Trotinetele electrice au foster o ascensiune rapidă în ultimii ani. Acestea oferă o bezmetic, o modalitate distractivă și, în același timp, convenabilă de a călători mai repede și mai eficient, comparativ cu mersul pe jos sau cu bicicletele obișnuite. Avand in vedere cresterea cererii de transport personal, indiferent de context, a devenit clar ca trotinetele electrice sunt alegerea perfectă. Cu toate acestea, alegerea între mai multe modele și branduri a devenit foarte dificilă.

Acum, producătorii se îngrijesc să le ofere consumatorilor trotinete electrice mult mai performante. În această privință, noua generație de trotinete electrice, oferind baterii mai mari, motoare mai puțin zgomotoase și, în general, o experiență superioară la tranzit, pare că au schimbat conceptul. Cu toate acestea, este important să iei în considerare câteva aspepcte înainte de a face o alegere, demonstrand ca anumite tipuri de trotinete sunt mai potrivite decât altele și ca, în general, trebuie să cauți optiuni care sa se potriveasca cel mai bine nevoii tale.

Unghiuri de abordare

Achizitia unei trotinete electrice presupune un efort finaciar important si, prin urmare, trebuie sa te asiguri ca iai in calcul plusurile si minusurile pentru diferite modele si mari. Desi, la o prima vedere, puteti alege un seif comod, exista cateva unghiuri de abordare recomandate pe care trebuie sa le urmati pentru a va asigura ca alegeti cea mai buna trotineta electrica:

Motivul de a cumpara o trotineta electrica – Alegerea motivului de a cumpara o trotineta electrica joaca un rol important in selectia ta finala. Prin urmare, trebuie sa aflati exact ce asteptari aveti de la ea ​​si ce anume intentionezi sa faci cu ea. Acest lucru iti va oferi un cadru general pentru a stabili ce caracteristici vor fi importante pentru tine si care sunt acelea pe care nu le consideri esentiale in alegerea ta.

Tipul de baterie – Bateria se refera la o sursa de energie, ceea ce inseamna ca bateriile reprezinta baza intregului produs. Din acest motiv, tipul si capacitatea bateriei joaca un rol important in determinarea calitatii generala a trotinetei tale. Cea mai buna baterie oferă o autonomie de rulare suficient de mare, pe langa performante superioare si fiabilitate.

Motor – Motorul unei trotinete electrice joaca un rol central in ceea ce priveste performanta acesteia. Motoarele electrice sunt mai tranzitabile si silentioase in comparatie cu motoarele pe benzina. La alegerea motorului, trebuie sa tii cont de numarul de roti propulsate, caderea in putere, nivelul de putere maxim, etc. Acestea fiind spuse, cteva din marcile mai consacrate produc motoare eficiente si silentioase.

Viteze – Daca intentionezi sa folosesti trotineta electrica pentru a merge undeva mai repede, trebuie sa iei in considerare viteza motoarelor. Trebuie sa iti alegi una care sa se potriveasca cel mai bine cu scopul tau. Daca vei folosi trotineta electrica doar cu scopul de a te plimba, atunci nu este nevoie sa investesti intr-o trotineta foarte ieftina, care are viteza maxima mica.

Signalizare – Pentru siguranta ta si pentru a preveni accidentele, este important sa alegi o trotineta electrica care dispune de o lampa de frana cu lumina puternica si alte caracteristici pentru o vizibilitate sporita.

Manerul de cotrol – Controlele trebuie sa fie intuitive pentru a te asigura ca esti mereu in siguranta si confortabil in timp ce folosesti trotineta electrica.

Frane – O trotineta trebuie sa vina cu frane suficient de puternice pentru a se asigura de siguranta ta si curba de franare optima.

Detalii suplimentare – Acestea includ carcasa rezistenta la intemperii, maneruri reglabile, spatiu pentru depozitare scule, etc.

Transportul si depozitarea trotinelectricei – Cateva modele de trotinete sunt mai ușoare si compacte, deci sunt adecvate pentru a fi transportate usor si pentru a fi depozitate cu ușurință.

Factorii de confort – Controlul si manevrabilitatea joaca un rol important atunci cand ai de-a face cu o distanta prelungita. Confirma ca toate piesele sunt reglabile si ca rotile au suspensiile necesare pentru a asigura o cursa relaxata.

Budgetul – Daca te afli la inceput de drum si iti doresti sa invetei sa folosesti o trotineta electrica, poti gasi usor optiuni accesibile si ieftine; pe de alta parte, optinunile performante sunt mai scumpe. Deși uneori se poate chiar afla oferte avantajoase si preturi promotionale, sfatul nostru este sa nu decizi un produs doar pe baza pretului.

Dupa cum se vede, exista motivele pentru care trebuie sa iei in considerare unele aspecte in ceea ce priveste alegerea unei trotinete electrice. Acestea fiind spuse, iata cateva dintre marcile de top ce au redefinit experienta de deplasare si calatorie cu trotinetta electrica.

Mopeds electrice

Micro este unul dintre producatorii cu cea mai mare cerere din lume in ceea ce priveste mopeds electrice. Ecologici, economici si siguri, mopeds-urile ofera cea mai buna solutie de transport personal. Mopeds-urile sunt echipate cu baterii de înaltă capacitate, ceea ce înseamnă că, odată încărcate, pot fi utilizate pentru a parcurge 25 km. Aceste mopeds ofera performante extraordinare, comparați cu majoritatea altor mopeds electrice, precum si un control fin si reactii direct proportionale.