Ruleta este una dintre cele mai populare jocuri de noroc, cu un istoric bogat și povești de succes și legende care apar de-a lungul vieții. Așa că, dacă sunteți curioși în ceea ce privește lumea fascinantă a ruleta, acesta este articolul perfect pentru a începe. Dacă urmați sfaturile și recomandările de mai jos, veți avea cu siguranță un avantaj semnificativ asupra casei.

Această versiune de ruletă este chiar mai veche decât Blackjackul și nu se poate nega faptul că are un farmec aparte pe care alte jocuri nu-l au. Oamenii joacă acest joc pentru că le place să facă pariuri în speranța că vor câștiga bani. Ruleta poate fi jucată în cazinouri, hoteluri sau chiar online. Cu toate acestea, este important să știți câte ceva despre acest joc înainte de a începe să vă jucați.

Agitația care înconjoară ruleta

Există ceva foarte seducător în ceea ce privește ruleta, care rămâne la fel, indiferent dacă joci într-un sala de jocuri și indiferent dacă joci online. Acesta poate fi misterul, adrenalina sau poate doar gândul că poți te poți îmbogăți peste noapte. Pe scurt, ruleta are întotdeauna o atmosferă electrică.

Mișcările simplificate ale jocului

Jocul de ruleta este decisiv simplu de urmărit. Cu ajutorul unei mize, vei fi lăsat să plasezi pariuri pe o anumită combinație numere sau culori. Dacă bila aterizează pe numele sau culoarea ta, vei fi fericitul câștigător. Cu toate acestea, este vital să știi ce mize pot fi plasate și care sunt șansele de câștig dintr-o anumită miză.

Există două tipuri principale de roți de ruletă

Roata Americană și Roata Europeană sunt cele două principale tipuri de ruletă disponibile la majoritatea cazinourilor. Aceste roți diferă astfel:

Roata Americană – Are cu o zonă pe roată numită “zero zero”, astfel că există un singur 0 și un singur 00 care poate învinge toate pariurile, dezavantajând astfel jucătorii.

Roata Europeană – Acest tip are doar un singur 0 care va câștiga toate pariurile, astfel că jucătorii au mai multe șanse de a câștiga.

Ce trebuie să știi despre tipurile de mize înainte de a juca la ruletă

Pentru a obține un avantaj, este esențial să știți cum să faceți mize câștigătoare. Unele mize sunt mai profitabile decât altele și este important să știți câte ceva despre mizele înainte de a începe să jucați. Iată câteva tipuri de mize care sunt disponibile mai jos:

• Pariuri directe – Acestea sunt mize pe numere întregi sau contrase, precum și pariuri pe culoare, inclusiv pe roșu, roz și negru.

• Pariuri liniare – Acestea sunt mize pe trei numere în aceeași linie, fie într-o linie dreaptă, fie într-o linie stânga de la sfârșitul roții.

• Pariuri pe zone – Acestea sunt mize pe valoarea unei coloane sau a două sau trei linii.

• Pariuri laterale – Acestea sunt mize pe numerele care se află pe aceeași linie între 0 și 3, sau între 0 și 2, sau între 0 și 1.

• Pariuri „bun gras” – Acestea sunt mize pe mai multe numere și colorări care se află în apropierea unui număr pe care doriți să-l jucați.

Strategii de ruletă și sfaturi

Dacă judecata ta este că ruleta este o cale necesară către rușine, atunci îl poți folreci lucru foarte bine. Dacă anumite strategii și sfaturi de ruletă sunt urmate, îți pot da un avantaj față de casă. Uitați că această persoană știe cum să judece situația în fața lor.

Metoda Martingale

Metoda Martingale este una dintre cele mai cunoscute strategii de ruletă și este destul de simplu de urmărit. Această tactică are obiectivul de a vă asigura că câștigați suma pe care ați pariat-o inițial, dar poate fi destul de riscantă deoarece veți trebui să mizati o sumă din ce în ce mai mare pe măsură ce pierdeți pariurile. Aceasta poate duce la pierderi mari, dacă jucătorul nu știe să își controleze stările în pofida acestui lucru.

Metoda Fibonacci

Metoda Fibonacci este una dintre cele mai eficiente și mai puțin riscante variante de strategii de ruletă.