Unul dintre cele mai utile accesorii moderne de care orice proprietar de laptop are nevoie sunt gentile laptop. Acestea oferă un mod modern și convenient de a organiza laptopul și acționează ca o barieră între laptop și afara lumii. Indiferent dacă vă aflați în deplasare sau încercați să faceți un timp de lucru productiv de acasă, o geanta laptop este un must!

Dar ce faci dacă vrei să cumperi o geanta laptop dar nu știi ce stil se potrivește cel mai bine nevoilor tale? Nu-ți face griji! Aceasta ghidare va aborda toate detaliile de care ai nevoie pentru a face cea mai bună alegere.

I. Stiluri și modele de genti laptop și materialele utilizate

Există mai multe stiluri de genti laptop de pe piață. De obicei, acestea pot fi categorizate în două categorii principale – genti tip portofel și rucsacuri de laptop. Fiecare se potrivește anumitor nevoi mai bine decât altele.

A. Genti tip portofel

Una dintre cele mai populare genti tip portofel este geanta laptop. Asemănător cu o geantă, geanta laptop are în mod normal buzunare laterale în care se pot depozita alte obiecte. Aceste genti de tip portofel sunt de obicei confecționate din împletituri de sârmă, piele, sau piele ecologică și pot fi purtate atât de bărbați cât și de femei

B. Rucsacuri de laptop

Rucsacurile de laptop sunt ideal pentru transportul laptopului pe distante mai lungi. Acestea nu numai ca sunt confortabile datorita bretelelor, dar sunt, de asemenea, mai practice. În plus, majoritatea rucsacurilor de laptop prezintă un număr mare de compartimente de depozitare care permit păstrarea în siguranță a altor accesorii. Majoritatea rucsacurilor de laptop sunt construite din materiale rezistente, cum ar fi poliesterul răsucit, iar unele pot fi construite din piele sau piele ecologică.

II. Caracteristici importante

Atunci cand cumparati un geanta laptop, este important sa țineți cont de următoarele caracteristici importante:

 1. Greutatea – Unele genti laptop sunt extrem de grele când sunt umplute. Acestea pot fi incomode atunci cand sunt purtate pe distante mai lungi, drept urmare, este important sa alegi geanta laptop in functie de greutatea pe care o poti suporta.

 2. Dimensiunea – Dimensiunea laptopului dumneavoastra se potriveste cu geanta laptop? Verificați dimensiunile înainte de a face un achiziție pentru a fi sigur că laptopul dumneavoastră se potriveste în geanta.

 3. Compartimente – Platformele de stocare multiple permit depozitarea în siguranță a laptopului. Acestea pot fi folosite pentru depozitarea altor dispozitive, cum ar fi telefoanele sau tableteles.

 4. Materialul – Majoritatea saci cu laptop în prezent sunt confecționate din materiale rezistente cum ar fi nylonul ascutit sau pielea. Acestea sunt construite, de asemenea, să izoleze laptopul de zgomotul extern și de vibrațiile care pot deteriora laptopul.

 5. Curea de umăr și șireturi – O curea de umăr confortabilă facilitează transportul ușor al gentii laptop; aceasta este cea mai potrivită pentru portabilitate. De asemenea, este important să verificați cavitățile și șireturile, acestea trebuie să fie ascuțite pentru comfort si durabilitate.

 6. Protecția – Gentile laptop moderne au adăugat o caracteristica suplimentară – protecție. Acestea sunt acoperite cu interior dens și material exterior izolant pentru o mai bună protecție împotriva umezelii si a căderilor.

 7. Sistem de plasare a laptopului – Acesta ar trebui să fie suficient de adânc pentru a fi potrivit pentru laptop. În acest sens, vă recomandăm să verificați dimensiunile înainte de a face achiziția pentru ca laptopul sa fie potrivit.

 8. Prețul – O geantă de laptop de calitate va costa aproximativ 100 – 200 de euro și poate exista un preț mai ridicat pentru funcții de înaltă calitate, cum ar fi protecția.

III. Cele mai bune genti laptop

 1. Geanta tip portofel Thule Saxton

Thule Saxton este ideal pentru cei care își doresc una dintre cele mai bune genti tip portofel pe piața. Este fabricat din material durabil și dispune de un compartiment special pentru laptop, plus un buzunar interior pentru alte articole pentru susținerea laptopului. Acesta măsoară 44 x 32 x 8 cm, cu un compartiment pentru laptop de 38 x 30 x 2 cm.

 1. Rucsac de laptop HP 15

HP 15 este un rucsac de laptop ideal pentru cei care transporta laptopul in mod regulat. Acesta are un desing modern și elegant și este realizat din material rezistent. Rucsacul dispune de functii avansate cum ar fi compartimentul special pentru laptop și o bucla frontală pentru acces rapid la încărcătorul laptop. Acest rucsac de laptop prezintă, de asemenea, un compartiment de susținere a dispozitivelor, precum și buzunare laterale pentru depozitarea obiectelor adiționale. De asemenea, acesta măsoară 50 x 31 x 15 cm și se potrivește laptopurilor cu dimensiuni de 15 inci.

 1. Rucsac de laptop Northface Surge II

În cazul în care aveți nevoie de o vestibilitate crescută, atunci acest rucsac de laptop Northface este perfect pentru tine. Rucsacul prezintă un design modern și este construit din material rezistent.