Bancurile joacă un rol important în viața noastră – sunt un mod ușor de a sparge stresul, de a rămâne optimisti și de a împărtăși detașarea față de adversitățile vieții. Bancurile pot fi folosite în orice situație și nu există nicio restricție specială pentru aceasta. Cu toate acestea, există anumite categorii de bancuri care se bucură de o popularitate mai mare decât altele. Cele mai preferate și presărate în mod special sunt bancurile cu profesii sau meserii. Bancurile despre doctori sunt unele dintre cele mai apreciate de mase. Acest articol se va concentra în special asupra lor.

Ce sunt bancurile pe tema doctorilor?

Bancurile cu doctori sunt o colecție de umor ștearsă pe tema medicilor. Acestea aduc un val de umor pantof în viața tuturor, mai ales având în vedere știința experiențelor profesionale. Spre deosebire de alte categorii de bancuri de profesie, au tendința de a fi mai inofensive și mai puțin “greu de înțeles”.

Cele mai bune 10 bancuri cu doctori

În ciuda standardelor strict-strict riguroase care se aplică de obicei în procesul de prevenire și tratare a bolilor, bancurile despre doctori sunt întotdeauna amuzante și humoristice. Iată 10 dintre cele mai bune bancuri remarcabile despre doctori și serviciile furnizate de acestea:

  1. Un doctor suna pe un sef farmacist și îi spune: „M-am oprit la raftul dumneavoastră de medicamente și am văzut un medicament ieftin și unul care este puțin mai scump. Care e diferența dintre cele două? ”Farmacistul îi răspunde: „Diferența se găsește în farmacie”.

  2. Un pacient își frecventează doctorul pentru a se plânge de anumite simptome neobișnuite. După ce simptomele sale au fost testate și evaluate, medicul spune: “Da, e posibil să ai the samopungus”. Pacientul întreabă: „Ce este samopungusul?”Medicul îi răspunde: „Nu știu. Am inventat cuvântul acum 5 minute”.

  3. Ceața din camera încăperii a crescut cand doctorul a dat instrucțiunile pacientului său. „Doctorii nu vorbește?” întreabă pacientul. Doctorul: „Nu, doar ascultați și urmați instrucțiunile mele”.

  4. Un pacient intră în cabinetul doctorului și doctorul îi spune, „mă tem că ar trebui să vă fac una vă face injectii foarte dureroase în ureche”. Pacientul se oprește și întreabă: „și de ce în ureche?”

  5. Un pacient se plânge de durere la genunchi și i se spune doctorului să-l întindă pe spate și să-i răsfrângă genunchiul. Pacientul se uită usor sceptic și întreabă: „Doctorul, nu e ceva mai simplu? ”Doctorul râde și îi răspunde pacientului, „da, dar acceptă că prietenilor mei le place să se joace iar uneori eu sunt cel ales”.

  6. Un pacient vizitează medicul și îi spune că ar trebui să se mute în altă parte pentru a se recupera. „Doctorul, eu nu văd cum ar putea să mă ajutați cumva.Cum ați putea? ”Medicul îi răspunde: „Tot ce pot face este să o fac eu în locul tău”.

  7. Un pacient ii spune doctorului său că nu poate respira și îi spune: „Doctor, mă simt ca și cum am fi fost înmormântată de viu!”Medicul îi răspunde: „Bine, atunci să folosim apa și nisipul”.

  8. Un pacient vizitează medicul și îi spune: „Am fost uimit de experiența mea în cabinetul duminicii dumneavoastră ieri. Am sperat să-mi prescrieți medicamentul care m-ar fi vindecat. ”Doctorul îi răspunde: „Probabil că e o scuză acceptabilă”.

  9. Un pacient merge la medic și îi spune doctorului că are dureri de cap îngrozitoare și se simte foarte obosit. Doctorul îi spune pacientului: „Ar trebui sa iei medicamentul A pentru durerea ta de cap și medicamentul B pentru oboseala ta”. Pacientul întreabă: „Și ce medicament trebuie luat pentru mine să încetez să mai iau medicamentul A și medicamentul B?”

  10. Un medic intră în camera de examinare a pacientului și îi spune: „Se pare că aveți o boală foarte rară, temută de mulți oameni”. Pacientul întreabă: „Doctorul, care ar putea fi această boală? ”Doctorul îi răspunde: „Grijă. Am întâlnit această boală la destul de mulți pacienți în ultimele luni “.