Horoscopul chinezesc – cunoscut si sub denumirea de „zodiacul chinezesc” – este o forma de divinatie interesanta bazata pe constelatiile si calendarul chinezesc. Acesta consta in prezicerea viitorului prin folosirea simbolurilor asociate anumitor semne zodiacale, fiecare simbol avand propriile sale legende, folosiri si caracteristici personale. Desi a devenit foarte populara in multe tari, intelegerea adevarata a teoriei horoscopului chinezesc poate parea dificila si coplesitoare.

Cu toate acestea, această artă veche este, de fapt, destul de simpla uneori. Exista unul dintre cele douasprezece zodii chinezesti asociate cu fiecare an si, in functie de numele, tatal si bunica, majoritatea oamenilor isi pot determina zodia lor chinezeasca in care s-au nascut. Acest lucru se dovedeste a fi o metoda destul de simpla si usor de folosit pentru a obtine informatii cu ajutorul horoscopului chinezesc.

Sfaturi pentru descoperirea exactă a horoscopului

  1. Află anotimpul în care te-ai născut – Fiecare an are un anotimp asociat, ceea ce face sa fie foarte usor sa obtii informatii folosind horoscopul chinezesc. Daca te-ai nascut in luna Aprilie sau Mai, de exemplu, atunci anotimpul tau este primavara.

  2. Află zodia lunară – Fiecare anotimp are, de asemenea, doua zodii lunare asociate. Pentru a obtine informatii relevante despre horoscopul chinezesc, trebuie sa stii care zodii sunt asociate cu anotimpul tau. De exemplu, daca te-ai nascut in primavara, zodiile lunare sunt dragon si sarpe.

  3. Află anul tău – Dupa ce ai aflat anotimpul si zodiile lunare asociate, trebuie sa afli exact anul in care te-ai nascut. Acest lucru iti va oferi informatii complete despre semnul tau horoscopic chinezesc, deoarece fiecare an are un semn al zodiacului chinezesc asociat.

  4. Descurcă legendele horoscopului chinezesc – Dupa ce ai verificat toate informatiile de mai sus, poti incepe sa te familiarizezi cu adevarata intelepciune a horoscopului chinezesc. Exista, de asemenea, retete speciale pentru bolile asociate cu fiecare zodie, ceea ce poate fi o cale excelenta de a se pregati pentru anul tau horoscopic.

Cum Se Folosește Horoscopul Chinezesc Pentru A Prezice Viitorul

Horoscopul chinezesc poate fi folosit pentru a prezice viitorul, prin folosirea simbolurilor asociate cu fiecare semn zodiacal chinezesc. Exista adesea retete si avertismente specifice, pe baza simbolurilor folosite, care ar putea indica orice de la sanatate pana la bunastare materiala. Chinezii credeau ca aceste semne aveau abilitatea sa prevada evenimente viitoare – astfel, au facut conexiuni intre semnele horoscopului si legenda acestuia.

De exemplu, acest horoscop poate furniza informatii importante despre calatorii, afaceri si familie, precum si unele potent. Consideratii in legatura cu problema sanatatii. Acest lucru poate fi deosebit de util in prezicerea simptomelor si a profilului bolii si in descoperirea unei solutii. Exista, de asemenea, mai multe tipuri speciale de horoscop chinezesc care pot fi folosite diferitelor tipuri de persoane.

Horoscopul Anual Chinezesc

Cunoscut si sub numele de “zodiacul chinezesc anual”, acest horoscop se bazeaza pe ciclul anului si se ocupa de subiecte precum cariera, relatiile, sanatatea si bunastarea. De asemenea, aduce informatii despre ce ar trebui sa faca individul in privinta persoanei sale. Horoscopul chinezesc anual arata unghiul si dimensiunea problemelor personale, iar scopul sau este de a oferi indicatii asupra directiei in care ar trebui sa se indrepte persoana.

Horoscopul Chinezesc al Anului și Semnul Zodiacal Persoane

Calculele de bază din horoscopul chinezesc sunt bazate pe zodia persoanei. Cu toate acestea, harta oficiaala horoscopului chinezesc prevede baza dinamica a fiecarui sign zodiacal. Acest lucru este esential, daca iti doresti sa iti descopere semnul zodiacal in functie de anul in care te-ai nascut. Astfel, zodiile se pot schimba in functie de an si calculele necesare trebuie sa se faca corect pe aceste informatii, pentru a obtine rezultate corecte.

De exemplu, doar persoanele care s-au nascut intre 1 ianuarie si 15 ianuarie se pot considera Rat, iar persoanelecare s-au nascut intre 16 ianuarie si 29 ianuarie se pot considera Bivol. Termenii diferit inteleg horoscopul chinezesc utilizand aceste informatii precum baze, astfel incat sa obtina informatii reale si corecte.

Tipuri de Personalități asociate cu Horoscopul Chinezesc

Fiecare semn chinezesc reprezinta un tip diferit de personalitate. De exemplu, cei care se nasc in semnul Ratului sunt ambitiosi si constiinciosi, in timp ce cei care se nasc in semnul Tigruisunt independenti si curajosi. Aceste tipuri de personalitate pot fi descifrate pe baza simbolurilor legate de fiecare semn zodiacal. Intelegand aceste simboluri, o persoana se poate pregati mai bine pentru anul lor zodiacal.

De asemenea, simbolurile unui anumit semn pot insemna si anumite limite impuse unei persoane. Acestea sunt adesea limitarile spirituale si emotionale, specific pentru fiecare zodie. Intelegerea acestor limitari poate fi de folos pentru a intelege modul in care persoana ar putea avea anumite rezultate pe parcursul anului.

Cele 12 Animale ale Horoscopului Chinezesc

Exista in total 12 animale asociate cu horoscopul chinezesc – rat, bivol, tigru, iepure, dragon, sarpe, cal, maimuta, cocos, caine, miel si porc.