Timpul pe care copiii îl petrec în aer liber este critic pentru dezvoltarea lor. Drona pentru copii este una dintre cele mai populare soluții care unește distracția cu beneficiile educaționale și crearea unor imagini și videoclipuri uimitoare.

Cu prețurile utile în ziua de astăzi, dronele sunt o alegere vie pentru copiii de orice vârstă și proporție de înclinație. Cu o gamă largă de caracteristici disponibile, dronele pot oferi copiilor multă distracție fără a afecta bugetul.

Drona pentru copii oferă un mod distractiv și dezvoltator de a explora lumea și de a apropia lumea în chip cu totul nou. Acestea permit copiilor să exploreze spațiul pe care l-ar fi dificil pentru ei să-l atingă fizic și să aibă încredere în controalele și abilitățile lor – cu doar câteva avantaje.

Ce sunt dronele pentru copii?

Drona este un dispozitiv Spațiu care se ocupă de distracția în aer liber. Desigur, dronele au alte scopuri și demne, dar dronele pentru copii sunt proiectate pentru distracția și plăcerea copiilor. Avantajele includ:

• Le place atât de mult când se creează efecte speciale și se execută manevre spectaculoase.

• Rip flown poate fi folosit ca un mod distractiv de a antrena copiii în competiții amicale și chiar și parteneriate.

• Acestea oferă copiilor posibilitatea de a experimenta controlul absolut asupra ‘masinii’.

• Îi inspiră creativitatea și imaginile unor fotografii uimitoare și clipuri video.

Ce caracteristici ar trebui să fie ale dronelor pentru copii?

Una dintre primele aspecte pe care trebuie să le luați în considerare când cumpărați o dronă pentru copii este câte caracteristici conține și cum acestea se potrivesc nevoilor copilului dvs. Și iată principalele caracteristici pe care ar trebui să le căutați la această categorie de drone:

• Durabilitate: Dronele destinate copiilor ar trebui să fie rezistente. Căutați materiale speciale care pot ține în condiții de siguranță ridicăturile de la alunecări și căderi.

• Control: Controale mai simple facilitează mai mult navigarea dronei. Asigurați-vă că modelul pe care îl alegeți dispune de moduri de operare, cum ar fi modul începător și modul înclinat, astfel încât copilul să poată învăța să piloteze și să se bucure de control.

• Imagini și caracteristici: Există multe camere și alte caracteristici interesante care aduc valoare adăugată oricărui dron intern. Exemple de caracteristici ar include un receptor GPS, LED-uri puternice, transmisie Wi-Fi, carduri microSD, accelerometre și senzori ai viitorului.

• Controlul distanței și al înălțimii: Unele modele de Drone de copii au controlul destinației stabilizat pe pilot. Acesta vă permite să setați o înălțime maximă și o distanță maximă pentru a vă asigura că drona ramane în limitele acceptabile.

Câteva sisteme de urmărire a dronelor reunesc dronele cu telefoanele și se numesc ‘Follow me’. Acesta este un mod distractiv de a captura imagini și videoclipuri de pe aventurile copilului său.

Cum puteți educa copiii prin dronă?

Dronele sunt, de asemenea, un mod grozav de a educa copiii despre tehnologie și legile legate de acest tip de dispozitive. Copiii învață cum seconstruiesc drone și cum se potrivesc componentele. Ei învață să vorbească despre diferența dintre dronele noastre și alte dispozitive spațiale și de ce le mână sunt importante pentru o buna pilotare.

În plus, educația lor în matematică este stimulată de aproximările pe care trebuie să le facă pentru a determina coordonatele dronei. Potrivirea coordonatelor lor la obiectivele lor specifice le oferă și un sentiment de realizare.

Drona pentru copii și legislația spațială

Înainte de a achiziționa una dintre aceste mici aeronave, este important să se înțeleagă legislația care le înconjoară și cum să se asigure că drona copilului tău rămâne în limitele legale.

• Este bine să fii constient de legislația locală și regională privind utilizarea și controlul dronelor. Unele orașe interzic anumite drone în spațiul public sau limitează zborul la anumite perioade ale zilei.

• De asemenea, există limite impuse pentru înălțimea la care poate zbura dronele. Cel mai adesea, aceste înălțimi de zbor sunt de până la 400 de metri;

• Sub nicio formă nu vă lăsați copilul să piloteze un drone de aproape avioane în zbor sau alte obiective interzise – pentru că acest lucru sulilegeflă sancțiuni cu adevărat grave, inclusiv detenția și amendă de până la 47.000 de euro.