Ceaiul si cafeaua sunt printre cele mai consumate si savurate bauturi de pretutindeni. Consumul de cafea sau ceai poate fi transformat intr-o experienta unica prin alegerea unui espressor perfect. Espressoarele specializate permit utilizatorilor sa produca cafea si/sau espresso cu gust si aroma puternica, precum si latte si cappuccino de calitate superioara. Iata top espressoare de cafea potrivite pentru orice buzunar!

1. DeLonghi Dedica EC680

Espressorul Dedica EC680 de la DeLonghi este un espressor versatil care include un mare numar de functii. Acesta are un design subtire, elegant si compact. Are un maner texturat pentru fankuri, dozatorul de cafea este reglabil si recipientul de lapte detasabil. Este dotat si cu pompa de 15 bari, un sistem de termobloc pentru mentinerea temperaturii apei, un control de temperatura si blazare a aburului. Espressorul are robust, dar este usor si poate fi transportat usor. Functii avansate, precum timerul si presaorele sunt munca in conexiune cu butoanele tactile.

2. Nespresso CitiZ

Un alt espressor din topul nostru este Nespresso Citiz. Acesta se bazeaza pe tehnologia automata si permite prepararea usoara a cafelei si espresso-ului. Include un dozator pentru pastrarea cestii de cafea, senzor de umplere a recipientului si separator de capsule integrat. CitZ ofera functii avansate, precum reglajul puterii fluxului de abur si auto-limuzina. Espressorul are un buton extractor frontal si are un volum de 0,7 litri.

3. Breville The Barista Express

The Barista Express de la Breville este unul dintre cele mai performante espressore. Include un rasnita incorporata cu ajustare a macinaturii la grade diferite si un filtru de abur. Are un dozator de cafea cu parghie, un control digital al temperaturii, si un termostat de protectie. Acest espressor este livrat cu un kit de accesorii utile, cum ar fi portafiltru integrat, un card de presiune, un kit de colectare a condensului si filtre de filtrare de cafea.

4. Phillips 3200 Series

O alta optiune de luat in considerare este espressorul Philips 3200 Series. Acesta este dotat cu un ecran LCD, un sistem inteligent de givere cu patru niveluri de cafea precum si un sistem de spumare a laptelui. Espressorul 3200 Series include si un control electronic de presiune, roti smart oferind controlul turatiei si control al bauturilor. Cafea si espresso se prepara rapid, iar sistemul de curatare automata garanteaza o curatare intuitiva.

5. Gaggia Brera Super Automatic

Gaggia Brera Super Automatic este un espressor usor, cu motor puternic, care poate face cafea si espresso excellent. Incorporeaza un dozator de cafea si pane integrat, pentru a controla cantitatea si calitatea cafelei. Acesta are, de asemenea, un sistem de spumare a laptelui, pentru o spuma densa si o crema perfecta. Espressorul are si un senzor de curatare care detecteaza nivelul de lapte adaugat.

6. Mr. Coffee Café Barista

Gaggia Brera Super Automatic este un espressor usor, cu motor puternic, care poate face cafea si espresso excellent.incorpora un dozator de cafea si pane integrat, pentru a controla cantitatea si calitatea cafelei. Acesta are, de asemenea, un sistem de spumare a laptelui, pentru o spuma densa si o crema perfecta. Espressorul are si un senzor de curatare care detecteaza nivelul de lapte adaugat.

7. Cuisinart EM-100

Unul dintre topurile preferate este espressorul EM-100 de la Cuisinart. Acesta este confectionat metalic si are o pompa de 15 bari. Este prevazut si cu un indicaton de presiune si de temperatura. Acesta este dotat cu un sistie de incalzire bidirectional, control digital al temperaturii, un selector de cantitate si programare. Espressorul EM-100 este livrat cu un filtru de abur si un portafiltru de 54 de mm.

8. Nespresso Vertuo Plus

Nespresso Vertuo Plus este un espressor cu pompa la forte bune si filtru cu cristale. Espressorul are un dozator din inox, presiune optimizata si un sistem calorifer cu doua fluture. Espressorul brateaza tehnologia centrifuga si tehnologia Centrifusion pentru extragerea gustului cafelei. Include si un recipient de lapte cu doua bule inoxidabile pentru spuma si o centura magnetica pentru a mentine ordinea.

9. Breville Duo Temp Pro

Breville Duo Temp Pro este un espressor cu celula automata si flux termic precis. Acesta este dotat cu trei grade ajustabile: macinare, putere si volum al sau. Acest espressor include si un filtru de presiune cu LED si un ecran LCD pe partea laterala cu meniul inteligent. Sa curatare automata, corpul de sticla si cablul retractabil fac din acest espressor un instrument bun pentru preparea cafelei.

10. De’Longhi EC702

Espressorul De’Longhi EC702 este un espressor ieftin, dar capabil. Acesta are un design robust din metal, cu un receptor amovibil pentru lapte, un filtru dublu si un control direct al temperaturii. Corpul metalic are un termobloc de incalzire. Espressorul are dozator de lapte si mixer mecanic si este dotat si cu un sifon de abur foarte bun, cu pompa de obicei de 15 bari si un selector de temperatura.

Acest top espressoare este orientat catre cei care cauta in mod special prepararea excelenta a cafelei si espresso. Espressoarele se potrivesc cu orice buget, de la optiuni premium, care includ cele mai bune, pana la espressone ieftine, dar sporii. Utilizatorii isi pot pune cafeaua preferata si pot obtine arome exceptionale, gusturi si calitate. Espressoarele enumerate au caracteristici utile si diferite, iar prin experienta, multi pot gasi espressorul perfect care sa se potriveasca bugetului si preferintelor lor de bautura.