Una dintre cele mai bune activități de sărbătorit în această perioadă de Halloween este să te așezi pe canapea și să vezi cele mai bune filme de groază de ceremonial. Înainte de a rememora vreunul din clasicii noștri preferați, să vedem ce filme de Halloween sunt disponibile pe piață în acest an. Așa că, haideți să vedem o selecție a celor mai bune filme de halloween pentru a face gălăgie pe canapea și a provoca râsete, spaimă și groază.

Halloween (2018)

„Halloween” (2018) este filmul original în producție, care se axează pe următoarea gențiune. Aceasta este a noua încercare a lui Michael Myers, un terorist psihopat cu o misiune periculoasă: distrugerea unei tinere Laurie Strode, interpretată de Jamie Lee Curtis. Regizat de David Gordon Green și produs de Jason Blum și Scott Teems, această nouă versiune este perfectă pentru a te bucura de spaimele specifice acestei sărbători din an în an.

Casa lui Haunting Collection

Casa lui Haunting Collection este un set de 6 filme de groază, care dezvăluie adevărate momente înfricoșătoare și teroare. De la clasici precum Casa lui Amityville și Scurată, până la filme cu un stil mai modern, precum The Shrine și The Descent, această colecție este ideală pentru petreceri de Halloween pentru cei care știu vârful mai bine decât bine.

Cele mai bune filme de groază

Pentru cei care nu știu sau pur și simplu nu vor să se hotărască, iată o listă a celor mai bune filme de groază de văzut de Halloween:

 1. The Conjuring
 2. Sinister
 3. The Purge
 4. Insidious
 5. The Exorcist
 6. A Nightmare on Elm Street
 7. The Shining
 8. The Omen
 9. Poltergeist
 10. The Ring

Cum sa faci o atmosfera de Halloween

Pe lângă film, muzica și decorațiunile din casă sunt și ele importante pentru a crea o atmosfera spectaculoasa. Iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vedea cel mai bun Halloween:

 1. Decorați casa cu teme de Halloween, de la fantome la momâie și decoruri de spectre.

 2. Incrementați această atmosferă cu lanternă, lumânări, decoruri cu fosfor sau chiar luminance albe.

 3. Creați o listă de muzică de muzică de groază sau de film pentru a se pregăti de film , sugestii ca cele de mai jos:

  1. Dragostea moarte a lui Dracula – James Bernard
  2. The Evil Dead – Joseph LoDuca
  3. Sări-l pe Jack – Danny Elfman
  4. Azylum – Bruce Broughton
  5. Să-mi fie frică – John Williams
 4. Servește unele băuturi și deserturi amuzante tematice de Halloween, precum fursecuri și bomboane, precum și specialități tematice precum maioneza uscată “ghoul”, “mumia” și caramelul “gravedigger”.

Crearea de povești de groază

Poveștile de groază sunt, fără îndoială, un alt mod plăcut de a petrece Halloween-ul. Acestea sunt o modalitate interesantă de a aduce împreună prietenii într-o atmosferă mai intimă și mai personală. Poveștile de groază pot fi împărtășite după cină sau pentru a face un joc de petrecere vesel. Aici sunt câteva sfaturi pentru a face povești de groază distractive și interesante:

 1. Selectați o temă. Se pot împărți în mai multe opțiuni, inclusiv de monștri, fantome, crime și altele.
 2. Asigurați-vă că luați în considerare grupul audienței și selectați în mod conștient conținutul și detaliile poveștii.
 3. Utilizați cuvinte puternice pentru a descrie personajele, acțiunile și împrejurimile.
 4. Adăugați elemente care pot fi ușor plasate pe scena imaginată, introduceți momente dramatice și modificați elementele finale și surprise-ul atunci când este necesar.
 5. Asigurați-vă că sunteți deținătorii poveștii și originalitatea ei, așa că nu trădați intenția și emoția cu informații incorecte.

Sărbătorile de Halloween sunt despre anticipare și distracție, și ce poate fi mai distractiv decât să te uiți și să-ți sperii la câteva dintre cele mai bune filme de groază de pe piață, fie că este vorba despre filme clasice sau despre proiecte noi. În funcție de stilul dvs. personal și preferințele, în această perioadă a anului sunt disponibile numeroase reale pentru prezentarea Haunting, scary și surprinzătoare.

Fiecare film de pe listă este special și unic, așa că nu încercați să-l copie pe celălalt.