Feng Shui poate fi unul dintre cei mai eficienti profesionisti in marketing, ceea ce poate face diferenta intre bogatie si saracie. Atragerea sanatatii, a banilor si a prosperitatii in casa sau la locul de munca poate fi o provocare, dar imbunatatirea si armonizarea energiilor poate face minuni inteligent si eficient.

Traditia Feng Shui a fost folosita in Coreea, China si Japonia pentru a atrage noroc, sanatate si sanatate prospera in vietile oamenilor. Acest stil de viata urmareste starea naturala a Feng Shui si curgerea Chi, sau energia pozitiva, prin furnizarea de produse petnru remedierea spatiilor relativ la dimensiunile si pozitionarea lor.

Atunci cand vorbim despre retete Feng Shui pentru a atrage bani si prosperitate, este esential sa se inceapa cu curatarea si reorganizarea locuintei sau a locului de munca. Aceasta va permite curgerea unei noi energii, care va accelera fluxul spiritei energetice.

Iata cateva modalitati in care va puteti curata si organiza casa sau biroul pentru a va imbunatati cariera si viata financiara:

  1. Curatarea locului de munca si a domiciliului: Curatati zona de lucru sa limpeziti minusul si sa eliminati orice obiect care ar putea distrage atentia. Acest lucru va ajuta la crearea unei energii pozitive armonioase.

  2. Odihna si meditatia: Odihna si meditatia sunt esentiale pentru a mentin o energie pozitiva si pentru a va pastra focusul si constienta. Un somn odihnitor si suficient va ajuta sa va concentrati mental.

  3. Organizatorii si produsele: Utilizati produse simple si decorative pentru a crea o patura de energie pozitiva. Nu lasa niciodata obiecte neorganizate in scopul de a limita proiectele incepute sau terminate.

  4. Decorati cu cinste simboluri inedit: Exponati obiecte precum flori, pasari, imagini, statuete sau monumente la inaltimea perfecta. Adaugati si alte obiecte Feng Shui precum carpe, muchii si monezi si simboluri de prosperitate.

  5. Bucurati-va de artefacte Feng Shui: Exista o multime de artefacte Feng Shui pentru a adauga in casa sau la birou, in functie de scopul si bugetul dumneavoastra. Cele mai frecvente sunt fu-dogii, carpele, cartile cu fericire si sodalitul, figuri Salix Babylonica, bambusi si figurine de facere de bine.

  6. Utilizati culori pozitive: Echilibrarea culorilor pozitive poate imbunatati ambianta si pozitia in Univers. Utilizati culorile Feng Shui pentru a invita energia dorita in spatiu.

  7. Orientati-va corect pe direcția norocului: In feng shui, exista trei principale directii norocoase care pot aduce prosperitate si fericire casa ta: Nordul, estul si vestul. Utilizati matematica pentru a descoperi punctele cheie ale directiilor norocoase si amplificati sursele de noroc prin organizarea spatiului pentru a le permite sa curga in casa sau la locul de munca.

  8. Curatari si intretinere periodice: Ideea lui Feng Shui este de a asigura ca curgerea Chi, sau energia pozitiva, se ramana. Faceti curatarea si intretinerea periodica in fiecare luna pentru a va asigura ca Chi acumulat ramane curatura si proaspat.

  9. Rugaciuni si exercitii spirituale: Rugaciunea si exercitiile spirituale sunt cele mai bune modalitati de a atrage prosperitate si norocinergie pozitiva.

Folosirea acestor remedii Feng Shui va ajuta sa va mentineti energia pozitiva si sa creati un mediu ideal pentru a atrage sanatatea, prosperitatea si norocul. Incercati sa va adaugati si sa urmati aceste remedii Feng Schi pentru a atrage energia norocului si a prosperitatii.