Carnavalul este timpul anului când toată lumea se distrează și petrece cu prietenii și familia. Poți face petrecerea ta de carnaval mult mai memorabilă dacă îmbraci ți copiii în costume de carnaval de ultimă modă.

Există o multitudine de costume de carnaval pentru copii pe care le poți alege. Cu toate acestea, fiind mai puțin experimentat decât în cazul adulților, este foarte important să ai în vedere cele mai potrivite tipuri de costumații pentru cei mici. Din fericire, depășirea acestei provocări poate fi distractivă și poate fi o experiență de construire de amintiri pentru întreaga familie.

În acest articol ne vom concentra pe costume, machiaj și accesorii pentru copii, oferind sfaturi și recomandări utile pentru a ajuta pe părinții care urmează să-și îmbrace micuții pentru petrecerea de carnaval.

I. Ideii unice pentru costume de carnaval

Înainte să alegi un costum pentru copilul tău, este important să te uiți la recomandările de siguranță și să iei în considerare vârsta copilului și tematica petrecerii.

Alegerea unui costum de carnaval pentru copilul tău poate fi simplificată în câteva etape:

A. Gândește-te la tematica petrecerii și la vârsta copilului

Dacă petrecerea de carnaval sau orice activitate asociată are o temă, aceasta poate constitui o sursă de inspirație pentru costumul copilului tău. De asemenea, vârsta copilului va fi determinantă pentru a decide ce costum se poate obține.

B. Personalizează costuma

Plimbarile în magazinele de imbracaminte si accesorii te pot inspira. Există magazine care oferă elemente individuale care se potrivesc temei petrecerii, precum și articole completeaza. Aceste costume, combinate cu câteva elemente realizate manual cum ar fi cuverturi, bandă reflectorizantă sau huse de articole de plajă, pot crea acea combinație personalizată unica și atractiva pentru copilul tau și se potrivesc temei petrecerii.

C. Magazin online

Dacă nu ai timp sau disponibilitatea de a vizita magazinele fizice, îți poți asigura costumele copiilor tăi din mediul online. Există multe magazine online unde poți găsi clasice până la costume foarte originale. De asemenea, poți alege costume speciale pentru tematica petrecerii.

II. Costum și makeup pentru fete

Costumele fetițelor pot include costume medievale, de super-eroine și regine precum și amenajarea unor bucle și styling-uri cool.

Pentru fetițe, costumele pot fi următoarele:

A. Costume de Alice în Țara Minunilor

Costumele Alice sunt o modalitate excelentă de a sărbători petrecerea de carnaval. Aceste costume includ uniforma și un accesoriu așa-numitul Luciu de stea, ce poate fi achiziționat impreuna cu rochia.

B. Costume de Țigancă

La carnaval poți crea fictionale frumoase și atipice și țigănești costume sunt de asemenea o alegere excelentă pentru fetițe. Aceste costume dateaza încă de pe vremea medievală și includ o rochie, poale, dar și accesoriile adecvate, care pot fi achiziționate împreuna sau separat.

Țigănești costume pot fi personalizate cu câteva elemente simple precum esarfe asortate, cămăși legate și poșete.

C. Costum de contesa

Costumația contesei este perfectă pentru fetițele care se simt înconjurate de lux. Acesta este un costum șic și pufos, care are în componența sa o bluză albă, o plasă medievală, o rochie pana colorata și o pălărie.

D. Principesse și Regine

Fetițele se pot transforma în regine și prințese alese și sunt simplu de îmbrăcat cu o rochie de gala, o pălărie sau o tiara și o cruce sau alt accesoriu ceremonial. În special, alegerea emblemelor comunității, a localității sau a zonei se potrivește perfect cu această tematică.

III. Costum și makeup pentru băieți

Costumele pentru băieți se pot adapta tematicii petrecerii și pot fi păstrate în stilul clasic sau poate fi ales o modalitate unică de a se juca cu acesta.

Costumele băieților pot fi:

A. Cavaleri medievali

Această tematică este des folosită la petrecerile de carnaval și oferă o mulțime de opțiuni. Costumele pot varia de la haine de cavaler de epocă împreună cu o armură (simplă sau complicata), care se poate obține prin cumpărarea unui set de armuri, sau costume de luptător cu tunică și mantie.

B. Costum de luptător și șarj

Acest costum este destul de impresionant și oferă băieților ocazia de a se pregăti pentru lupta. Costumația constă din pantaloni, cămașă sau tricou și un șarj protectiv.

C. Costum de cavaler de pe Desenele Animate