Indiferent dacă doreşti să-ţi completezi înfăţişarea şi sa te reflectezi în moda şi trendurile anului sau pur şi simplu să adaugi un plus de glamour în look-ul tău estival, modelele de unghii senzaţionale sunt adesea aceeaşi: pufoase, colorate, feminine, cu strălucire maternală. Aceste manichiuri de vara par a fi un plus plăcut, cu adevărat convingător pentru orice iubitoare a modei. Acest articol îţi oferă câteva exemple de manichiuri cu unghii dragalase, uşor de realizat, ideale pentru sezonul verii.

Ideea principală este de a explora tendinţa anului actual a modelelor de unghii în formă de fluture sau steluţe, dar şi culorile calmante şi liniile delicate, făcând din sezonul acesta unul plin de inspiraţie. Mai jos vei regăsi câteva din cele mai spectaculoase tendinţe pentru vară și cum să-ţi faci look-ul acestui an mai memorabil pentru tine şi pentru ceilalţi.

Tendinţe unghii în vara 2021

  1. Unghii roz coral și dungi fine – acest model de unghii cu inspiraţie oceanică, parfumate şi foarte calde este principala tendinţă a verii în 2021. Ombinaţia de roz coral cu dungi mici, parcă în stil de plajă, dar şi cu adăugare de glitter, se va aplica pe toate mărimile deunghii şi aduce un look elegant.

  2. Unghii cu pastel și fluturi – Pentru vara 2021, unghiile pastel sunt o intuiţie excelentă, indiferent de felul în care le vei alege. Pastelul întâmpină aspectul general al mănuşii cu stralucire, albastru luscious și verde tropical, ceea ce le face să arate foarte speciale. Apoi, designul de fluturi îi aduce delicateţe și eleganţă și se potriveşte de minune.

  3. Unghii cu steluţe si multe culori – Dacă cauţi ceva diferit, încearcă această idee de manichiură vara 2021. Manichiura cu steluţe combină foarte bine cu culorile azurii, dar şi cu alte culori strălucitoare la fel de bune. Adaugă o cantitate mică de strălucire şi vei primi un look care va trezi invidia tuturor.

  4. Unghii cu dungi bold și neregulate – Tendinţa actuală este una care îmbină perfect tradiţia cu stilul modern. Uneori formele neregulate care includ dungi sau chiar foliculituri îţi vor da un look distinct și accentuaţi personalitatea ta. Desenurile bold se potrivesc perfect pentru începutul sezonului cald.

5 Sugestii pentru unghii în stil vara

Iată 5 sugestii de unghii care îţi vor schimba în mod pozitiv look-ul de vară. Toată lumea va fi intrigată şi încântată.

  1. Aranjament floral – Încearcă un aranjament floral la o mână, dar şi alte decoruri la cea de a doua mână pentru un look mai interesant și potrivit sezonului. Aranjamentele florale sunt irezistibile, ca şi frunzele, fluturii, lalelele sau florile de câmp, și pot fi realizate pe unghii cu forma dreptunghiulară, de alungit sau ovală.

  2. Umbre – Dacă vrei să ai un look modern si distinct, încearcă umbrele pe unghii. Ombre-ul poate îmbrăca câteva nuanțe ale unei singure culori sau una care se amestecă cu multe culori.

  3. Glitter – Glitterul pe unghii rămâne una din cele mai îndrăgite tendinţe, fiind foarte popular în 2021. Pentru adăugarea unui plus de strălucire purpurie, încearcă unghii cu glitter roz pal, dar adaugă şi detalii care să reflecte mai multe culori.

  4. Unghii cu pietricele – Pentru o vara zglobie cu unghii deosebite, pietricelele vor fi o alegere foarte bună. Pune o cantitate mică de aceaste pe degetele tale și colorează-le pentru a obtine un look la modă și plin de energie.

  5. Unghii cu dungi Clasice – Un model clasic, dar foarte atractiv. Pentru a obţine rezultatul dorit, poţi experimenta cu diverse culori şi adăugarea de designuri şi ornamente la degetele tale.

Poze pentru Modele unghii vara 2021

Pozele sunt luate din câteva din cele mai cunoscute publicaţii din lumea modei, însă, mulţumesc de-a lungul anilor, blogurilor de modă, culorilor și tendinţelor care s-au degrevat în 2021. Aşadar, haideţi să vedem câteva din cele mai frumoase tendinţe pentru unghii din sezonul prezent.

Modele unghii cu steluţe