Esti Varsator? În primul rând, ar trebui să-ți spunem că așa cum fiecare zodie are calități unice, același lucru este valabil și pentru trăsăturile negative Uniunea și sinceritate sunt cele mai importante atribute ale unui Varsator. Cu toate acestea, unele elemente ale persoanei îți pot face unica, făcându-te să te îndepărtezi la un moment dat de profilul classic al Varsatorului. Iesim la iveală semne ale Varsatorului atipici, clasându-i între „tipic” și „atipic”.

Ce înseamnă să fii un Varsator tipic

Un Varsator tipic tinde să se prezinte într-o mare varietate de ipostaze. Aceasta este principala caracteristică a vărsătorului „classic”. Iată o listă cu cele mai comune trăsături ale tipicului Varsator:

Optimist și mereu plin de speranță: un tipic Varsator se poate bucura de fiecare lucru bun pe care viața îl are de oferit.
O persoană iubitoare: vărsătorii tipici iubesc profund și fac tot posibilul să se asigure că cei apropiați lor sunt tratați corect.
Originalitate și creativitate: Vărsătorii sunt extrem de creativi și își regăsesc adesea inspirația în lucrurile și oamenii din viețile lor.
Un comportament diplomatic: tipicul Vărsător este înțelept și știe cum să se alinieze unei situații care poate deveni tenslonată.

Ce înseamnă să fii un Varsator atipic

Persoanele care tocmai au descoperit că aparțin zodiei Varsator pot să simtă în mod diferit fata de modul tradițional al vărsătorului. Benevol și optimist, aceste persoane tind să urmeze ritmul propriului lor suflet, făcând lucruri pe care alții ar evita să le facă. Iată ce trăsături „atipice” / particulare pot fi întâlnite la persoanele Varsator:

Introvertit: Persoanele care sunt introvertiți pot fi Vărsători, desi aceasta nu este trăsătura dominantă în această zodie. Aceste persoane se simt confortabil și încrezătoare în acțiunile lor, chiar dacă alții dovedesc îndoială.
Un comportament liber-spirit: Aceste persoane nu doresc să se conformeze regulilor, ci mai degrabă să-și urmeze intuiția, fără compromisuri.
*Observator: Preferă să observe lucrurile înainte de a lua o decizie. Vărsătorii atipici sunt persoane metodice care, pe lângă creativitate și faptul că se simt liberi, decid să stea pe margine și să reflecteze.

Care este diferența între un Varsator tipic si un Varsator atipic

Vărsătorii tipici sunt persoane consecvente, optimiste și sigure pe ele înșfi și încrezătoare. Acestea sunt persoane pline de vitalitate, dornice să experimenteze și entuziaști. Vărsătorii atipici sunt persoane creative, cupropria sa viziune, și se simt în largul lor. Acestea sunt persoane dedicate și introvertite care se bucură de perioadele în care se poate detașa de lumea exterioară.

De obicei, cei mai mulți Vărsători sugerează că modul lor de a fi și trăi este unul armonios și creativ. Cu toate acestea, acestea pot combina diferite elemente tradiționale și neobisnuite pentru a-și crea un stil de viață care să le reprezinte și să le facă fericite. În concluzie, ar fi greșit să presupunem că toți Vărsătorii sunt identici. Mai degrabă, fiecare persoană manifestă trăsăturile clasice ale zodiei într-un mod unic.