Halloween este o zi specială pentru moştenirea culturală pe care o are şi o ocazie perfectă pentru familii şi prieteni pentru a se distra de minune împreună. Indiferent dacă organizaţi o petrecere pentru copii, o petrecere tematică pentru adulţi sau în parcuri organizate, o parte a tuturor acestor evenimente este pregătirea costumelor. Iată câteva idei de costume Halloween pentru copii şi adulţi.

Costume Halloween pentru copii

Indiferent dacă sunt vraişti sau mumii, costumele de Halloween pentru copii sunt adesea cele mai distractive costume pe care le veţi vedea la petrecerile de Halloween. Oricare dintre aceste costume sunteţi dispuşi să le alegeţi, iată câteva idei care vă vor ajuta să le determinaţi.

  1. Vroia: O variantă clasică a costumelor pentru copii este vroia. Ia o rochie simplă şi o pereche de botine, vei avea nevoie de o bonetă neagră, din stofă sau de mătase, cu un cap de vrăjitoare deasupra pe care să-l împodobeşti cu triunghiuri galbene. Adaugă la această imagine un accesoriu vrăjitoare sau un paloş magic şi uniţi cu un buchet de flori magice si vei obtine un costum de vroita perfect.

  2. Vampirul: O altă optiune clasică este costumul de vampir. Pentru acest costum, va trebui să cumpăraţi o cămaşă neagră, pantaloni lungi, o pereche de cizme lungi, o haină neagră, un pieptene, un colier cu cruce şi fulgi de alcool, ochelari de vampir sau o mască de vampir, şi chiar şi o sabie in forma de ghimpe.

  3. Gospodina: Pentru cei care doresc să-şi îmbrace copiii într-un mod ceva mai sărbătoresc, rochiile de gospodină sunt una dintre cele mai bune alegeri care se pot face de Halloween. Puteti merge clasic si sa alegeti o rochie neagră cu paiete, botocuri si o masca albastra, sau sa incercati ceva avangardist si sa alegeti o rochie alb-negru, alaturi de o masca albastra cu broderii.

Costume Halloween pentru adulţi

Halloween nu este doar despre copii, dar, de asemenea, oferă un prilej bun de a se bucura şi de a se distra si adulţii. Iată câteva idei de costume care le vor oferi adulţilor unele dintre cele mai amuzante costume pentru petrecerea de Halloween.

  1. Bob Marley: Acest costum poate fi simplu sau elaborat, în funcţie de preferinţele fiecăruia. Pentru început vei avea nevoie de o cămaşă cu imprimeu zebre, o pereche de pantaloni de pijama panza, o căciulă albastra, picioruşe negre sau turcoaz, o vesta din denim albastru, o batista galbena şi o tyedie cu flori multicolore. Dacă vreţi să ieşiţi în evidenţă pe frunte, adăugaţi câteva covorase colorate, în productie veţi sta incredibil de bine.

  2. Cowboy: Un costum de cowboy este un prilej pentru bărbaţi de a se îmbrăca într-un mod creativ pentru Halloween. Principalele elemente ale acestui costum constau din oţelari albe, o cămaşă cu dungi albastre/roșii, o pereche de pantaloni scurţi maro, o curea incredibilă, o haină din pânză, o căciulă maro, o pereche de bocanci maro şi o ascuţitoare de pâslari.

  3. Zombi: Un alt costum interesant pe care îl poţi face pentru Halloween este costumul de zombi. Acest costum poate varia de la un simlit medic spitalizat cu bandaje, pana la un manipol format din hainele parţial mâncaţi de viermi. Pentru a creea un look de Zombi autentic, ai nevoie de un tricou uzat, pantaloni tăiaţi, o bandana, o covoraşa şi ochelari de sudură. Acoperiţi-vă întregul costum cu vopsea neagră, vopsea albastră şi vopsea maro şi voilà – aţi creat o îmbrăcăminte zombi perfecta.

Alegerea costumului perfect de Halloween poate fi o provocare, dar dacă v-ati gandit deja sa alegeti ceva adecvat, aceste idei de costume pentru copii şi adulţi trebuie să vă ajute. Indiferent care dintre aceste costume Halloween alegeţi, contează că este un mod creativ de a te proiecta în această zi specială. Costumul îl face pe om, aşa că asigurati-va ca sa aveti cea mai bună alegere costumului care sa va reflecte personalitatea. Sărbătoriţi Halloween-ul cu buna dispozitie!