aceste cercei sunt diferiți prin faptul că nu sunt foarte luxoase, dar oferă un sentiment amuzant cu micile lor pavaje.

Un stil distinct

Designerii ne oferă un întreg gol de desen pentru a crea propria versiune a cerceilor de aur. În prezent, modul în care ne exprimăm personalitatea se încheie prin alegerea unor perechi de cercei de aur. Lavisele pe care le oferă designerii permit acest lucru.