Atunci cand vine vorba de mariaje, toata lumea spera ca vor dura pentru totdeauna. Cu toate acestea, uneori lucrurile nu se intampla astfel si mariajul se poate termina cu un divort. Exista semne de avertizare care iti spun ca relatia ta cu partenerul tau se indreapta catre un sfarsit tragic.

Iata cateva semne robotite care prevestesc un divort:

1. Schimbari ale dispozitiei

O schimbare repentina a dispozitiei, in sens negativ, poate fi un semn ca relatia ta s-a stricat si se va termina cu un divort. Daca unul dintre membrii cuplului se comporta ciudat, se retrage sau se simte obosit si trist in preajma ta, atunci poate fi un semn ca relatia ta se va sfarsi.

2. Comunicare neeficienta

Unul dintre cei mai importanti factori care afecteaza serios relatia si determina destinul cuplului este comunicarea defectuoasa. Atunci cand partenerii trec prea des printr-o perioada de luare-a gurii, rezultatul poate fi un divort. Daca cei doi nu mai asculta si nu se inteleg unul pe celalalt, poate fi un semn de avertizare ca mariajul lor se va sfarsi.

3. Descoperirea infidelitatii

Descoperirea infidelitatii poate fi unul dintre cele mai dureroase lucruri care pot avea loc intr-un cuplu. Acesta ar putea fi un semn ca relatia se apropie de sfarsit si, traditia, poate fi urmata de un divort. Desi exista exceptii, acest lucru nu ar trebui sa fie ignorat si meritati sa intelegeti ce se intampla in relatia voastra.

4. Distanta si lipsa de conexiune

Distanta dintre parteneri se poate amplifica uneori, mai ales cand cei doi nu mai au nimic sa impartaseasca sau nu mai impartasesc aceleasi obiective. Atunci cand lipsa conexiunii se intensifica, atunci pot fi semne clare ca mariajul tau se apropie de sfarsit.

5. Te simti prea dependent de partenerul tau

Una dintre cele mai rele lucruri pe care o persoana o poate face in cadrul mariajului este sa se lase prea dependenta de partenerul sau. Acest lucru poate fi un semn mare ca relatia ta se apropie de sfarsit, prin urmare, ar trebui sa fii pregatit pentru un divort.

6. Nu iti mai pasa

Odata ce relatia ta devine monotona, incepi sa iti pierzi dorinta de a ramane intr-o relatie si sentimentele tale pentru partenerul tau se estompeaza. Atunci cand nu reducerea sentimentelor de dragoste si devii prea rece in relatie, aceasta poate fi un semn ca relatia se indreapta spre sfarsit.

7. Nu mai vorbesti despre lucrurile esentiale

Cand partenerii nu mai sunt capabili sa vorbeasca despre lucruri esentiale, lucrurile devin negative. Atunci cand discutiile lor sunt urate si violente, aceasta poate fi un semn ca relatia se apropie de sfarsit. Acesta poate fi o buna ocazie sa iei o pauza si sa te gandesti daca relatia ta se poate termina cu un divort.

8. Neglijarea nevoilor partenerului

Lipsa de interes fata de nevoile partenerului tau poate fi unul dintre semnele principale ale distrugerii mariajului. Atunci cand nu mai pui importanta pe nevoile partenerului tau, nu vei mai face ca o relatie intre voi sa functioneze si, in curand, vei ajunge la un impas.

9. Diferente in valorile si obiectivele partenerilor

Cand cei doi nu au aceleasi obiective sau valori, mai devreme sau mai tarziu se va face simtita aceasta in relatie. Daca diferentele devin prea mari, atunci aspectele pozitive ale mariajului tau se vor pierde si poate fi un semn ca aceasta relatie se va sfarsi.

10. Nesiguranta financiara

Stresul financiar reprezinta una dintre cele mai mari cauze ale divortului. Atunci cand partenerii nu sunt intr-o pozitie financiara buna si nu pot sa puna problemele financiare sub control, mariajul lor se poate apropia de un divort.

In ciuda faptului ca exista multe semne care prevestesc un divort, este important sa ne amintim ca nu sunt intotdeauna prezente. Uneori, cuplurile pot sa depaseasca aceste urgente si sa isi reinnoiasca relatia, insa ar trebui sa fii cu bagare de seama la semnele prezentate si sa nu ignori indiciile ca relatia ta se va termina. Daca intalnesti oricare dintre aceste semne enumerate, aceasta ar putea fi cea mai buna solutie pentru a evita un divort, luand masuri rapide si sfaturi pertinente.