Parcurile de distractie sunt prilejuri de relaxare si amuzament, acestea oferind un loc pentru a va conecta cu toti cei dragi. O varietate de parcuri din intreaga lume ofera facilitați, divertisment si interactiune pentru cei de toate varstele. Dintre acestea, iata 10 dintre cele mai interesante parcuri de distractie de pe planeta.

1. Tokyo Disney Sea

Tokyo Disney Sea din Japonia este unul dintre cele mai bine cotate parcuri tematice din intreaga lume. Aceasta destinatie unica oferte 21 de atractii, urmate de spectacole divertisment și restaurante uimitoare, si este deschisa 7 dintre cei 365 de zile a anului. Oricine va bucura de aventuri magice cu prietenii si familia.

2. Ocean Park, Hong Kong

Unul dintre cele mai vechi si cunoscute parcuri tematice din lume, Ocean Park, este a doua cea mai mare destinatie din Hong Kong ca vizitatori. Parcul dispune de peste 80 de atractii si si spectacole interesante și are un numar surpinzator de animale si specii, de la delfini la pinguini si muste. Parcul ofera, de asemenea, campanii de educație prin conservarea si protectia vietatilor si unde turistii se pot bucura de momente magice si distractive .

3. Universal Orlando Resort, Florida

Cu trei parcuri tematice unice, incluzand cel mai vechi Universal Studios Florida și parcurile Islands of Adventure si Volcano Bay, Universal Orlando Resort este considerat unul dintre cele mai populare parcuri tematice și pentru petrecerea timpului din SUA. Parcul ofera o varietate inepuizabila de activitati si atractii. Pe langa pe loopuri de 15 metri de inaltime, de la roller coasteruri, la spectacole și filme, parcul ofera o experienta virtuala de realitate augmented și o statie de descoperire.

4. Disneyland Paris

In estul Frantei, Disneyland Paris este unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din lume. Cu 77 de peisaj unico si cele mai captivante atractii, parcul ofera distractia perfecta pentru toata familia. Odata ce intrați in acest parc, va veti bucura de parcuri fantastice, de la jocuri de aventura, curse și spectacole, la distractii in aer liber.

5. Beijing Shijingshan Amusement Park

Parcul de distractii Beijing Shijingshan, din China, poate fi denumit un labirint pentru adulti si copii. Acesta ofera celor ce viziteaza un amestec interesant de atractii noi si vechi. Acesta dispune de distractii moderne, de la roller coasteruri de inaltime, la fantana de lumini si culori si a fost creat ca replica a Disneyland-ului original.

6. Port Aventura, Spania

Pe coasta mediteraneana a Spaniei, se afla una dintre cele mai mari parcuri tematice din Europa, Port Aventura. Una dintre cele mai mari atractii ale acestuia este si “Ferrari Land” care a fost in intregime creat in jurul conceptului de curse de masini. Acesta include si un roller coaster care poate atinge viteza de 180 de km pe ora. alte caracteristici incluse sunt spectacole, festivaluri, parcaruri și un teatru interactiv.

7. Lotte World

Lotte World Seoul, Coreea de Sud, este un loc sigur si distractiv pentru orice familie și cupluri. Acesta ofera o serie de distractii, de la rulote accelerate și cascade, la autobuzul cu losange. Pe langa experience-urile interactive si clatitele uriase, parcul ofera si o multime de spectacole multimedia și proiectii 3D pe ecranul imens 6Tower.

8. Legoland, Germania

Legoland, care se afla la o jumatate de ora de Munchen, Germania, ofera o serie de atractii tematice pentru cei mici. Acest parc de distractii este cunoscut pentru mopeduri si carucioare și pentru dragonul cu apa LEGO și pentru spectaculele colorate și interactine. Cele mai populare, sunt, fara indoiala, Edificiile din plus LEGO si Castelul Dragonilor.

9. Art Imagination

Art Imagination se afla in Changsha, China, si este extrem de cunoscut pentru distractiile sale. Parcul atrage turisti din toata lumea, gratie rollercoasterurilor sale de 4CPM și 1,5KM cu mai multe inversiuini. Alte atractii sunt biletele electorice și spectacolele vizuale spectaculoacestea fiind locul perfect alaturi de prieteni si familie.

10. Suoi Tien Theme Park Hochiminh, Vietnam

Unul dintre cele mai mari parcuri tematice din Vietnam, Suoi Tien Theme Park este situat in districtul Districul 9 din Ho chi Minh City. Parcul atrage anual turisti din intreaga lume, oferind pe langa atractiile obisnuite, o varietate neobisnuita de activitati, de la cascade la peste 40 de spatii dedicate distractiei și industriilor culturale. Pe langa aceasta, se remarca si printr-o fabuloasa colectie de templu si Guay masini.

De la Tokyo Disney Sea, situat in Japonia, la Suoi Tien Theme Park din Vietnam, parcurile de distractie din intreaga lume oferă o varietate uimitoare de divertisment și energie pentru cei de toate varstele. Acestea ofera atat activitati fantastice, cat si multe alte distracții si locuri pentru a petrece momente speciale cu fiul sau familiile si prietenii. Parcurile tematice sunt si un maxim de amuzament și relaxare atunci cand vizitezi o destinatie noua.