Lipsa unei game variate de modele și mărimi adaptate siluetei feminine a încetat să mai fie o problemă, iar mai ales atunci cînd vine vorba de spectaculoasele rochii de seara marimi mari. Femeile încrezătoare și plus-size, pot acum să își aleagă o rochie ideală pentru evenimentele speciale, fie că acestea sunt o nuntă, o aniversare sau petreceri de gală. 

Acum, femeile plinuțe se pot simți frumoase și încrezătoare în propriul stil și pot fi în măsură să ia parte la evenimentele elegante fără teamă.

Iata cateva lucruri ce trebuie sa știți despre rochiile de seara marimi mari:

Cum sa gasiti rochiile cele mai bune

Atunci când vine vorba de cumpărarea rochiiî pentru ocazii speciale, feminitatea și eleganța se ivesc în prim plan. Cautând cele mai bune rochii de seara marimi mari, se recomandă să acordati atenție întregului proces: de la alegerea modelului, croitul, îmbinăturile, tăieturile și materialele. Rochiile marimi mari ar trebui sa se muleze pe formele corpului, sa creeze liniile faciale corecte și sa acopere punctele principale ale siluetei, în același timp, evidențiind cele mai frumoase.

Se poate opta fie pentru modele clasice, fie pentru variante moderne. Pentru a va asigura ca rochia arata bine si este confortabila, se recomanda masurarea procesului de cumpărare. Examinați materialele și îmbinăturile produselor pe care le veti cumpăra și alegeti materiale în care v-ați simți confortabil.

Iata cateva modele de rochii șic care vă vor ajuta sa iesiti in evidenta:

 1. Rochii cu maneci lungi: se recomanda pentru petrecerile la care se petrece mai mult timp in aer liber si va ofera ocazia sa aratati frumos si sa va simtiti confortabil.

 2. Rochii de tip A-Silueta: acest stil de rochie este considerat “credinciosul” feminității, fiind o optiune populara pentru petreceri.

 3. Rochii de seara cu ținute de gala: aceasta este o varianta a clasicului stil de rochie neagra, care adauga un plus de eleganță și senzualitate.

 4. Rochii de seara cu volane: acest stil are un aer mai romantic și rafinat pe care multe femei îl prefera.

 5. Rochii de seara în stil imperiu: combinarea liniei clasice cu accente etnice, materiale moderne si zona taieturii, a fost creata special pentru femeile încrezatoare care se bucura de frumusețea lor.

 6. Stiluri simpliste: cu toate ca nu se ridica la cele mai înalte standarde ale elegantei, aceste rochii sunt perfecte pentru femeile care iau parte la petreceri în mediul rural sau ocazii informale.

Detalii de Croiala

Croitul perfect al unei rochii este esențial pentru ca aceasta sa se simta confortabil si sa se potriveasca acestei siluete feminine și speciale. Când vine vorba de rochiile marimi mari, se recomandă ca îmbinăturile să se concentrate ascunderea liniilor si curburilor mai pronunta în același timp să se poata evidentia partea superioara sau focalizata a corpului. Bellele de pe corp, cum ar fi: bustul, pometii sau talia, sunt adevărate atuuri, pe care trebuie să le evidențiați suplimentar.

De asemenea, nu trebuie sa uitam de fund: majoritatea feminitatii poate fi exprimata prin acest domeniu al rochiilor marimi mari. Acest lucru se întâmplă numai atunci când se face la un nivel aceleasi detalii despre tăieturi ca și în cazul rochii în stilul A-Silueta și în care taieturile se realizeaza potrivindu-se de dimensiunea corpului, care poate afișa liniile rotunjite ale corpului si centura de înaltă design.

Iata cateva sfaturi utile despre accesoriile potrivite:

 1. Pantofi: acestea sunt esențiale pentru întregul look. Pantofii drepti sunt o alternativă optimism destinată pentru articolul de bază.

 2. Cerceii: aceștia trebuie sa fie în acelasi ton ca si rochia si sa nu se ridice prea sus de umeri: designul lor trebuie sa fie într-un echilibru perfect cu modelul rochiei.

 3. Cureluse si brătari: subliniaza frumusetea feminina. Acestea ar trebui sa fie minimaliste si elegante pentru a reflecta în mod adecvat tipul de îmbrăcăminte.

 4. Coliere ornamentale și șarpele: acestea sunt perfecte pentru petrecerile galante și cele negre.

Cele mai bune branduri online pentru Rochii de seara marimi mari

 1. ASOS Curve – aceasta este o sursă excelentă pentru rochiile și cămășile plus size.

 2. Kiyonna – aceasta își propune sa ofere mărimi întregi din segmentul mărimii 10-32.

 3. ModCloth – cămăși cu siluete înguste si mărimi întregi de la foarte mici până la extramari.

 4. Eloquii – aceasta oferă o linie de rochii elegante care se potrivesc perfect.

 5. Addition Elle – aceasta oferă o colecție fabuloasa de rochii și cămăși marimi mari