Toamna este vremea în care ar trebui să începi să te gândești la garderoba ta pentru sezonul rece. Desigur, accesoriile sunt importante, dar cea mai importantă piesă pe care o poți alege este o rochie tricotată. Acestea sunt ușoare și se mișcă lejer alături de corpul tău, dar și potrivite pentru sezonul rece. În plus există atât de multe modele și stiluri pe care să le alegi, încât va fi cu siguranță ușor să găsești ceva ce se potrivește stilului tău.

Cu ce se îmbracă o rochie tricotată și cum să o poarti

Rochia tricotată poate da viață unei îmbrăcăminte convenționale pentru zilele însorite și mai întunecoase ale toamnei. Există foarte multe modalități de a o purta:

 1. Purtați rochia tricotată asortată cu pantofi cu toc cui și jachetă. Această variantă egalizează josul rochiei lejere cu partea de sus a îmbrăcămintei.

 2. Asortați rochia tricotată cu o cămașă și pantofi simpli. Acest lucru crează un stil casual și relaxat.

 3. Purtați o rochie tricotată în combinație cu o jacheta răcoroasă și pantofi preppy. Această metodă accentuează feminitatea și romancele.

 4. Combinează o rochie tricotată cu o jachetă jeans și pantofi sport. Aceasta va da un sentiment modern și îndrăzneț.

Cum poți îngriji o rochie tricotată

Rochiile tricotate sunt fabricate din fibre fragile. Aceste fibre se vor strica dacă sunt spălate sau curățate cu produse necorespunzătoare. Așadar, când vă achiziționați rochia tricotată, este important să verificați eticheta pentru a vedea care sunt recomandările pentru îngrijirea acestora. Mai jos puteți găsi câteva din recomandări:

 1. Consumatorii sunt sfătuiți să ceară produse de curățare la rece. Acestea nu vor dăuna fibrelor delicate și vor menține culoarea la fel de bine ca pe ziua achiziționării rochiei.

 2. Când se spală manual o rochie tricotată, ea trebuie spălată în apă rece cu o detergent non-abraziv. Acestea sunt de preferat deoarece sunt mai delicate și împiedică încărnarea firului.

 3. O persoana ar trebui sa se asigure ca rochia este intotdeauna uscata natural si nu se vor aglomera fibrele delicate in timp ce este uscata.

 4. Dacă rochia trebuie călcată, se vor folosi aburi calde. Se vor aplica cu atenție ferestrele și gâtul pentru a evita încărnarea.

Cum poți găsi rochii tricotate și de ce sunt atat de populare?

Rochiile tricotate sunt foarte la modă și au o varietate mare pe piață. Există multe locuri unde puteți găsi rochii tricotate. Magazinele și centrele comerciale sunt și ele un loc popular, în special în sezonul toamnei. Mai multi retaileri au optiuni variate atât online, cât și offline. Există chiar magazine online dedicate numai rochiilor tricotate.

De ce sunt atât de populare rochiile tricotate? Acestea au un look modern și versatil. În plus, rochiile tricotate sunt călduroase și confortabile. Puteti purta cu ușurință aceasta îmbrăcăminte în sezonal toamnei, ținându-vă încălzită. De asemenea, acestea au un aspect aproape formal, în ciuda detaliilor casual.

Cel mai bun lucru despre rochiile tricotate este că acestea se pot potrivi în aproape orice garderobă. Nu au nevoie de prea multă îngrijire și sunt potrivite pentru orice eveniment. Se poate usor combina rochia tricotată cu alte piese din garderoba personală, cum ar fi jachetele, gecile si cardiganele.

Sfaturi pentru alegerea celei mai bune rochii tricotate

Poate fi stresant să găsiți rochia potrivită care să corespundă tuturor stilurilor voastre. Există câteva sfaturi pe care ar trebui să le luați în considerare pentru a alege rochiile ideale care se vor potrivi stilului vostru.

 1. Alegeți o nuanță sau o tesatura care este populară în sezonul curent. Sezonul toamna/iarnă se caracterizează prin rochii tricotate în nuanțe de negru, maro, albastru, gri și alb.

 2. Acordati atenție detaliilor. Acestea pot face sau sa distruga un look. Exemplele includ motive, texturi, paiete și floricele.

 3. Alegeți un stil care se va potrivi formei și dimensiunii corpului vostru. Pentru aceasta este nevoie de o seară de magazinare și de încercarea a mai multor piese.

 4. Cumparați câteva rochii tricotate pentru a le combina cu alte piese din garderoba voastră.