Stilul vintage devine din ce in ce mai popular in designul interior. Mobilierul, iluminile, texturile si chiar arta pot aduce un decor mai vechi si un aer vintage in dormitorul dvs. In plus, exista un numar de alte modalitati de a accentua stilul dvs. vintage in camera, transformandu-l intr-un spatiu unic si personal. Iata cateva lucruri pe care le puteti face:

1.Cautati piese vintage

Un punct de pornire bun si distractiv duce la o cucerire selectiva a piesei vintage adecvate. Cautati jucarii vechi, carti vechi, cutii de bijuterii si alte articole decorative pentru a adauga un sentiment de nostalgia si rafinament in camera. Majoritatea acesorii dormitor moderne se vor amesteca perfect cu unele piese vintage, iar rezultatul va fi eti uimitor.

2.Completati cu arta veche

Adaugati arta veche pentru a da personalitate, culoare si textura dormitorului dvs, si pentru a lasa la iveala inspiratia voastra artistica. Piesele se pot alia foarte bine cu un mobilier contemporan si cu puncte de foc moderne.

3.Cautati lenjerii vintage

Folositi lenjerii, cuverturi si piloti vintage pentru a adauga o patura mai calmatoare, mai intima si mai autentica pentru camera. Un stil vintage ar trebui sa fie chic si misterios, si lenjeriile si alte piese textile ar trebui sa aduca asta in dormitor.

4.Alegeti culori inchise

Alegerea unor nuante inchise de culoare, cum ar fi maron, violet sau verde inchis, va aduce un look vintage in camera voastra. Aceasta culoare va evoca primordealnic decoruri clasice si va aduce o stare relaxata, dar lumeascai in dormitor voastra.

5.Adugati pentru momente de reflectie

Prin adaugarea de obiecte de inspiratie pozitiva in camera dvs, cum ar fi poze sau statui, veti adauga ceva mai profund la stilul si tema pe care o propune interiorul dvs., va permite sa va conectati cu propria voastra inspiratie si va adauga liniste interioara. Ele vor transforma dormitorul intr-un spatiu relaxant, misterios si plin de profunditate.

6.Definiti spatiul

Structurati spatiul in mod inteligent prin adaugarea diferitelor si noi piese vintage in incaperi, cum ar fi rafturi sau paturi, permitandu-va sa alegeti piesele potrivite care sa aduca un stil vintage acelei piese. Adaugarea unor corpuri de iluminat, cum ar fi un candelabru target deco, poate face pace cu piesele moderne in incapere si sa aduca lumina si nostalga vechilor designuri boho.

7.Folositi pardoseala

Adauga o pata vinegara usoara peste pardoseala prin introducera unor materiale eminamente vintage, cum ar fi parchetul pluta, in constructii si redesign modern. Acest lucru va da interiorului dvs un aer misterios si va completa tema decorului vintage.

8.Adaugati piese de artizanat

De la tablouri artizanale pana la decoratiuni facute manual, adugati elemente artizanale pentru a capta in prezent cuti vechi si sentimentele imbolditoare ale momentelor trecute.

9.Adaugati un stil vechi printr-o gama variata de piese

Dormitorul tau ar trebui sa exprime stilul si personalitatea ta si sa aduca in evidenta piese de design vintage. Adaugati oglinzi vechi si paturi in culori deschise, comedie si dressinger vintage decorate cu usi cu oglinzi si intarituri ornate. Fotolii, biblioteci si alte piese de mobilier de epoca, cum ar fi scaunele vechi sau mesele, pot fi folosite pentru a completa tematica vintage.

10. Amestecati si potriviti piese vintage si moderne

Combinati mobila si obiectele moderne cu piese vintage, pentru a aduce ceva nou si un stil unic in incapere. Un candelabru modern poate fi amestecatb cu o lampa vintage, laturile pozitive contopindu-se perfect cu cele vechi.

11. Adaugati tapetul in decorul vintage

Folositi tapetul sau hartia de perete de vara sau de toamna, precum si stilul si stilul geometric, pentru a aduce senzatia vintage in decorul modern. Tapetul retro poate fi folosit pentru a aduce in prim plan peretele dedicat.

Usor de intretinut si econom si de bani, decorul vintage aduce sentimente autentice, estetice si regasim detalii unice, pe care cu siguranta le veti aprecia mai tarziu. Transformati camera voastra intr-o cameracare se detaseaza, folosind culoarea si nuanta solicitata. Cu atitudine si curaj de a folosi piese vintage care sa se potriveasca cu spatiul dvs., vei culege fructele unei camere de succes, care este atat stilata, cat si pura.