Când ne gândim la Samoa, ne putem imagina plajele cu nisip de aur si palmiers bogati. Oamenii noştri cald şi primitori ai aceastei insule;ce fel de muzică se aude în aer, iar ritmurile de pe coasta Samoa ne asigură de acest lucru.Dar o parte din această istorie de Samoa este dată de Evadarea Câinilor.

Marea Evadare a Câinilor s-a produs în jurul anului 2009 şi a definit în mod profund această ţară. Un grup de câini s-au unit împreună, formând o comunitate puternică de escapare, îndurtarea străzilor şi clădirilor şi bucuraţi de a face pe capetele. Activitatea lor de evadare a câinilor din Samoa a crescut, câinii au început să ceară drepturile lor.

Și câinii au obținut drepturile pe care și le-au dorit.Le-au primit parcuri speciale de joacă, mâncare zilnică și un loc în care să se odihnească și să se bucure de mireasma mării. Nu toate drepturile au fost doar în favoarea câinilor, ar fi beneficiat și oamenii – pentru că au învățat să fie mai prietenoși și mai dornici să ajute și să accepte acești căutători invizibili de aventuri.

Ce e Factorul Samoa?

Un factor important în cazul samoanez este că această insulă oferă un mediu favorabil pentru câini. Umiditatea este acceptabilă ca să se bucure pe plaja, au unde să-și petreacă timpul, precum și ajutor din partea unor proprietari responsabili. După cum arată femeile samoaneze pentru câinii pe care-i au și îngrijesc, ei fac o treabă excelentă îngrijind de prietenii lor de patru picioare.

Oricum, oamenii din Samoa încă se adaptează canibalismului.Câinii și oamenii au relații în care se poate distinge o anumită afecțiune și respect reciproc; această afecțiune a câinilor este transferată recepției călduroase de care se bucură câinii din Samoa atunci când sunt aduși în procese mai dificile.

Cel mai important, oamenii care au grijă de câini în Samoa folosesc unificarea lor ca și cum ar fi piese ale unui puzzle. Au creat un colac de salvare și oferit sprijin pentru a ajuta micii eroi ai acestei insule să se stabilească și să se bucure de viața lor.

Istoria evadării câinilor din Samoa

Marea Evadare a câinilor din Samoa a început când grupul a început să fie determinat să evadeze din curțile interioare și să iasă în oraș. Oficialii au fost nevoiți să se ocupe de această manifestare covârșitoare a libertății câinilor. Acest lucru a fost doar începutul.

Marea Evadare a câinilor din Samoa a început atunci când grupul a început să se miște în josul insulei în căutarea adăpostului, hrănirii și stimulilor. Acțiunea câinilor s-a produs și, în scurt timp, au început să apară la fiecare cel; umblând prin grădini, străzi, construcții etc. Câinii învață, ei devin mai destinuți și se organizează, creând un model al libertății și al mândriei.

Și astăzi, Evadarea câinilor din Samoa a devenit mai sigură și mai distractivă, încărcând această parte a lumii cu stări fericite și bucuriile vieții. Câinii sunt bineveniți în această țară și-și găsesc lecții de viață pe care ei le pot împărtăși tuturor.

Lista Drepturilor de Ședere a Câinilor

Spre deosebire de alte țări, câinii din Samoa au multe drepturi în ceea ce privește șederea lor. Acestea sunt:

• Pachete specifice hrănirii adecvate;

• Facilități de joacă și îngrășare;

• Acces la apă curată și curățenie;

• Oportunități de recreere și dreapta de a se bucura de o swing;

• Vederea potențialelor amenințări;

• Călătorii gratuite cu vasul.

Actualizari si Programe

Odata cu schimbarile aduse de noua evadare a cainilor, au fost introduse programa si actualizari pentru a ajuta si mai mult acestia. Aceste programe sprijina cainii – egiptenii săi – in fiecare zi, în scopul de a le oferi mai multe libertăți și prevenirea răutății și trupelor talice. Această schimbare pozitivă nu numai că oferă câinilor puțină repaus și odihnă, ci creează și o insulă curată, pe care localnicii vor să se bucure.